https://www.traditionrolex.com/7

 Recenze restaurace Vinný dvůr | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Recenze restaurace Vinný dvůr

 

Pár slov úvodem – o recenzích restaurací

Rozhodl jsem se přispět do místní diskuse několika posty, které snad budou mít ambici podat komplexnější pohled na hodnocené podniky. Recenze jako taková je vždy vyjádřením subjektivního pocitu recenzenta, proto s ní řada z Vás nemusí souhlasit. Přestože vyjadřuji subjektivní náhled, budu se snažit být i objektivní, i když jde zdánlivě o protimluv. Stručně řečeno, objektivita recenzí nechť spočívá v tom, že recenzent postupuje vždy podle stejných kritérií. Také se budu snažit rozlišovat mezi jednorázovou návštěvou a dlouhodobější zkušeností. Vždy upozorním, pokud půjde o recenzi z jednorázové návštěvy.

Vinný dvůr

Podnik, nacházející se v centru města se fakticky sestává ze tří částí. Projdeme průjezdem a vlevo se nachází malá nekuřácká část, následuje malé nádvoří sloužící v létě jako venkovní sezení a v zadním objektu je kuřácký část.

Interiér

Interiér a vybavení restaurace ničím neohromí, ale také neurazí. Je znát, že provoz byl rozšiřován postupně, takže poslední, kuřácký sklípek je vybudován v o poznání rustikálnějším stylu, než první část. Nekuřácká část má i vlastní sociální zařízení. Jinak interiér ničím nevyčnívá, což je ovšem spíše výhoda. Mám po krk pološílených invencí restauračních neumětelů, kteří se mylně domnívají, že samoúčelná výzdoba jako v chaloupce Baby Jagy zvedne úroveň podniku.

Jídlo, pití

Jídelní lístek vypadá pestře. Věta „Mimo nabídku nabídku českých jídel a italské kuchyně v podobě pizzi zde naleznete i řadu kvalitních mělnických vín“ z hlavního webu naznačuje nečeský rodokmen restaurace. Italský gen byste však čekali marně, což je trochu znát na názvech a hodně na provedení. Ale popořadě. Restaurace nabízí 5 předkrmů, z nichž „italské“ jsou dva, české možná také dva (bože – šunka s křenem a šlehačkou – chybí ještě fotka Svatopluka Karáska) a uzený losos se šlehačkou je z Marsu, Jupiteru, nebo z jiné galaxie. Bohužel tak se to nese celým lístkem. Najdeme tu také boršč, pelmeně, prostě nepřiznaný mix východní kuchyní. Nemám moc rád nabídky se stovkou položek, vždycky to značí zapadlé zboží v mrazáku. Kdo si neumí vybrat z 15-20 jídel, patří do ordinace, a ne do restaurace. A východní gen majitelů bych se nestyděl přiznat zvláštní kapitolou v jídelním lístku, takový „Ukrajinský koutek“.

Co vadí víc, jsou hrubé chyby v názvech a v prezentaci. Gnocchi jsou „ňoky“ nebo česky „noky“, ne „gnoči“. Fusilly mají být fusilli, gnocchi střapačky mi zní stejně jako lívance s kyselou okurkou. Italskou kuchyni tu nehledejte. Originál italské rizoto je krémový pokrm a nevaří se z rýže parboiled. Pokud si ve Vinném dvoře dáte steak, dostanete na něj většinou UHO, neboli univerzální hnědou omáčku, tak oblíbenou ve starých vývařovnách a školních jídelnách.

Ale abych nenadával. Když si odmyslím některé nepřesnosti v názvech, mající původ nejspíš v bujné fantazii autora jídelního lístku, dělají tu relativně slušné pizzy. Nebo jinak – v kategorii PIZZA tahle hospoda na Mělníku vede. Ano já vím, včera jste byli v Colosseu a bylo to něco úplně jiného, ale jsme na Mělníku a také Emanuel Ridi se sem asi hned stěhovat nebude. Kladné body si zaslouží také nabídka místních vín, která jsou servírována ve správné teplotě. Plus za Kofolu. Pivo z Plzně je průměrné, ale tomu se nelze divit. Hnát jej vzduchem zřejmě při nízké spotřebě nelze, a ať mi kdo chce co chce říká, pivo hnané oxidem či jiným plynem prostě není ono. Jenže, tohle není pivnice, takže místnímu pivu zas není tolik co vytknout.

