https://www.traditionrolex.com/7

 Do štětského kina vlétne „Nabarvené ptáče“ | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Do štětského kina vlétne „Nabarvené ptáče“

02/09/2019 - 09:00
20/09/2019 - 18:00
iCal
 

Po mnoha letech příprav a velmi náročném natáčení dorazí v září na plátna kin český snímek podle knižního bestselleru Jerzy Kosińského Nabarvené ptáče. Drsný příběh malého chlapce, který se sám za druhé světové války protlouká divokým a nepřátelským světem patří k nejočekávanějším českým filmům letošního roku.

O tom, že se jedná o mimořádný film svědčí i fakt, že se dostal do hlavní soutěže letošního filmového festivalu v Benátkách, kam se český film nedostal již 25 let.

Na filmu režiséra Václava Marhoula spolupracoval i štětský rodák filmový střihač Luděk Hudec. V hlavní roli se poprvé představí dětský herec Petr Kotlár. Kromě českých herců ve snímku uvidíte i řadu mezinárodních hvězd: Harvey Keitel (Pulp Fiction), Stellan Skarsgaard (Mamma Mia!), Udo Kier (Armageddon), Julian Sands (Dannyho parťáci 3) nebo Barry Pepper (Zachraňte vojína Ryana).

Pozoruhodné válečné drama o krutostech, jakých je schopen člověk vám štětské kino nabídne dva pátky 13. 9. a 20. 9. vždy od 18.00. Vstupenky jsou již v obvyklých předprodejích nebo online na www.kiz.steti.cz Těšíme se na vaši návštěvu.

PřílohaVelikost
Nabarvene-ptace-banner-480x480-seznam.jpg164.03 KB



https://www.traditionrolex.com/7