https://www.traditionrolex.com/7

 Robert Fulghum je opravář osudů! | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Robert Fulghum je opravář osudů!

08/10/2019 - 19:00
08/10/2019 - 20:30
iCal
 

Slavný Americký spisovatel Robert Fulghum nalezl v České republice druhý domov. Patří zde k nejpopulárnějším spisovatelům a za všechny ty roky, co k nám jezdí, je už daleko více „náš" než jejich. Teď přijíždí ještě jednou objet Česko a poznat se osobně s co největším množstvím svých čtenářů, které má rád stejně jako oni jeho.

Robert Fulghum (1937) přijede už v říjnu pokřtít svou novou knihu Opravář osudů 2, která vychází ve světové premiéře v nakladatelství Argo. Jedná se o pokračování úspěšného románu Opravář osudů, která vyšla v roce 2017. A právě v rámci této radostné události připravuje nakladatelství Argo ve spolupráci s dramatičkou Terezou Vereckou komponovaný večer. 

Jedná se o večer, během kterého je cokoliv možné a nic není úplně jisté – jen to, že Robert Fulghum bude na místě a diváci budou mít příležitost zeptat se jej úplně na cokoli. Půjde o program na 75 minut, jehož součástí bude scénické čtení se dvěma herci, kteří seznámí diváky s dějem Opraváře osudů. A že je s čím seznamovat! Jde přece o román, který napsal pro svoje české fanoušky a který se v Česku odehrává!

Autor: Robert Fulghum

Úprava: Tereza Verecká
Režijní Spolupráce: Jaroslava Šiktancová, Zuzana Burianová

Účinkují: Martina Šindelářová, Petr Jeřábek, Robert Fulghum 

Další informace a vstupenky http://www.mekuc.cz/akce/2135-robert-fulghum-je-opravar-osudu 




https://www.traditionrolex.com/7