Závěr

Zda podnik navštívit či nikoli, to si každý musí posoudit sám. Neutrální až kladné hodnocení si zaslouží existence nekuřácké části, nabídka místního vína, pizza a překvapivě i ona jídla, která nepatří do italské restaurace – tedy boršč a pelmeně. Těstoviny, rizota a masa jsou průměrná, vzdalující se od Itálie jako Amerigo Vespucci na svých plavbách.

 



Spotřebitelská hlídka

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Travicka

8 Vinný dvůr


Po vyslechnutí několika pochvalných komentářů na téma "nejlepší pizza ve městě a celkově super jídlo" jsme se také vydali vyzkoušet Vinný dvůr. 

Právě jsme se vrátili a tedy těžce zklamaní. Nevím jak to, ale měla jsem dojem, že to je restaurace kam se chodí třeba o narozeniny, o promoci, tedy kromě dobrého jídla za hezkou atmosférou. Pokud je to pravda, nechápu proč. Ten nejtuctovější hospodský nábytek a opatlané slánky, do toho Frekvence 1. (Je tedy třeba říct, že servírka po žádosti rádio trochu ztišila.)

K jídlu jsme měli pizzu vegetariana (doprovod) a salát caprese (já), k pití pivo a vodu. Hledala jsem dlouho slova na popsání pizzy a došla jsem jen k "úplně normální, obyčejná pizza". Zato salát byl tragédie. Za 57-, korun jsem dostala 8 koleček rajčete a na nich dvě kolečka té nejlevnější mozzarely, rozdělená na 4 dílky, k tomu zeleninová obloha. Vrchol byl, že jsme nejdříve dostali pizzu a teprve po 15 minutách salát-předkrm.

Na oběd asi ok, zahrádka vypadala přívětivě (ale vysvětlí mi někdo, proč mají nad stoly hnusné reklamní slunečníky Rajec, když je zahrada zastřešená?), ale na hezkou, nedejbože romantickou večeři si to tedy představit neumím. Škoda.

Kam chodíte na Mělníku na hezké večeře? 

8.2 Restaurace - Mělník


My čas od času zajdeme do Modré Hvězdy na "bifteka". Zatím jsme byli vždy spokojeni. Příjemné prostředí i obsluha.

Ve Vinném dvoře jsme byli všehovšudy 2x a jídlo bylo celkem OK, asi 2x jsme také využili rozvoz do domu a taktéž žádný problém. Pokud jde o prostředí, tak souhlasím, na oběd OK, ale na rodinnou večeři bych tam asi nešla, máme tu hezčí podniky.

Když už jsme u mělnických restaurací, tak jen přidám nejnovější postřeh, minulý týden jsme si objednali jídlo v Pizzerii Piranha a byli jsme velmi zklamaní, jedno jídlo putovalo hned do koše (Fettucine Frutti di Mare) a druhé (vepřová panenka se sýrovou omáčku) .. no .. řeknu to asi tak, že takhle šlachovitou panenku jsem tedy ještě nejedla Smiling)). Navíc ceny, které uvádí na svých webových stránkách, se od reálu dost liší .., samozřejmě ve skutečnosti mají jídla dražší. Měli jsme dvě jídla a jednu přílohu a všechny tři položky byly dražší, než mají v jídelním lístku na netu. Posílala jsem jim e-mailem upozornění, ať si to opraví, zatím ale odpověď žádná a ceník je na netu také stále stejný.

8.1 :-)


Ty slunečníky oceníte v létě. Pod střechou z drátového skla je docela dusno.

My byli ve Vinném dvoře v sobotu a opět spokojeni. Pizzu na Mělníku opravdu nikdo nedělá líp (aspoň podle mého názoru - tenké těsto po okraji křupavé, rozumně bohatá náplň). Obsluha příjemná, jídlo bez vad (rolka se špenátem a slaninou, salát Italia, Mixgrill, pstruh na másle). Jen výběr vín by mohl být lepší.

Na Mělníku to jde ve Hvězdě a velmi dobře vaří u Beníšků a v Šatlavě. U Václava je (opět podle mých zkušeností) příšerná obsluha. Lidi občas chválí i Rytíře.

7 Restaurace


Dneska jsem si dala oběd v restauraci Olympionik a musím tady vyjádřit naprostou spokojenost.Vybrala jsem si kuřecí steak Olympionik.Dobře udělané maso,navrchu zapečená rajčata s mozarelou,americké brambory a obloha - to za 89.-kč.K tomu točenou Kofolu (do 3) za 10.-kč a výborné capuccino za 39.-.Poměrně zaplněná restaurace-ale klidné,nekuřácké prostředí,příjemná obsluha (kávu mi navrhla servírka) a jídlo asi za 10 minut na stole.Určitě doporučím Smiling

6 SALMONELA


Restauraci Vinný dvůr absolutně nedoporučuji po včerejší zkušenosti. Přítelkyně si dala Mamma mia, před dojedením mi dala ochutnat a houby mi přišly nějaké divné. Ale vše vypadalo v pořádku, teď přítelkyně zvracela již po asi desáté, má průjem a další střevní potíže. Doufám, že se nejedná o salmonelu nebo podobné nemoci. Každopádně restauraci nahlásím na krajskou hygienickou správu. 

6.1 Dobrý den, možná bych


Dobrý den,

možná bych se neunáhlovala s tím hlášením. Je možné, že jen prostě něco někde chytila, zrovna ty střevní virózky létají.

Doufám, že se přítelkyni udělá brzo dobře!

6.1.1 Gastroentritida


Je to tak, hodně obíhá střevní chřipka, inkubační doba 3 dny.

5 Vinný dvůr


Naprostý souhlas s textem autora. Co se týče steaku, tak skutečně místo originál šťávy, co steak pustí, tak to polejou nějakou omáčkou neidentifikovaného způsobu, takže klasické UHO. Navíc kdo tuto omáčku nemusí, tak steak v této omáčce zcela plave a setřít se nedá... Jednou jsme tam byli posedět v rámci konce roku a síla... Že se čeká dlouho, tak to mi nevadilo. Čekal jsem 40 minut, což je oproti Olympioniku, kde jsem vloni čekal hodinu a čtvrt, docela ve Vinném dvoře luxus. Ale celou dobu tam byl cítit unikající plyn. Co se týče pití, tak jsem si přál Absinth, který mi jedna barmanka řekla, že neví, co to je a druhá, že ví, co to je, ale nemají ho. Pizzu moc nejím. Je to podle mě pochutina, nikoliv jídlo a nedokážu si představit, že bych si dal pizzu jako hlavní chod a pak už nic. Podle mě to je pochutina stejně jako párek v rohlíku nebo hambáč a měla by se prodávat ve stánku nikoliv jako hlavnío chod v restauraci. Hodnotit restauraci podle pizzy, se mi nezdá přijatelní. A co se týče názvů, tak opravdu humus. Jak mi může chutnat jídlo, když ho barmanka nebo hostincký či majitel nedokážou napsat dobře. Přitom na netu je tisíce jídeláků a stačí si jich pět otevřít a porovnat názvy a napsat ty dobré. Jinak naprostá spokojenost je na Pšovce u Motorky resp. u Erika. Tam je jídlo tak neskutečně dobré a pivo tak výtečné, že se to s Vinným dvorem, Hradbami nebo hvězdou nedá ani srovnat...

5.1 ach jo


ale alespoň se to netváří jako manuál pro gurmány. Já se do tý hospody snad vydám. Jen jsem myslel, když už ti ta putyka stojí za příspěvek - nechceš napsat co jsi si poručil, co ti donesli, co mají na tom jídeláku za kraviny.Co ten humus? Kdybych si třeba dal něco k jídlu, něco s gramatickou chybou v menu, a bylo to chutné, tak já bych to třeba přežil. Snad bych to i zaplatil. Kolikrát jsi se tam spálil? A kdo ti zabrání dát si pizzu a pak třeba steak a pak zmrzlinový pohár,když si nedokážeš představit pizzu jako hlavní chod.Tak si ji představ jako předkrm a je to. A souhlasíš s textem autora, ale je podle tebe nepřijatelné hodnotit restaurace podle pizzy, takže s ním vlastně nesouhlasíš, že? A nebo nakonec souhlasíš, protože recenze vyznívá neutrálně až mírně kladně, pak taky průměrně, takže přes všechny zhovadilosti, je to celkem dobrá knajpa. A napsat že v pivnici mají lepší pivo než ve vinárně logiku má? V jedný věci souhlasit musím - já sedět celý večer v hospodě, kde uniká plyn, tak se taky sápu po absintu. I když, já jsem posera, asi bych padal do jinýho lokálu.

5.1.1 Unikající plyn


Samozřejmě ten unikající plyn tam mohl být právě jen ten večer. Jinak restaurace to je jako každá jiná. Ono to má ale všude své mouchy. Ve Zlaté hvězdě je sice vynikající jídlo, ale nemají čepované pivo a pít lahvové ke steaku, je hřích. Naopak je tam zima i v létě a běžně tam sedím ve světru nebo si nechám bundu... Samozřejmě je to sklepení, tak nemohu čekat teplotu nad 20 stupňů. Na Hradbách mi jednou při jídle upadla vidlička a hostinská se ke mně hnala a hned vidličku sebrala a nabízela mi novou. Jinak jídlo vynikající, ale děsně malé porce.  A opět tu máme kompromis, že kdo ma malý žaludek nebo jí málo, tak mu to na Hradbách stačí. Já se tam nenajedl a musel se doma dorazit. U Cinků jsem měl minutku. Je znát, že tam moc lidí asi už nejí. Porce obrovské, ale čerstvé to nebylo. Ono všude je něco... Ale nesouhlasím s tím, že mělnické restaurace jsou nekvalitní. Pokud člověk ví, kde a co je dobré, tak se nají. V každé restauraci umí kuchař pár jídel výtečně, a kdo ví kde a jaká jídla jsou mňam, tak si pochutná. Já se tedy za Mělník nestydím. To město Štětí je na tom fakt špatně - tam se najíte dobře a chutně jen v jedné restauraci Sad

5.1.1.1 unikající plyn - pane Klimeš!!!


Já vůbec nechci reagovat na unikající plyn, já chci jen požádat Vás pane Klimeši, jako právníka, Vám snad můžu věřit - vlastně nemůžu, ale nic jinýho mi nezbývá. Až tohle budete číst, tak já už tady nebudu. Nemyslím jen tady, ale jako vůbec nebudu na tomhle světě. Já si to totiž jdu hodit. Já jsem se tady chtěl trochu pohádat, trošku pokecat, bránit ty napadnutý a tak. Ale voni mě dostali, zničili, zabili. Já jen po Vás chci, kdyby jste to policajtům mohl říct, že to jako není sebevražda, že tohle je úkladná vražda, bestiální a není žádných polehčujících okolností.Kdyby jste jim mohl nějak předat tady ty články a komentáře, jako důkazy. Já teď teda jdu. Nejdřív si jdu dát něco na kuráž. Budu tam v tom báru, mezi Modrým Beránkem a tím kvelbem, co hostinská bere lidem  vidličky, však Vy víte kde. Tak tam budu chlastat a bulet, kdyby jste mě chtěl třeba zachránit. Ale narovinu, prachy si neberu.Když je to naposled , tak by byla blbost platit, že jo? Takže to asi nepřijdete, co?  No kdyby jo, a bylo pozdě, tak Pánbůh zaplať.

Obrázek uživatele Alexander Klimeš

5.1.1.1.1 Vzhledem k tomu, že jsem


Vzhledem k tomu, že jsem se včera vzbudil a na starým mostě jsem videl dvě hasičský a policajtský auta, jejichž osádka tahala nahoru oběšence, tak mi to nepřijde tak vtipný.

http://melnicky.denik.cz/zpravy_region/na-melnickem-starem-moste-se-obesil-mlady-muz-20120301.html

Asi jen nešťasná shoda, pane Wosnali. Znám to. Z obou stran. V životě jsem nadělal trapasů až běda.....

5.1.1.1.1.1 Tak ten výhled Vám


Tak ten výhled Vám samozřejmě nezávidím. To zas budu mít mínusů. Ale fakt to udělal dřív, než jsem to napsal. Jenže to bych si nemohl dělat prdel ani z veverek.

4 Pizzi


Pizzi ve Vinném dvoře jsou nejlepší hlavně proto, že ostatní na Mělníku jsou ještě horší.

3 vinný dvůr


Myslím, že by bylo vhodné, aby autor a hodnotitel místních restaurací, uvedl alespoň svou kvalifikaci, když už ne jméno, pro tuto bohulibou činnost. Pokud se někdo rozhodne,, přispět do diskuze několika posty“ , a cítí se býti recenzentem, ,,postupující vždy podle stejných kritérií“ , asi by chtělo ty kritéria zmínit, a nebo rovnou nastavit, ať se práší za kočárem.
Snad to někoho pobaví, ale spíš mám strach, že to někdo může brát i vážně. Pan odborník zhodnotí  interiér, dozvíme se čeho už má po krk, jídelní lístek je pestrý, ale autor je v podstatě blb, pivo je možná docela v pohodě, protože je spotřeba malá, pizza je asi nejlepší na Mělníku, ačkoliv je to první recenze, a italské rizoto je krémový pokrm, díky za info, ale nějak nevím, jestli v této restauraci rizoto bylo krémové a ze správné rýže, nebo ne, a co má pan Karásek společného se šunkou, proč to neodskáče Sváťa Kuřátko - prostě perla za perlou.
Tu hospodu neznám, ale zdá se mi , jako když někomu vadí původ majitele. Člověče, když už musíš, napiš, co jsi tam ochutnal, jak se k tobě chovali, zda tě okradli, mají-li tam čisto, teplo. Mě by docela zajímalo , jak tam dělají steaky, z jakého masa, zda bylo správně upraveno, co chybělo rizotu, proč je pizza nejlepší ve městě.
Informace:  plus za kofolu,  kladné body - správná teplota vína, průměrná kvalita těstovin a vzdalující se mořeplavec, je tak trochu mimo mísu.  Kdybych měl hospodu, začal bych psát recenze na konkurenci, což určitě není tento případ, protože tento člověk nemůže mít restauraci, a když jo, tak ne na dlouho.

PS: zítra napíšu nějakou recenzi o M teorii a teorii strun, kdysi jsem hrál na kytaru.  

3.1 Za lapsus Karásek


Za lapsus Karásek Kuřátko se omlouvám, je to moje chyba. Prosím někoho z adminů, ať to opraví.

Ke zbytku nějak nemám co říci, pochopil jsem že wosnali nebere způsob, kterým je text napsán.

Hm.

3.1.1 hm


Smutné je, že jsi nic nepochopil. Mě je úplně šumák, jakým způsobem je text napsán. Maličko mi vadí, že ty bláboly chceš vydávat za recenze. Hodnoť to , na co máš,ale z těch několika vět, co jsi dal, je jasné, že pohostinství tvůj šálek kávy nebude. Když už musíš, tak napiš co ti v té, či oné restauraci nesedí, co se ti nelíbí a co ti nechutná, nebo naopak, ale prosím, nesnaž se ze sebe dělat Michelina a udělovat hvězdy. Jasně, v telce to Zdeněk pere, jenže ten alespoň ví , o čem mluví. A Emanuel se asi fakt na Mělník nechystá, protože tady, by těch opravdových rizot moc neudal, a vařit za kilo, by ho zase zřejmě nebavilo. Proč se chceš chlape zaobírat výzdobou interiérů a proč oznámkuješ někoho, jako restauračního neumětela. Podepiš se pod ty svoje výplody, jako jsou podepsaný ty neumětelové v hospodách. Tam máš alespoň možnost, jídlo vrátit, nezaplatit, nebo už nikdy nepřijít, ale tobě, odborníku , nemůže nikdo nic, protože jsi se v anonymitě internetu rozhodl, že jsi bůh. Co když se za chvíli rozhodneš, kousek vedle, známkovat doktory . To taky můžeš, protože k nim chodíš. Závěrem musím napsat, že mě by nevadilo, kdyby se našel frajer, který  řekne: jmenuji se Franta Kuchař,uvařil jsem dvě tuny italskýho rizota pro půl itálie, pět vagónů knedlíků, rybník polívky, mám řád platinový vařečky od somálskýho krále a teď si posvítím na hospody na Mělníku. Ale promiň, co jsi ty? Jinak nic ve zlým.

3.1.1.1 :-)


Nic ve zlým? Proč prostě normálně nenapíšeš, že nesouhlasíš s článkem od XY a to proto a proto? Proč to musíš sáhodlouze komentovat hromadou osobních invektiv? Na rozdíl od Tebe já vidím "recenzi" jako docela objektivní a pro neznalého užitečnou... 

