https://www.traditionrolex.com/7

 MR Centrum Mělník otevírá centrum magnetické rezonance | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

MR Centrum Mělník otevírá centrum magnetické rezonance


MR Centrum Mělník otevírá centrum magnetické rezonance. Zkrátí se čekací lhůty i rychlost vyšetření

 

Společnost MR Centrum Mělník s.r.o. v dubnu otevřela v budově polikliniky v areálu nemocnice soukromé pracoviště magnetické rezonance, čímž se v nemocnici Mělník rozšířila specializovaná zdravotnická péče. Pacienti z Mělníka a okolí už nemusejí dojíždět do hlavního města a čekací lhůty pro vyšetření magnetickou rezonancí se zkrátí. Moderní vybavení centra a špičkový přístroj k vyšetření přispějí ke kvalitnějším a rychlejším výsledkům, které si budou moci lékaři sdílet prostřednictvím webového portálu.

Moderní vybavení zajistí kvalitu a rychlost vyšetření

Pracoviště magnetické rezonance, které provozuje externí firma, má k dispozici moderní MR přístroj Siemens Magnetom Altea o síle magnetického pole 1,5T. Jeho jedinečná technologie umožňuje vysokou kvalitu obrazu a zobrazovací diagnostiky. I díky tomu jsme schopni zajistit standardní typy MR scanování v oblasti mozku a míchy, muskuloskeletálního systému i vyšetření hrudníku, břicha a pánve. Výhodou novějších technologií je výrazně kratší vyšetřovací doba a vyšší komfort pro pacienty. MR Centrum Mělník je soukromé pracoviště a pacienti pojištění ve všech českých zdravotních pojišťovnách za vyšetření neplatí.

Lékaři budou moci mezi sebou sdílet výsledky online

Výsledky vyšetření budou moci lékaři sdílet prostřednictvím portálu www.eradiologie.cz, čímž se zrychlí celý proces. Registrace je bezplatná. Lékař může vyplnit a zaslat žádanku na vyšetření online přímo do systému MR centra, přečíst si nález po vyšetření pacienta a také stáhnout kompletní obrazovou dokumentaci. Výsledky z vyšetření budou po přihlášení do portálu dostupné i pacientům kdykoliv a kdekoliv bez nutnosti návštěvy pracoviště, vyšetřujícího nebo odesílajícího lékaře.

Přihlášení na vyšetření magnetickou rezonancí

Pacientům z mělnického regionu, kteří potřebují provést vyšetření magnetickou rezonancí, přináší naše pracoviště významné rozšíření poskytované zdravotní péče. Nové pracoviště MR Centrum Mělník naleznou v prostorách nemocnice. Samostatný vchod vede z ulice Pražská.
Ohledně termínů na vyšetření mohou pacienti kontaktovat centrum na e-mailu: info@mr-melnik.cz nebo telefonicky +420 318 690 183.
alší informace zájemci naleznou na webu www.mr-melnik.cz.

PřílohaVelikost
FFA2C185-9A4D-4FFD-A480-45D23BC2F706 2-min.jpg95.11 KB


Zdraví

https://www.traditionrolex.com/7