Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sponzorované články

Výlet za humna do kouzelné Rokytnice nad Jizerou s ještě kouzelnější Caffe Genziana

Před dvěma lety odešel z mělnické čajovny a galerie Alexandr Atanasov. Zajímal nás jeho osud, a tak jsme za ním vyrazili. V Krkonoších totiž otevřel penzion s kavárnou.

Sponzorované články 1 komentář | » číst dál

Hypotéka není jackpot

   Vážení čtenáři, pojem Hypotéka se dnes skloňuje snad ve všech pádech, denně o ní čteme nebo slyšíme v médiích, mnoho z nás hypotéku řeší. Vzhledem k aktuálnosti tématu, bych se s vámi chtěl podělit o pár postřehů, jak věc uchopit. A to bez ohledu na to, zda ji budete řešit s námi, či nikoliv. Třeba vám pomohu se zorientovat nebo si alespoň „nenaběhnout“. Píšu text pro laiky. Odborníci se, s dovolením, neurazí.

   Název „Hypotéka není jackpot“ jsem zvolil hned z několika důvodů. Bez jakéhokoliv patosu, je to životní rozhodnutí. Stejně jako třeba svatba nebo potomek. Slečnu/paní Hypotéku si berete obvykle, když jako mladí sháníte bydlení, na celý život. Povětšinou na 30 let. Splátka je v čase menší. Na rozdíl od běžného partnera se s ní nerozvedete. Nic na ní při rozvodu nenahrajete.  Nelze ji ani zapudit. Lze ji jen splácet. Ona není jackpot. Nevyhrajete. Můžete sehrát remízu nebo výrazně neprohrát. Mám na mysli výši splátky a přeplatek. Je to nucené manželství.  A z toho důvodu je třeba se mít na pozoru.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

„Maso do tašky“ na Mělníku

Šanci ušetřit nemalé peníze a nezdržovat se ve frontách při nákupu kvalitního masa a uzenin - to nabízí nová mělnická služba „Maso do tašky“. Pomocí telefonu nebo internetu si jednoduše objednáte požadované maso či masné výrobky a v dohodnutý termín si svou tašku vyzvednete bez čekání a s podstatnou úsporou peněz.

Sponzorované články 22 komentáře | » číst dál

Auto nebo život...

   Toto, co čtete je PR článek. Prezentace firmy na webu. Naší mělnické firmy Finance pro rodinu, s.r.o. Všechny poučky PR pro psaní propagačních článků říkají, a týká se to hlavně pojištění, že minimálně tři čtvrtiny článku nemají být jako o pojištění. Jinak to prý nikdo nebude číst. Nedalo mi to. Prostě to zkusím a budu psát o pojištění a uvidím, jak dopadnu. Stalo se to večer, nějak jsem přemýšlel nad předchozím dnem, co se nám dobře daří. Kde našim klientům šetříme peníze. A je to povinné ručení. Pojišťovny se předhánějí a nabídku máme velmi slušnou. A tak zlevňujeme nebo dodáváme rizika. Porovnáme cena/výkon a najdeme klientovi levnější pojištění za podobných podmínek nebo mu zlevníme pojištění stávající se zachováním výhod, které má. A musím se přiznat, že i já sám jsem „kovářova kobyla“, kdy moje vlastní maminka má roční povinné o 3000 Kč dražší, než by mohla mít. Znáte to. S rodiči je komunikace vždycky těžší. Ať je nám kolik chce a děláme cokoliv, stále jsme jen dětmi.  Předěláme ho v listopadu. Má výročí pojistky.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál | 1 příloha

Vaše úvěrové a finanční centrum Mělník

V Mělníku se představuje nová komplexní služba – Úvěrové a finanční centrum. Služby centra zahrnují vše, co potřebujete vyřešit v oblasti jakýchkoliv úvěrů a financí. U nás se dozvíte důležité informace o úvěrech, refinancování, nejnižších úrocích na trhu, jak levně konsolidovat spotřebitelské úvěry, můžeme vám nabídnout i pomoc při exekuci. Umíme najít opravdu nejlepší řešení pro vás nejen v úvěrech, ale také v pojištění, investicích a penzijních fondech. 

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

O vibračních plošinách

Pokud se vám nechce trávit hodiny v posilovnách, možná se našlo řešení. Po celém světě se začínají rozšiřovat vibrační plošiny. Vibrační plošiny vyvolávají mechanické vibrace, které jsou přenášeny do celého těla a způsobují automatické zapojení svalových vláken - tzv. reflexní svalové kontrakce. Vzhledem k vysoké frekvenci vibrací jsou kontrakce svalů velice intenzivní a vysoce efektivní. 

Sponzorované články 3 komentáře | » číst dál

Co je dobré vědět o soláriu?

Jako každý rok nastal podzim a už to s opalováním není tak slavné jako na jaře a v létě. Do teplých krajin létají už jen ptáci a mnozí z nás by si rádi udrželi krásné opálení své kůže, ale bohužel nemají peníze, čas nebo chuť před Vánoci letět na dovolenou k moři, protože se před časem vrátili. Nezbývá nic jiného než navštívit solárium a udržet si krásné opálení. Než navštívíte solárium měli byste vědět pár informací, které jsou nezbytné a vyvarujete se možnému poškození Vaší kůže, které má za následky vážné problémy. Shrneme si tedy pár informací.

Sponzorované články 10 komentáře | » číst dál

Nakupování v Londýně?

Proč vlastně vyrazit do Londýna za nákupy?  Výběru značek, rozsahu nabídky a cenám se nemůže rovnat žádné z českých nákupních center, franšízových obchodů či obchodních domů.  Cena letecké dopravy, ubytování a přepravy po Londýně je při pečlivém plánování mnohem nižší, než by mnohé z nás napadlo.

Sponzorované články 20 komentáře | » číst dál

Několik málo řádků o čaji

Rád bych vám sdělil několik zajímavostí o komoditě, která se stala součástí nás všech. Nebudu se rozepisovat o základních rozděleních čajů podle výrobního procesu (bílé, zelené, polozelené, černé a jinné…). Ani si zde nepřečtete žádné informace o bylinkách, ovocných čajích a jiných nečajích. Těchto pár řádků věnuji rostlině Camellia sinensis – tedy čaji.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál