https://www.traditionrolex.com/7

 Tipy na výlet | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Tipy na výlet

od turistiky po speciální akce

Cyklostezka Zelčín-Mělník-Hněvice ožila.

Milí čtenáři Mělníčku, asi jste si všimli, že nám tu poslední dobou převládají články i komentáře s politickou tematikou, nebo se řeší nějaká neuspokojivá situace, ač se objeví občas vyjímka, a tak tu máme nyní článek, který by měl potěšit obyčejného občana, dát mu radost i inspiraci a potěšit především obrázky.

Tipy na výlet 42 komentáře | » číst dál | 11 přílohy

Na Kokořínsko s párou ...

 

 

Vypravte se tuto sobotu parním vlakem z Mělníka do Mšena, kde Vás čeká celodenní program, zaměřený převážně na dobovou techniku - parní a dieselové stroje, železniční drezínky, auto-moto veteráni, vojenské vybavení.

 

Hlavním tahákem akce je odpolední bojová scénka z 1. světové války, přepadení nádraží. Rekonstrukce bojů na italské frontě, s pyrotechnickými efekty a náletem dvouplošníků, bude provedena v režii Klubu vojenské historie Pardubicko.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

3x nej vede do Regensburgu.

Milý čtenáři, máme dnes takový uplakaný, ale významný den, který má ve svém obsahu slovo svoboda. Jedna taková svoboda, se jmenuje svoboda pohybu, a tak jsem se rozhodnul, že vám dnes napíšu takovou pozvánku na nejlevnější rodinný výlet, do co nejvzdálenějšího místa, abyste byli zase co nejdříve doma a stálo to zato.

Tipy na výlet 20 komentáře | » číst dál

Z Kokořína do Afriky 2

První část červencové dávky fotografií a dobrodružství z Afriky - nájezdy lízajících býků a první stýskání. Marek a Tereza jsou v té době na cestách už 200 dní.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Z Kokořína do Afriky

Tereza a Marek z Kokořínska vyrazili na cestu Afrikou a nyní za sebou mají více než 8 měsíců cestování, 50.000 kilometrů, navštívili na 27 zemí, a každý den zažívají zajímavá dobrodružství a setkání. Mělníček.cz vám bude přinášet sérii článků o jejich cestách - takový deníček o objevování Afriky. Ať už proto, že zážitky těchto cestovatelů jsou zajímavé ke čtení, tak třeba i proto aby také vás nalákaly někam vyrazit.


Tipy na výlet 1 komentář | » číst dál

Cyklobusem na hudební zážitek k Máchovu jezeru

Neobvyklý zážitek si můžete dopřát v neděli 19. července, pokud se z Mělníka, Dubé či Mšena vypravíte cyklobusem do Doks a zajedete se podívat na hlavní pláž Máchova jezera, kde se uskuteční jedinečný koncert – oratorium C. Orffa Carmina Burana.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Na kole k Macháči ? Ano, a po rovince podle Pšovky.

Oblíbeným místem cyklistické projížďky, nebo třeba rodinných výletů je samozřejmě nedaleký Kokořínský Důl, kde na nás v parném dni blahodárně působí stín stromů, kouzlo okolních skal, příjemný vlhký vzduch od tůní i říčky Pšovky, a v neposlední řadě, se zde můžeme setkat se známými, nebo i obdivovat hezké motorky. Pokud však na sobě trošku zapracujeme několika tréninkovými jízdami, zpravidla se můžeme pustit už až k Máchovu jezeru.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Nový vltavský cyklookruh ?

Dnešní krásné počasí vylákalo na jízdní kola nemálo příznivců cykloturistiky, a tak zatímco někteří se vypravili na populární Kokořínsko, jiní se vydali po populární cyklotrase číslo 2 kolem Vltavy, která umožňuje volbu, zda překleneme její tok po horkovodu poblíž Vrbna, nebo se v Lužci nad Vltavou necháme převézt převozníkem na břeh u Bukole.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

Skalní obydlí ve Lhotce

Skalní obydlí čp. 1 ve Lhotce u Mělníka je jedním z mnoha skalních obydlí na Kokořínsku. Skalní obydlí ve Lhotce patří k nejdéle obývaným a k nejzajímavějším. Jde vlastně o celé hospodářství vtěsnané do pískovcového bloku na kraji vsi.

Tipy na výlet Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7