Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Technika / Inet

inet ve městě, apod

Internetové připojení MaSON už i přes rychlou optiku

Sdružení MaSON je nevýdělečný internetový poskytovatel, který na Mělníku provozuje zdarma hotspoty a bezplatně dodává konektivitu do nevýdělečných organizací.
Od nového roku nabízí také připojení přes rychlý optický kabel v následujících lokalitách...

Technika / Inet 40 komentáře | » číst dál

HotSpoty na Mělníku

Zajímalo by mě jak to vypadá na Mělníku aktuálně s HotSpoty (místy s bezplatným připojením k Internetu). Když jsem si asi před půl rokem prošel střed města s notebookem, který má Wi-fi kartu, postupně jsem nalezl HotSpot od Masonu v ulici J. Seiferta, v Palackého ulici, ve Svatováclavské, na náměstí Míru a ještě jeden u DBK.

Technika / Inet 14 komentáře | » číst dál

Ufoni jsou tady

Logo Ufonu

V mírném předstihu dorazilo konkurenční CDMA připojení na internet (a VoIP volání) Mobilkomu. Jak je rychlé?
Velmi. Zatím není problém naměřit 1,5 Mbps a stahovat soubory rychlostí 200 KBps, spojení je stálé. Pro rychlost je důležité, jestli máte modem v rohu místnosti nebo přímo u okna, v horším případě může být naměřená hodnota také jen 90 kpbs. Proto je přibalený malý, dobře stíněný USB prodlužovák. Předpokládá se 400 - 700 kbps i v budoucnu.
Technika / Inet 2 komentáře | » číst dál

U:fon na Mělníku už 22.7. Ale jen se závazkem na 2 roky

U:fon na svých stránkách právě změnil mapu pokrytí a slibuje kvalitní signál pro Mělník už k 22. červenci. Jako alternativní připojení k internetu má velmi dobré podmínky. Za 594,- Kč s DPH dostanete rychlé CDMA připojení s FUP 2 GB, při překročení klesne rychlost na 128 kbps.
Technika / Inet 6 komentáře | » číst dál