https://www.traditionrolex.com/7

 Mělníček.cz - Mělník v pohybu | Mělnický portál nejen o Mělníku
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zaplatili jste za službu nebo zboží, které jste neobdrželi?

Zaplatili jste za službu nebo zboží, které jste neobdrželi? Je na kupní smlouvě uvedeno zboží, které jste si neobjednali ani neobdrželi, přesto prodejce požaduje jeho zaplacení? Máte splácet závazek z úvěrové smlouvy, kterou jste nepodepsali?
Pokud jste se do takové nebo podobné situace dostali, okamžitě kontaktujte jakýkoliv útvar Policie ČR. Teď si asi řeknete, že tento postup všichni znáte, jak se ale chovat, co dělat, abychom pomoc policistů v obdobných případech nepotřebovali?

Co dělat, když... Napsat komentář | » číst dál

Svět zašlý – Máchův kraj na starých mapách

Výstava Svět zašlý - Máchův kraj na starých mapách zachycuje vývoj mapového obrazu turisticky vyhledávané a oblíbené oblasti, která se stala trvalou inspirací pro malíře, básníky a umělce, všeobecně známé jako Máchův kraj (oblast mezi městy Českou Lípou, Bělou pod Bezdězem, Mělníkem a Úštěkem) a vydává se po stopách literárních i turistických cest jednoho z největších českých básníků, K. H. Máchy. Výstavu můžete navštívit v pražské Galerii Klementinum 8. dubna 2010 – 30. května 2010.

Kultura 11 komentáře | » číst dál | 1 příloha

Sportovní kroužek pro děti od 1,5 roku v RC Chloumek

Co je nového v rodinném centru na Chloumku, co nového připravujeme? Které akce chystá? Vedle dvou dubnových akcí, které můžete najít v kalendáři akcí 17. a 30. dubna, a kromě nového vybavení interiéru upozorňujeme především na úterní sportovní přípravku Klubíčko pro děti od 1,5 roku. Ten je zaměřen především na pohybový rozvoj dětí, je kladen důraz na celkovou motoriku a koordinaci těla, sociální rozvoj dítěte, zapojení v kolektivu, rozvoj komunikace. Součástí je i grafomotorický, paměťový a prostorový rozvoj představivosti dítěte. 

Napsat komentář | » číst dál

Dramatické dokončení mělnické revitalizace

Při sestavování programu dubnové návštěvy prezidentů Barracka Obamy a Dmitrije Medvěděva v Praze, přišel sekretariát úřadu amerického prezidenta s překvapivým požadavkem na osobní návštěvu B.Obamy města Mělníka, kde chce přestřižením pásky otevřít revitalizované části města.

Zdroje blízké Bílemu domu pak uvedly, že americký prezident i přes svou barvu pleti má předky v České republice a to právě z Mělnicka, a tak bude tato jeho návštěva rozdělena na oficiální a neoficiální část. Samozřejmě se s tak významnou návštěvou souvisejí náročné organizační a bezpečnostní přípravy.

Město 8 komentáře | » číst dál

Základní pravidla jak se nestat obětí kapesních zlodějů

Stát se obětí kapesních zlodějů, není v současné době nic neobvyklého, neboť osoby zabývající se touto „výdělečnou“ činností, při které využívají zejména nepozornosti nakupujících zákazníků v obchodních centrech a dále zvýšené koncentrace osob na veřejných místech, jako jsou například náměstí velkých měst, zastávky MHD a samotné autobusy, tramvaje nebo vlaky metra, vyvíjejí své nekalé aktivity celoročně. Pouze mění místa dle ročních období. Tohoto faktu by si měl být každý plně vědom a zejména při pohybu mimo domov, dbát ve zvýšené míře na svůj majetek

Co dělat, když... Napsat komentář | » číst dál

Cizinky, cizinci a my v Masarykově kulturním domě

V Mělníku proběhne ve středu 31. března kulturní podvečer „Žijeme v jednom městě aneb Cizinky, cizinci a my“.

V Masarykově kulturním domě se uskuteční třetí ze série osmi kulturních podvečerů, které se v rámci projektu „Žijeme v jednom městě“ konají od března do června v městech Středočeského kraje. „Chceme především zprostředkovat diskusi na téma migrace do České republiky,“ uvedla vedoucí projektu Andrea Krchová, „rádi bychom také zvýšili informovanost o přínosu cizinců a cizinek české společnosti.“ Snaha nabídnout jiný pohled je podle Krchové ústředním cílem.

Kultura Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Bleší trhy na Mělníku

Po vzoru velkých turistických destinací typu Amsterodam nebo Praha jsme se rozhodli (za podpory města Mělníka) uspořádat 17. dubna na Mělníku „bleší trh". Že nevíte, co to bleší trh je, co obnáší, jaká jsou jeho pravidla?

Ostatní 6 komentáře | » číst dál

Jeden svět přichází!

Festival dokumentárních filmů o lidských právech Jeden svět odstartuje v Mělníku již tento čtvrtek, 25. 3. S pestrým programem jsme vás seznámili minulý měsíc, co dalšího však chystáme pro zvídavé diváky?

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Jeden svět je za dveřmi!

Rok s rokem se sešel a na dveře opět klepe Jeden svět, festival dokumentárních filmů o lidských právech. Mělnický šestý ročník proběhne ve dnech 25. – 27. 3. 2010 v kině Sokol. Přípravy jsou v plném proudu, nové pořadatelky se snaží udělat maximum pro divákovu spokojenost. A jaký program si pro vás připravily?

Kultura 1 komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7