https://www.traditionrolex.com/7

 Kultura | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Kultura

tipy na akce / reporty z akcí

Postižená oblast vydává novou desku

Tři roky od předchozího alba vydává mělnická kapela Postižená oblast, jedno z výrazných jmen současné české alternativně rockové scény, své další album Ostinata. Album odráží aktuální experimentující rozpoložení kapely, a osm nijak optimisticky laděných skladeb se znovu zamýšlí především nad existenciálními otázkami.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Vyberte, které filmy promítne Letní kino na Aušperku 2017

Vážení přátelé, pojďte opět rozhodnout, jaké filmy promítneme na Aušperku.

Již několikátým rokem se ho snažíme zpříjemnit malým letním kinem v dosahu centra města. x I letos vyzýváme ke spolupráci na tvorbě programu vás, diváky. Předvybrali jsme podle aktuálních distribučních možností několik filmů a pokud máte chuť, můžete sami rozhodnout, jaké filmy letos na Aušperku uvidíme. Anketa visí na veřejném webu, není tedy nutné se nikam registrovat, nikde se přihlašovat. Pokud chcete, můžete nám do formuláře také připsat svou adresu, abyste byli informováni o výsledku hlasování, o akcích kulturního léta, nebo nám můžete s pořádáním i pomoci. Děkujeme.

Kultura 2 komentáře | » číst dál

Kino: Nekonečný příběh aneb rok od petice občanů

Uběhly již 2 roky od prvního vystoupení občanky Emy Riegrové na zastupitelstvu s dotazem, zda vedení města plánuje se znovuvybudováním kina na Mělníku. Zároveň také uběhl rok ode dne, kdy byla předána petice s 1 644 signatáři požadující vznik premiérového kinosálu jako součást divadelního sálu v MKD starostovi Mikešovi.

Kultura 3 komentáře | » číst dál

KIZ Štětí - program na květen 2017


KULTURNÍ STŘEDISKO MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na květen 2017

tel./fax: 416 812 401,  www.steti.cz

 

1. května         Labe aréna Račice

Kultura Napsat komentář | » číst dál

KIZ Štětí - program na duben 2017


KULTURNÍ STŘEDISKO MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na duben 2017

tel./fax: 416 812 401,  www.steti.cz

           

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Mělník bude debatovat o revitalizaci náměstí Karla IV. a dalších prostor


12. března 2017, MĚLNÍK – Skupina mělnických občanů ve spolupráci s nově vznikajícím mělnický občanským spolkem P.U.N.K. (park, ulice, náměstí, krajina), MEKUC a Mělník debatuje pořádá dne 15. března, 18:30 hod v tanečním sále Masarykova kulturního domu veřejnou debatu o revitalizace náměstí Karla IV. a prostoru po demolici VVS („Amerika“).

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Dětské rádio Mělník - nově každé úterý


Možná už jste někde zaslechli nebo viděli zprávu o tom, že na Mělníku působí od října loňského roku nové malé dětské internetové rádio, které vysílají samotné děti.

Pokud jste si ještě neudělali čas na poslech toho co si pro posluchače připravili tak vězte, že vysílají živě od března v prvidelném termínu - každé úterý od 18:00.

Kultura Napsat komentář | » číst dál

KIZ Štětí - program na březen 2017


KULTURNÍ STŘEDISKO MĚSTA ŠTĚTÍ

Program na březen 2017

tel./fax: 416 812 401,  www.steti.cz

           

Kultura Napsat komentář | » číst dál

Seifertovy Kralupy 2017


Město Kralupy nad Vltavou vyhlašuje, na památku básníka Jaroslava Seiferta, autorskou literární soutěž v rámci 22. ročníku festivalu poezie a přednesu Seifertovy Kralupy. Literární soutěž je určená všem občanům ČR bez omezení věku a probíhá ve dvou věkových kategoriích, a to: 14 až 18 let (dovršených do 30. 6. soutěžního roku) a nad 18 let bez omezení. Do soutěže lze přihlásit jednotlivé básně i cykly. Podmínkou je zaslat maximálně 200 původních, dosud nepublikovaných, česky psaných veršů, elektronicky nebo vytištěné ve čtyřech exemplářích. Jedna z básní musí mít formu sonetu.

Kultura Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

https://www.traditionrolex.com/7