https://www.traditionrolex.com/7

 Město | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město

O našem městě - co se děje.

Bude Mělník mrtvé město?

Jsem na rozpacích, jak začít. Posledních pár let se nerad veřejně k čemukoli vyjadřuju, a spíš se snažím mluvit s odpovědnými lidmi, jestli by občas nešlo něco udělat lépe. Jenže v poslední době se stalo několik věcí, které mě opravdu nadzvihly.

Město 64 komentáře | » číst dál

Mělník prodá náměstí podnikateli

Ve vilové čtvrti v Mělníku mezi Pražskou ulicí a parkem Na Polabí je Zborovské náměstí. Většinu jeho plochy zabírá park. Tedy zatím. Vedení Mělníka se totiž rozhodlo prostor, kde stojí bývalá sauna, prodat. O parcelu projevil zájem mělnický podnikatel Roman Roubíček, který si nemovitost uprostřed náměstí koupil. Chce ji přestavět na vlastní dům se zahradou.

Město 30 komentáře | » číst dál | 1 příloha

Program mělnického vinobraní 2009

MĚSTO MĚLNÍK A MASARYKŮV KULTURNÍ DŮM MĚLNÍK si vás dovolují pozvat na tradiční třídenní slavnost vinařů, dobrého vína a zábavy, která bude probíhat na hlavní, folk a country a historické scéně od pátku 18. září do neděle 20. září 2009.

Město 43 komentáře | » číst dál

Opravdový Mělničan

Chtěla bych čtenářům Mělníčku napsat o jednom svém omylu. Řadu let jsem si myslela, že Zámecká restaurace v Mělníku ve své nové podobě už není pro nás obyčejné lidi, ale jen pro boháče a cizince. Ale jeden pátek koncem května jsem se přesvědčila, že ta moje domněnka je mylná.

Město 8 komentáře | » číst dál

Herny zatím zůstanou

Mělničtí zastupitelé se neshodli na omezení provozoven výherních automatů. Mělník zůstane i nadále městem hazardu. Vyhlášku omezující provozování výherních automatů ve městě se nepodařilo na posledním zasedání schválit. Schválení zablokovala koalice vládnoucí ODS a sdružení nezávislých Radnice 2006. Když se měli rozhodnout mezi mírnějším a přísnějším omezením, v obou případech se zdrželi hlasování. Sejně jako Milan Němec z ČSSD.

Město 2 komentáře | » číst dál

Revitalizace historického centra IV – archeologové

Čtvrtý díl rozšířeného zpravodajství k revitalizaci historického centra města Mělníka je věnován záchrannému archeologickému výzkumu, který probíhá souběžně se stavebními pracemi. V první etapě se pozornost archeologů zaměřila na spodní část České ulice, a v druhé etapě se chtějí archeologové zaměřit na výzkum na východní straně náměstí Míru.

Město 11 komentáře | » číst dál

Zahrádka před MKD


Dneska jsem se náhodou dozvěděla, že byla otevřena před naším kulturákem nová zahrádka, tak bych se o to s vámi ráda podělila. Krásné klidné prostředí a při dobrém počasí ideální pro posezení na sluníčku s pivkem nebo limčou.

Město 6 komentáře

Den města - oprava data! Již dnes...


DEN MĚSTA
18.00 Projev starosty města Mgr. Miroslava Neumanna
18.10 Medailónky oceňovaných osobností Jaroslava Krombholce, Josefa Stáhlíka, Ludvíka Böhma a předání Cen města Mělníka pro rok 2008
18.30 Slavností koncert – árie z českých oper B. Smetany a V. Blodka
18.50 Přestávka
19.00 Slavnostní koncert – árie z českých oper B. Smetany a A. Dvořáka

Koná se v Masarykově kulturním domě v Mělníku.

Měli jsme v kalendáři chybku, tak teď už je vše v pořádku.

Město Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7