https://www.traditionrolex.com/7

 Sponzorované články | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Sponzorované články

Budou už letos zimní pneumatiky povinné?

Novela zákona o silničním provozu, která nabyla účinnosti prvního srpna letošního roku, sebou přinesla nové povinnosti pro zimní obutí s platností už od 1. listopadu a výraznější nároky na hloubku dezénu.

Sponzorované články 20 komentáře | » číst dál

Čokoláda nejen ve staniolu

Už asi každý jste někdy jedl tabulkovou čokoládu. Čokoláda se ale vždy nevyráběla v tabulkách. Na úplném počátku to bylo platidlo (!) a také nápoj. Když v 16. století dorazili španělští dobyvatelé do Mexika, tamní vládce Montezuma je pohostil svým oblíbeným nápojem chocolatl. Tato tekutina medové konzistence obsahovala mimo jiné též koření a … kakao. Tehdejší americká civilizace věřila, že kakaové boby jsou darem od bohů a pití nápoje bylo dovolenou pouze vyvoleným vládcům a těm, kdo byli odsouzeni na smrt. Nápoj se podával studený a věřilo se (mimo jiné) v jeho afrodiziakální účinky (my dnes víme, že tyto účinky jsou částečně pravdivé, čokoláda uvolňuje endorfiny, tzv. hormony štěstí). Také proto se konzumace rychle rozšířila do Evropy, kde se kvůli ceně ingrediencí stala hitem především na královských dvorech. Španělé dlouho recepturu její výroby tajili.

Sponzorované články 5 komentáře | » číst dál

1. Půjčovna kol a koloběžek v Mělníku je tu pro Vás

Nechce se vám trmácet s kolem na dovolenou? Nechcete si kvůli dovolené nebo občasné projížďce kupovat nové kolo? Nemáte dostatek financí na kola pro celou rodinu? Chcete si udělat jen hezký víkend s rodinou po okolí Mělníka na kole? Nemáte kde uschovat kola, která stojí několik tisíc korun a bojíte se, že by Vám je někdo odcizil? Vyražte si s partou přátel na výlet kamkoliv budete chtít. Chcete jen naučit vaše dítě jezdit na kole a nechcete utrácet za malé a později větší kolo? 

Sponzorované články 3 komentáře | » číst dál

Léto plné zábavy! Zažijte ho i Vy!

Když se řekne léto, každému z nás se vybaví letní prázdniny. Všichni jsme byli, nebo jsme školou povinní, a proto není třeba popisovat euforii před příchodem prázdnin. Děti se těší a dospělí plánují dovolené. Přesto však do samotných prázdnin ještě nějaký ten týden zbývá. Tak si ho pojďme zpříjemnit.Letos poprvé hotel Ludmila připravil žhavou letní nabídku, která zkrátí oné čekání na „válečku“ u vody. 

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

Slevy dorazily i do našeho města Mělničáci!

Vážení návštěvníci musíme Vás informovat, že v současné době přišel trend i do našeho města Mělník. A o jaký trend se jedná? Jedná se o hromadné nakupování přes slevový server. Jako první na Mělníku nabízí tuto možnost web www.slevopedie.cz , který ve spolupráci s mělnickou kavárnou Želví Doupě připravil historicky první akci.

Sponzorované články 1 komentář | » číst dál

Zahradní sezóna začíná

Začíná jaro a s ním i sezóna zahrad. Každý kdo ji má moc dobře ví, že krásný čas strávený v zahradě s rodinou při obědě, hrou s dětmi, posezení s přáteli nebo sluněním se s knížkou v ruce je vykoupeno nemalou námahou. Ve svém volném čase, když přijdete unavení z práce už startujete sekačku, vozíte trávu na kompost, hrabete listí, sázíte květiny a plejete záhonky, čistíte dlažbu nebo lezete po střeše kvůli čištění okapů, aby jste měli krásný domov, který Vám ostatní mohou závidět.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

Daňové přiznání

Koho se daňové přiznání týká? Asi nejčastější omyl se kterým se ve své praxi potýkám je názor, že daně z příjmů se týkají jen podnikatelů. Další rozšířený mýtus je, že pokud podnikatel neměl v daném roce žádné příjmy nebo byl ve ztrátě, tak nemá žádné povinnosti vůči státním orgánům. Oba tyto názory mívají často za následek nepříjemné pokuty ze strany jednak finančního úřad, tak ostatních orgánů – sociální správy a zdravotních pojišťoven.

Sponzorované články 1 komentář | » číst dál

Prohlášení mělnické TOP 09 a nezávislých kandidátů

Vážení spoluobčané, chceme poděkovat všem, kteří nám dali svůj hlas a přivedli nás na Mělníku k vítězství. Bohužel, další vyjednávání vedla k výsledku, který ve svém městě vidíte.

Sponzorované články 94 komentáře | » číst dál

Zelená úsporám - poradenství zdarma


Kancelář MAS Vyhlídky o.s. se zapojila do programu Zelená úsporám

Dne 16.7. 2010 jsme v kanceláři MAS Vyhlídky o.s. zahájili poradenství ohledně projektů Zelená úsporám. Zájemcům poskytujeme veškeré informace o možnostech čerpání finančních prostředků z programu a poradíme jak postupovat při realizaci projektu a podání žádosti.

Sponzorované články Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7