Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.
Negativní zkušenosti
Bar "Pravda"
Nějak jsem nepochopil nápad majitele nového podniku s názvem "Pravda". Vytvořil bar, do kterého platíte vstupné. Čekám jen, kdy budu platit za vstup do železářství. Možná žiju někde jinde, ale do hospody jdu utratit peníze, tak proč bych tam měl platit za vstup? Přijde vám to normální?
supermarket eva
supermarket eva co kus to šmejd z číny ... Od nich se snad nerozpusti ani prašek na prádlo . Jen se s nima človek pořad hádá na reklamacích . Fuj.
Když Vás chytnou zuby
Bydlím mezi Mělníkem a Mladou Boleslaví. Před lety jsem hledala v těchto městech zubaře a zrovna nikdo nepřijímal. Byla jsem nucena kontaktovat zubaře v Praze.
Jedno krásné sobotní odpoledne (prosinec 2012) mě začne pobolívat zub moudrosti. No, co s tím? Tak se už od neděle láduju práškama, bolest je strašná. V pondělí volám zubaři, trochu volněji má ve čtvrtek ráno a jestli to vydržím, nejsem žádnej srab, to vydržím, řekla jsem si.
Pšovecká krčma
Dobrý den Vážení, nepatřím mezi ty co by svoje názory psali někam do novin nebo na internet ale po dnešním oběde v Pšovecké krčmě jsem se rozhodl napsat svoji negativní zkušenost a podělit se i s Vámi. Celkově jsem byl v této hospodě asi tak 5x v průběhu roku, nejsem tedy žádný "štamgast" ale to co jsem dostal dnes bylo jako někde z bufetu na nádraží. Talíř neumytý s nějakou zaschlou omáčkou (asi po hostu co obědval přede mnou), tak jsem se ale i přes to těšil jak se najím dobrého jídla. Zklamala mě jak barva tzv. univerzální omáčky tak chuť nebo spíš nechuť jídla. Kdybych si nepřečetl na jídelním lístku co jím, tak to podle chuti nepoznám, knedlíky zmokvalé a o velikosti porce ani nemluvě. Zkrátka zklamání a vhledem k velké konkurenci hospod v Mělníku budu chodit jinam. Zlatý bývalý majitel této hospody a je vidět jak ryhle se dá zkazit dobré jméno vyhlášeného podniku.
Stížnost na pohotovost v Mělníku
Jiřina Fialová
Veřejné bruslení
Už dva týdny se chystám seznámit dcerku s bruslením. Stále hledám vhodný čas, kdy by to bylo vhodné pro celou rodinu....Jsem tak strašně náročná, že bych chtěla jít o víkendu DOPOLEDNE, nebo ODPOLEDNE????
Jetsli dobře koukám na rozpis ledu, tak v sobotu NIC. V neděli od 20 hodin(to asi není ideálí pro dvou a půl leté dítě), v pondělí od 13.30...to asi nemůže dítko školou povinné, ve středu od 13 hodin(školáci opět mají smůlu), pak večer od 21 hodin-to zase už malé děti spí. Čtvrtek to samé....pátek zase jen pozdě večer. V sobotu tentokrát od 12 hodin(hm, jak ideálí pro rodiny-aspoň u nás se tedy v tomto čase obědvá) a v neděli opět NIC. To fakt musím i za sportem do jiného města?????
Restaurace Pšovka za nové majitelky
Začátkem října jsem navštívil Mělník, kde jsem žil do svých 29 let. Při procházení známých míst jsem navštívil restauraci na Pšovce, dříve známou a uznávanou Hospodu u Tauchmana. Velice mě překvapilo ponuré prostředí a prázdá hodpoda, kromě asi čtyřech lidí. Arogantní a nepříjemný pohled servírkymluvil sám za sebe. Asi sjem jsem se jí dotkl, když jsem si dovolil objednat v půl druhé hotovku.
vysočina z kauflandu
Přikládám foto, které asi hovoří za vše, ale jen pár slov. Toto je vysočina zakoupená v kauflandu. V obchodě vypadala pod světlem velmi dobře. Doma po otevření nebylo také nic vidět, ale po odebrání dvou vrchních koleček se zjevilo toto. Salám byl hořký a zatuchlý. Podotýkám, že to není první negativní zkušenost po otevření pultu s lahůdkami v kauflandu. Je mi líto lidí, kteří hůře vidí a nevšimnou si toho. Bohužel účtenku jsem doma vyhodil, takže jsem ani nemohl salám vrátit zpět do prodejny. Ale o vrácení pár korun ani tak nejde, spíše chci varovat lidi, kteří nakupují v kaufu také.
Restaurace na Pšovce
Jelikož jsem ze Pšovky, tak si občas skočím na dobrý oběd. Oblíbenou restauraci mám na Staré kovárně (neboli u Erika) vedle toho Romského domu. Tak se opravdu člověk nají výborného jídla, veliká porce a i cena odpovídá. Jelikož jsem milovník pro ostatní strávníky moc neoblíbeného jídla hrachové kaše, dozvěděl jsem se z internetu, že se tento pokrm bude podávat právě v restauraci na Pšovce (restaurace mezi barvami a kovomatem směrem na Mlazice). Že je personál neochotný, nejraději vysedává na své oblíbené lavičce a těší se, až si zapálí cigaretu, jsem si zvykl nejen já, ale i ostatní občané, kteří mě na to upozornili. Restaurace je vyhlášená výbornými polévkami, kdy v cibulačce nebo v česnekovce plave opečený chléb a na dně se ukrývá sýr. Vynikající je také dršťková - ta nemá chybu. Doslova šokem byla pro mě včera hrachová kaše. Když opomenu, že mi ji přinesli v půlce rozjedené polévky, kterou jsem musel hltat, aby mi kaše nevystydla, tak nad tím přimhouřím oko. Přece jen nejsme v hotelu ani značkové restauraci. Co ale nemohu opomenout je nehorázné množství oleje (tuku), který na hrachové kaši plaval. Přijde mi, že paní kuchařka mi uzené maso převrhla z pánvičky přímo na kaši, tudíž spolu s masem putoval na talíř i omastek. Kaše se nedala jíst, protože vysloveně plavala v tuku. Chuťově musím říct výborně dochucená (našel jsem jedno nepolité místo), ale jinak jedním slovem katastrofa. Jelikož jsem měl hlad, tak jsem půlku porce snědl, ovšem kdybych věděl, že budu pak zbytek dne běhat na WC, tak se jídla snad ani nedotknu. Podotýkám, že mám kachní žaludek, takže mastná jídla sním bez problému, ale čeho je moc, toho je příliš. Nevím, třeba je to trend to takhle jíst, ale já už teda na kaši dlouho nikam nepůjdu, protože jsem z té včerejší porce zcela znechucen. Tým servírek bych ale obměnil. Chápu, že dělat cca za 10 000 Kč dneska není žádný med, ale vyjadřovat se stylem: "Já se z toho poseru, to je zase lidí" nebo hláškou "Dělejte, povídejte", kdy mám říct, co jsem si vybral, je docela drzé a nemístné.
Poslední komentáře
Petr Moss
Regionální muzeum Mělník
Taxi Novák
smejd
michaell.n
SimonaK
SimonaK
SimonaK
SimonaK
SimonaK