https://www.traditionrolex.com/7

 Kultura | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Kultura

tipy na akce / reporty z akcí

Mělnické Vinobraní 2017 - kompletní informace

Letošní vinobraní začíná téměř přesně za 14 dní. V jediném komplexním článku přinášíme celý program mělnického vinobraní, informace o dopravě a předprodeji, i mapu. Letošní mělnické vinobraní zůstává co do rozsahu velmi podobné posledním ročníkům, ale program je samozřejmě zcela nový a po okraj plný zajímavých interpretů. Velkou novinkou je také sobotní odpolední průvod alegorických vozů s historickými postavami nebo páteční lasershow.

Kultura 5 komentáře | » číst dál

KS Štětí - program na září 2017


Kulturní středisko města Štětí

Program na září 2017

tel.: 416 812401

www.steti.cz

 

 

1. září              Informační centrum

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Mělník je slyšet!

Naše město se nemůže co do velikosti poměřovat například s Plzní - nedávným městem kultury, severským Ústím či například Brnem - městem hudby se spoustou kvalitních kapel. Avšak zdá se, že poslední rok byl pro Mělník napříč hudebními žánry nadprůměrně produktivní. A za hezký vrchol (a nebo start) můžeme považovat, že se v hitparádě české hudby na Radiu 1 objevují najednou hned dvě mělnické kapely se svými skladbami! To není uplně obvyklá situace.

Kultura 2 komentáře | » číst dál

Mělnické podloubí se opět rozezní skvělou muzikou

Hudební setkávání Blues před Dírou se již stalo nedílnou součástí Mělnického kulturního léta. Každý pátek večer se na náměstí Míru v prostoru před známým barem každoročně v tuto dobu představují výborní muzikanti, kteří zde pokaždé navodí tu pravou letní atmosféru.
Nejinak tomu bude i v letošním roce. Posluchači se tak budou moci těšit například na Justina Lavashe, Dobré ráno blues band, Lady I Trio či Tomáše Homutu a jeho hosty.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

KS Štětí - program na červenec a srpen 2017


Kulturní středisko města Štětí

Program na červenec - srpen 2017

tel.: 416 812401

www.steti.cz

 

1. červenec    Informační centrum

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Festival Taste of New Orleans míří do Mělníka

V sobotu 24.června se od 14 hodin uskuteční na mělnickém náměstí Míru tematický mezinárodní bluesový festival zaměřený na New Orleans. Účelem tohoto festivalu je přivést nejen skvělé muzikanty z New Orleans, ale také přiblížit atmosféru tamních tradic, kultury a v neposlední řadě také ochutnat nějakou tu neworleanskou specialitu.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Mělník ožije v létě koncerty, filmy a divadlem

Obyvatelé i návštěvníci města Mělníka si mohou po celé léto vychutnávat koncerty různých žánrů, divadelní představení pod širým nebem, filmové projekce a také několik týdnů programů pro celé rodiny. Kompletní program v příloze.

Kultura Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

KIZ Štětí - program na červen 2017


KULTURNÍ A INFORMAČNÍ ZAŘÍZENÍ MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na červen 2017

tel./fax: 416 812401, www.steti.cz

 

1. června        Městské koupaliště

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Výročí práva várečného se oslaví v Mělníku Pivním festivalem

Mělník zná každý jako město vína a proto není náhodou, že se každoročně koná řada slavností těchto darů zdejších vinic. Avšak málokdo již ví, že v jeho okolí se pěstoval i chmel a existovala hustá sít místních pivovarů. Pivo se tak vařilo i v Kostelci nad Labem, v Kralupech, ve Mšeně, a dále v celé řadě okolních obcí.  První písemná zpráva o vaření piva v Mělníku je z roku 1407 kdy král Václav IV. dal městu právo várečné. 

Kultura Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7