Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Billa v Mělníku

Tak už tu konečně máme další supermarket, jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Antone Pavloviči, není sedm supermarketů pro necelých 20 000 obyvatel málo???

To bylo keců - https://melnicky.denik.cz/zpravy_region/v-melniku-ma-vyrust-dalsi-supermarket-20171010.html

A slyšel jsem, že v současnosti je Billa v Mělníku provozována neoprávněně, bez příslušné kolaudace a povolení k provozování. Ale co by si s tím v Babišstánu někdo lámal hlavu, že. Tož se tedy mějte, šťastní to mělničáci.

Ostatní následující téma

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".

8 BILLA


Do této prodejny chodíme pravidelně a jsme velmi spokojeni. Velký výběr ovoce, zeleniny, pečiva atd. Personál ochotný. Jestliže někdo vykřikuje, že do Billy nikdy nevstoupí, tak je to jeho věc. Nikdo ho nenutí do kteréhokoliv obchodu chodit nakupovat. Jestliže Billa v době otevření neměla v pořádku kolaudaci, tak to přeci nebudu řešit já kupující, ale je to problém vlastníka prodejny. A jsou tací, co do všeho ještě musí plést politiku.

7 Billa


No já tam občas zajdu, proti cenám u nás na vesnici je to paráda, není tam narváno, seženu tam věci, které jinde nemají, není to na každodenní nákup, ale špatné taky ne. 

6 Cena.


Je zajímavé, že nikdo tady neřeší ceny tohoto nového supermarketu. Že nemá požadovanou kolaudaci je zarážející a trestuhodné, ale že má nejvyšší ceny ze všech supermarketů na Mělníku, to nikoho nezajímá, nebo co? Nejsem prognostik ani nemám křišťálovou kouli, ale počkejme do léta, kdo obsadí prostory zkrachovalé Billy. 

Obrázek uživatele malý princ

6.1 Ceny


Věřím, že si většina lidí všimne nastavené cenové hladiny prodávaného zboží. Ono je to už dnes vidět, že obchod je skoro bez lidí, parkoviště téměř bez aut. Naopak to někomu může takto vyhovovat.

5 Billa ...


Dle mého je další obchod TOHOTO TYPU !!! zbytečný , jelikož už tu jsou ostatní a někteří jsou zastoupeni 2 prodejnami .  Ve městě chcípnul pes , tam si člověk už nic nekoupí jako dřív . Spíš bych uvítal jakýkoliv hobbyymarket typu OBI . To tu není a prý ani nebude , jelikož město nechce zlikvidovat malé obchodníky . Ale u zboží které se prodává v supermarketech to evidentně nevadí . No spíš to vypadá že nezlikvidují jak koho a pustí sem taky jak koho ... V Bille jsem ještě nebyl a ani se nechystám , vystačím si s tím co je a úplně v pohodě ...

 

4 Vadí někomu, že Billa v


Vadí někomu, že Billa v Mělníku je provozována neoprávněně, bez řádné kolaudace? Dostala od mělnického stavebního úřadu výzvu k okamžitému ukončení provozování a sjednat nápravu. A co se děje? No jo, já vlastně zapomněl . . . když můžeme mít předsedou vlády gaunera, podvodníka a lháře, tak kde si brát příklad . . . že?!

4.1 Pohled občanů.


Byl jsem se v Bille o Vánocích 2x podívat. První návštěva mi připomínala něco, co už jsem dávno nezažil, ale měl jsem pocit, že pokud to takto půjde dále, tak bude její existence ohrožena. Cítil jsem se tam velmi pohodově a příjemně, ale byl jsem překvapený, že tam stojí na parkovišti jenom několik aut a přemýšlel jsem, zda je to tím, že o otevření ještě mnoho lidí neví, nebo zda je to absencí asi dalších tří prostor. Sortiment zase trošku jiný a moc se nelišil, ale hlavně ta pohoda. Jinak mám ve zvyku markety měnit, protože je všude trošku jiný sortiment a je to minimáně zpestření.

Podruhé už bylo parkoviště plnější, a také jsem zaznamenal více lidí a větší pohyb personálu, ale pořád mi to tam přišlo takové pohodové. Když jsem mluvil později s jinými zákazníky, tak jsem zaznamenal spokojenost a nedočkavost nad tím, kdy už budou obsazeny i zbývající prodejny. Myslím, že veřejnost by o prodejnu nerada přišla.

Snad nečekáte, že vám lidé teď řeknou, že by se mělo něco zavřít. To už se mělo řešit dávno před otevřením. Rádi si přečteme zprávu z novin, kde se bude o kauze psát a případně o nějakém finančním postihu vycházejícím z práva, ale nečekejte, že bychom měli radost z uzavření prodejny.