3.1.1.1.1 :-(


neudělal jsem nic víc, než co mi vytýkáš. píšu že nesouhlasím a píšu proč. a nevydávám to za recenzi recenze,ale za svůj názor, což snad uznáš, je trochu rozdíl. to je jako když Mirka Spáčilová napíše recenzi na divadelní hru, a já napíšu, že ta hra je kravina. Kravina je můj dojem, její recenze má mít nějakou váhu, podloženou znalostma.Představ si, že tu hospodu neznáš, přečti si to ještě jednou, a řekni, co jsi se dozvěděl. pochopíš z toho, že se jedná o italskou restauraci? že ke steaku dostaneš uho, nebo že ho většinou dávají? že tam je na jídeláku 150 jídel, nebo že pánovi vadí restaurace, kde to tak je? že tam je pizza nejlepší, nebo že pánovi jejich pizza nejvíc chutná?Třeba je z jiný mouky, třeba těsto nevidělo olivový olej, ale pánovi nejvíc chutná. cejtíš ty nepatrný rozdíly. ať si kurva každej píše co chce, ale ať zůstane soudnej.prostě mi vaděj ty odborníci přes všechno.

3.1.1.1.1.2 wosnali dle svého nic


wosnali dle svého nic špatného neudělal, sice mi nadává do blbů /se zjemněním - v podstatě Eye-wink /. Mně se zas nechce diskutovat s člověkem, který má potřebu takhle posilovat svoje argumenty.

Je to škoda. Když si odfiltruji jeho vulgárnosti, mohla to být pěkná diskuse o tom, jak psát recenze, příspěvky, atd, o tom, že stejně jako se sem nepřistěhuje Ital, tak recenze na Mělníčku nebude psát pan Kuciel nebo Poštulka. Mohli jsme odlapit chyby a příště to napsat lépe - ve volném čase a zadarmo.

kdyby - chyby.

3.1.1.1.1.2.1 slovo blb


se vztahuje na autora jídelního lístku, ne na autora recenze. to ty jsi z něj udělala blba, když hodnotíš menu jako pestré a v zápětí to odsoudíš s pomocí sluneční soustavy, jiné galaxie, fotkou neviného faráře, atd. I kdyby jsem použil slovo blb v souvislosti s autorem ,,recenze", což by bylo na místě, nevidím žádné vulgárnosti. Za vulgárnost považuji vydávat něco takového za recenze. Nemáš právo psát tímto stylem, protože k tomu nemáš předpoklady, kvalifikaci , ani nadání. Napiš svůj názor. Představ si, že se jednou budeš soudit, třeba kvůli dopravní nehodě, soudce bude chtít znalecký posudek, a donesu ho tam já. Podle známkování komentářů a příspěvků je vidět, že dost lidí tady může brát tvoje dílo vážně. A mě se příčí, když si někdo chce zvyšovat sebevědomí na někom,  kdo se snaží uživit. Možná to nedělá úplně podle tvých představ, možná se to nedá jíst, třeba je to ukrajinec, a možná ho jednou komisař od mechelina pokárá. Jestli to všechno umíš líp, otevři si vlastní restauraci a budeš bohatej kluk. A pochop už, že nemám nic proti tobě, ani nic  s tou hospodou, ale mám velké výhrady k formě, jakou se snažíš hodnotit.To je zároveň sdělení i pro čopa.Je hezký příště odlapit chyby a napsat to lépe, ale tady už pro vždycky zůstane zesměšněnej hospodskej a jeho práce. Vždyť se nikdo nedozvěděl, co jsi tam ochutnal, co na tom bylo špatně, jak by to mělo být dobře. Ty jsi s použitím pár ošlehnutých, rádoby vtipných frází, udělal z někoho kreténa a máš za to body.Přečti si to ještě jednou po sobě, zavři oči, a chvíli přemýšlej. Když už fakt musíš, podepiš se pod to, dej si tam svou fotku, já ti budu psát recenze na tvoje dílka a dopředu se přiznávám, že to neumím, nevím jak by měla recenze vypadat, čeština je můj nepřítel, gastronomii nerozumím, ale to mi nezabrání, abych tě neodsoudil už jenom za to jak vypadáš, jak se jmenuješ, jak píšeš a slibuju, použiju juldu fučíka, zbytek sluneční soustavy, ordinaci v růžovce, a jako nášup přidám, čeho mám po krk od neumětelů recenzetů.

3.1.1.1.1.1 jojo, odborníci přes všechno...


