Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Uzavírka Kokořínská – aktuální informace 25.7.

Od pondělí 23. července je uzavřena část ulice Kokořínská. Tato situace s sebou přinesla řadu dopravních změn a omezení pro občany města Mělníka a projíždějící řidiče. Výrazně narostla doprava po Mladoboleslavské, Pražské a Bezručově ulici.

Ještě v pondělí se podařilo, oproti původnímu záměru, nechat ještě na cca tři týdny otevřenou křižovatku ulic Blatecká a Kokořínská s tím, že z ulice Blatecká bude možné vyjíždět pouze doprava směrem k hlavnímu železničnímu přejezdu.

V pondělí byla situace složitá, některé kamiony na objízdné trase nerespektovaly dopravní značení v ulici Bezručova a místo, aby při jízdě směrem od autobusového nádraží odbočily na kruhovém objezdu doprava k supermarketu TESCO, projížděly dál rovně ulicí Bezručova.

Na místě bylo na doporučení strážníků městské policie posíleno dopravní značení a hlídky na místě prováděly kontroly a usměrňovaly řidiče kamionů. Včera už byla situace v tomto směru mnohem lepší. Hlídky městské policie působí také v oblasti kruhového objezdu na Pšovce a v ulici Kokořínská.

Dalším problematickým místem se stala ulice Lesní, kterou nyní projíždějí řidiči jedoucí ve směru od Mšena na Mělník. Protože tito řidiči často nerespektují maximální povolenou rychlost, zvýšený dohled zde vykonávající hlídky městské i státní policie.

Momentálně se Mělníkem nejhůře projíždí kolem poledne a kolem půl třetí odpoledne, kdy se tvoří kolony.

Strážníci neustále situaci monitorují v terénu a denně poznatky předávají vedení města tak, aby bylo možné na aktuální problémy hned reagovat a v mezích možností je řešit.

 

Mgr. Milan Schweigstill, 1. místostarosta města Mělníka



Město - z radnice

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

2 30


Já jezdím 30 jen kolem policajtů, pak už normálně zrychluji na 50. Jinde než u hřbitova nestojí.

1 Omezení na Lesní


Sorry, ale dodržovat třicítku na dlouhém přehledném úseku podél lesa, kde v podstatě nikoho nelze ohrozit, je neskutečný opruz. A říkám to proto, že to dělám a věčně se mi někdo akorát lepí na zadek. Než tam stavět policajty by bylo rozhodně rozumnější toto nesmyslné omezení rychlosti konečně odstranit. Zvlášť když ho nedodržují ani místní, kteří si to asi prosadili.