4.1.1 ***


Jak můžete řešit něco před otevřením, když zákon je porušen až v okamžiku otevření. Majitel provozovny nejen že nemá kolaudaci , on o tu kolaudaci ani nepožádal. Moc dobře ví, že provozovna není hotová a nesplňuje podmínky pro otevření. Byla vydána výzva k uzavření a již se řeší pokuta. Ale sám dobře vidíte, co se v současné době v tomto státě žije, že zákony jsou cárem papíru a lež a podvody jsou běžné už od těch nejvyšších pater. Bůh s námi. 

PS: Pro mě to znamená jediné -> do Billy nikdy nevstoupím.

4.1.1.1 Zákony by se dodržovat


Zákony by se dodržovat měli. Ale také je pravda, že je jich moc, jsou složité, často zmatené  a někdy si i protiřečí. Proto musíme do Billi nebo i jiných supermarketů chodit častěji nežli je zdrávo. Hlavně potraviny by se měli konzumovat místní. Ale malej soukromník si řekne.Nežli, aby se na mě nalepila smečka úředníků, která si něco najde a dá mi pokutu, to raději nebudu dělat nic. Tady od toho konce by se mělo začít. EET  je bohužel jen špička ledovce všeho toho, co ničí malé poctivé podnikání a žene nás do náruče nadnárodních řetězců.

4.1.1.1.1 Měli bychom jako


Měli bychom jako češi znát i pravopis.

Obrázek uživatele malý princ

4.1.1.1.1.1 Pravidla českého pravopisu


Jména obyvatelská, tj. názvy příslušníků států, národů nebo národností píšeme vždy s velkým počátečním písmenem. Správně je proto Češi, Čech, Češka. Do stejné kategorie patří např. Pražan, Brňan, Francouz, Moravan, Slovan, Eskymák.

3 A co kolaudace?


 

Svým příspěvkem jsem chtěl hlavně upozornit na to, že Billa je provozována neoprávněně, bez příslušného povolení, bez kolaudace. Zmínil jsem, že jsem to slyšel . . . teď už to vím! Ano, opravdu to je pravda! Ale hlavně, že pan Štěpánek...máte na mysli toho, který se za komančů zřekl svého bratra, který emigroval, jen proto, aby mohl hrát?Tak to jo . . . takového sourozence bych chtěl mít.

Jen malé off topic, když už byl zmíněn Petr Štěpánek . . . po emigraci Martina Štěpánka  bratra odsoudil, že prý se nemůže smířit s tím, že se bratr v emigraci zařadil do řad nepřátel Československa at...atd... a že se ho zříká. Mimo jiné, vše to měl na starosti kapitán StB Libor Široký, který se v budoucnu stal nejbližším spolupracovníkem  A. Babiše a předsedou dozorčí rady Agrofertu. ANO, už je lépe... omlouvám se za velké odbočení, ale nedalo mi to.

3.1 Vy jste to třeba myslel


Vy jste to třeba myslel dobře, ale trochu neomaleně jste dloubl do místních a ještě jste do toho zatáhl politiku. Většina lidí ani neví, že to tedy může být tak, jak uvádite a vcelku jim je to jedno. Je tu prostě nový obchod zvučnějšího jména, který jinde už dávno mají a Mělník se konečně dočkal. Průšvih ovšem bude, pokud by se něco stalo a na několik lidí by třeba časem spadl strop. Spíš se tedy potom naskýtá otázka : Jak je to vůbec možné ?

2 Jenom doplním.


Nejde jen o to, že tu nakupují místní, že obyvatelé obcí v regionu buď nemají možnost u nich na vsi nakoupit, nebo se jim to často z důvodu ceny a podstatně chudší nabídky u nich doma nevyplatí, ale Mělník je také  tranzitním místem chatařů a výletníků, kteří se tu staví na nákupu při cestách na Kokořínsko a Českolipsko.

Z tohoto důvodu má mělnická Billa docela slušný strategický flek a možná, že třeba i herec Petr Štěpánek zváží, zda si má zajíždět i nadále do Teska Smiling.

1 1. Tyto supermarkety nejsou


1. Tyto supermarkety nejsou jen pro obyvatele Mělníka. Takže je to pro mnohem více lidí. V okolí máte plno vesnic, které spadají právě pod Mělník.

2. Už dlouhodobě obraty supermarketů na Mělníku Petřík k těm největším (v poměru na počet obyvatel) zcelé ČR

3. Tento krám se tu bez problému uživí, jelikož obyvatele této oblasti nakupují často a ve velkém