https://www.traditionrolex.com/7

 MARIEN - koncert v Zooparku Zelčín | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

MARIEN - koncert v Zooparku Zelčín

03/08/2019 - 19:00
03/08/2019 - 23:59
iCal
 

Hudební skupina Marien z Pardubic patří k nejvýraznějším tvářím nastupující generace v žánru folkové, country a trampské hudby. Věnují se akustické kytarové muzice a vícehlasému zpívaní.

Jsou trojnásobní držitelé Porty a řady dalších ocenění, stáli u zrodu hnutí Folk žije!, vystupují na předních festivalech i vlastních koncertech po celé republice a pro svůj tradiční sound jsou také vyhledávanou doprovodnou kapelou. Spolupracují například s Pavlem Žalmanem Lohonkou a Spirituál kvintetem, doprovázeli Wabi Daňka, Honzu Nedvěda, Roberta Křesťana, Romana Horkého a další legendy české folkové scény.

Koncert se uskuteční na venkovní scéně v Zooparku. Většina míst je k sezení a kryta proti dešti. Cena vstupného je 150,- Kč v předprodeji, na místě pak 190,- Kč. Děti do 15 let 50,- Kč. Děti mají v ceně vstup na vzduchové trampolíny zdarma. Pro ty co k nám přijedou karavanem nebo se stanem do minikempu, je nocování v ceně vstupenky.

 

Po skončení koncertu pokračuje country muzika s kapelou Daltonové.

 

Vstupenky lze zakoupit objednáním na : lubos.tesar@zelland.cz ; osobně v Zooparku v hostinci a nebo v sítí Ticketmaster :

https://www.ticketmaster.cz/artist/marien-vstupenky/1008119

PřílohaVelikost
MARIEN plakát 2019_Kreslicí plátno 1 - kopie.png1.3 MB



https://www.traditionrolex.com/7