...já se nezůčastním vaší debaty, ale musím se zasmát, když by jste si představili zákazníky v mým oboru (foto) ... to by jste se divili, kolik lidí v ČR má za známýho "profesionálního fotografa" Laughing out loud když si příjdou koupit foťák. To si kolikrát říkám, proč tam vůbec jsem:)))

 

ale to je podobný i v jiných oborech s prací s lidma...a jak byl nedávno někde napsáno. Prodavači a asi bych do toho zahrnul i obsluhu v restauracích a hlavně úředníky, mají jedno z nejnebezpečnějších povolání co jsou (hlavně na psychiku)


jo a bez urážky k tatíkovi, ale pozor na lidi s botkama "Prestige" :DDD  to je kapitola sama pro sebe...

3.1.1.1.1.1.1 Jo tak to si taky


Jo tak to si taky říkám. U vás je to známé tím že každý našinec s digitálem je profesionál. To já zase někomu udělám nějakou smlouvu. Po třech letech v oboru, myslím že kvalitní a on mě začne poučovat co je pro něj vlastně nejlepší. No kdo chce kam.... Smiling

A ty Prestige? Já si naopak myslím že lidé co je nosí jsou velice konzervativní, vědí co chtějí, neriskují a požadují kvalitu. No a také jsou za ni ochotni zaplatit. Vemte si že ta bota stojí nšco přes tisíc korun!

 

Jinak k té debatě. Pokud si dobře pamatuji tak má dětský koutek ještě Mex, ale tam bych zase nedal dítěti najíst. A pro příznivce Želvy. Uvědomte si že je to prostě podnik pro určitou skupinu lidí. Pro knihu tam asi zaběhne každý ale ruku na srdce, spousta lidí si tam prostě na kávu nesedne.

Vináč není špatný. Ale. Je to prostě o tom jakou směnu chytíte, jak se vyspí obsluha a co si vyberete.

 

Mějte se krásně.

2 Další recenze


Zajímalo by mne, jestli autor navštíví i další restaurace v Mělníku, ať máme s čím srovnávat. Navíc bychom tak mohli zjistit, která z mělnických restaurací je ta top.

2.1 Navštíví.


Navštíví. Navštěvuje. Jen to napsat .....

1 a jako jedna z mála má


a jako jedna z mála má jakýs takýs dětský koutek...tedy loni na podzim měla v té venkovní části. Sice náznak, ale i ten se obzvláště v Mělníku při výrazné absenci restaurace s dětským koutekm cení.

zik

Obrázek uživatele KristufekX

1.3 dětský koutek


Hodně dobrý dětský koutek má taky Piranha, ale bezesporu taky tu nejtragičtější obsluhu a nejhorší přístup k zákazníkovi z celého Mělníka.

1.3.2 souhlasím s Vaším


souhlasím s Vaším názore. Obsluha je opravdu strašná, neochotná, divně se koukají, jako když je spíš svojí přítomností obtěžujeme. Majitel restaurace se by je měl všechny vyházet, bay mu restaurace nezkrachovala a neodradil tak ještě pár zbývajících zákazníků.

1.3.1 Pizza


A co pizza, když je to ta pizzerie?

Obrázek uživatele KristufekX

1.3.1.1 Re: Pizza


Pizza mi tam vždy chutnala a úplně ze všeho nejvíc sýrové Lasagne. To ale snad opravdu pokaždé s přehledem přebila neprofesionální obsluha. Takže za mě- tam už nikdy, maximálně jídlo rozvozem.

1.2 tak u "Cisare" pokud je


tak u "Cisare" pokud je otevrena zahradka tak je taky... jen je radost, kdyz tam clovek narazi na aktivniho spunta na odstrkovadle, plastova kolecka a dlazba delaj svoje Laughing out loud

1.1 Děkuji za doplnění. Je


Děkuji za doplnění. Je to tak. Ignorace malých dětí v pohostinství je na Mělníku zarážející. Na Mělníku neexistuje nekuřácká kavárna. Nekuřácké restaurace nemají dětský koutek.  Myslím, že to je podcenění kupní síly matek.

1.1.1 ale existuje...


a co želví doupě? http://melnicky-antikvariat.cz/

1.1.1.1 To je jednoznačně v


To je jednoznačně v tomhle nejlepší, bavíme se ale o restauracích....

1.1.1.1.1 to nepopírám, ale v


to nepopírám, ale v předchozím příspěvku, na který jsem reagovala autor psal, že na Mělníku neexistuje žádná nekuřácká kavárna...tak sem si dovolila zareagovat


https://www.traditionrolex.com/7