https://www.traditionrolex.com/7

 Kočičí pohádka | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Kočičí pohádka

09/09/2019 - 18:00
iCal
 

Veselá pohádka plná tance a kočičáren v rytmu písniček Jiřího Beneše.

Je krásný podvečer a kočičí matinka Čičina s dcerkami Mickou a Mindou vyskáčí na svou oblíbenou střechu, aby tam dováděly, jak jen to kočky umějí, když na obloze svítí Měsíček. Z okna v podkroví je však nadávkami přivítá nevrlý pan Kačaba. A není to poprvé.

Prý kvůli tomu kočičímu poskakování a mňoukání nemůže spát! Ale tentokrát nezůstane jen u nadávek. Kačaba kočkám nachystá zrádnou past – skrytou díru ve střeše. Tou se ale na půdu propadne nový příchozí - kocour Macek, který si světácky nechává říkat Mackie. Jeho volání o pomoc uslyší Líza, nejmladší dcerka Čičiny.
Sama kocourka vytáhnout nedokáže, ale z oblohy na její prosbu přispěchá samotný Měsíček, patron všech koček. Do přízně vysvobozeného Macíka se lísají Micka s Mindou, ale ten má záhy vybráno – malá Líza je ta pravá! Už to vypadá na šťastný konec, ale pomstychtivý Kačaba se nevzdává… a kdo ví, jak by to s kočkami na střeše dopadlo, kdyby s tou největší úplňkovou silou opět nezasáhl dobrák Měsíček.

Účinkuje Hálkovo městské divadlo Nymburk.

Autor: Jiří Teper

Režie: Jaroslav Kříž
Hudba: Jiří Beneš

Hrají:

Katka Šonská, Tereza Tomanová, Tereza Brandová, Lukáš Toman Paclt, Miky Mejstřík, Jaroslav Šturma, Majda Šumpíková, Rozárka Tomanová, Kristián Toman, Matyáš Toman, Mikuláš Soukup, Sylva Bělinová a další.

Další informace a vstupenky http://www.mekuc.cz/akce/2134-kocici-pohadka 




https://www.traditionrolex.com/7