https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Národní knihovna České republiky

Několik posledních týdnů se mezi knihovníky, ale i mezi ostatními obyvateli České republiky probírá téma pro knihovníky dosti zásadní. A to je stavba nové národní knihovny. Byla vypsána mezinárodní (po mnoha letech) architektonická soutěž, byl vybrán vítězný návrh, vypadalo to, že stavba má podporu ministerstva kultury i vlády. Najednou se objevila řada problémů. Od nejasností s pozemky, až po výhrady k samotnému vítěznému návrhu a jeho umístění na letenské pláni.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

ESTRÁDA PRO SENIORY - Růže z Argentíny

Městský úřad Mělník, odbor sociálních věcí a zdravotnictví pořádá dne 14.11.2007 od 16:00 hodin představení Růže z Argentíny pro seniory, kteří mají nižší příjem a trvalé bydliště na Mělníku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

13.10.2007, 19:30

Po anonymním oznámení vyjeli strážníci do ulice ul.  B. Němcové, kde měl ve vozovce ležet neznámý muž. Hlídka MP  na místě zjistila,  že se  jedná o  silně podnapilého 52letého muže z Mělníka.  Protože  hrozilo nebezpečí  dopravní   nehody  a   zranění  muže  a  nebylo  zapotřebí lékařského   ošetření,  hlídka   výše  jmenovaného  předala  jeho matce. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví MÚ Mělník informuje o své činnosti

Do 10.října bylo přiznáno okolo 1 200 opakovaných příspěvků na péči, dále bylo vyplaceno asi 800 jednorázových příspěvků na provoz motorového vozidla, opakovaný příspěvek na zvýšené výdaje (kompenzační pomůcky) byl vyplacen asi ve 100 případech a co se týká jednorázových příspěvků na úpravu bytu, nákupu motorového vozidla a zvláštních pomůcek, ty byly vyplaceny asi 30 žadatelům.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

2.10.2007, 14:15

Hlídka prováděla kontrolní činnost  na   Vrázově Vyhlídce  a v přilehlých ulicích. Strážníci zjistili, že v ulici Jiráskova se nachází nákladní vozidlo s návěsem a  zcela blokuje dopravu. Při pokusu o  vyjetí z  této  ulice  řidič  vozidla   poškodil   chodníkovou dlažbu, a to přímo na křižovatce  ulice Jiráskova a 17.listopadu. Hlídka následně provedla potřebná opatření k zabránění  dalších škod  a řídila  na místě  silniční  dopravu, řidiče navedla do ulice Pražská. Přestupkové jednání řidiče hlídka  MP vyřešila  na místě  dle své  zákonné kompetence.  Ve věci  poškozeného chodníku byla hlídkou  pořízena fotodokumentace  a věc bude předána  k  dalšímu využití na příslušný správní orgán MÚ Mělník.              

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Uzavírka – Bezručova ulice

Od 8.10. 2007 od 7:00 hodin do 9.10. 2007 do 17:00 hodin bude provedena úplná uzavírka silnice III/2730 ul. Bezručova k.ú. Mělník z důvodu zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu při  stavbě kanalizační, splaškové a vodovodní přípojky pro areál FAMILY CENTRUM.

Trasa objížďky:  obousměrně -ul.Vodárenská - ul.Na Malém Spořilově - ul. Klášterní.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

24.09.2007, 20:45

Na služebnu MP se dostavil muž, který zde nahlásil, že  byl fyzicky napaden v restauraci  U Rosomáka na náměstí Míru. Šetřením strážníků  bylo zjištěno, že  muž v  uvedené restauraci  ve  večerních  hodinách vůbec  nebyl. Muž  neustále tvrdil, že mu je nevolno. Kamerou  byl  jeho pohyb až do příchodu na MP monitorován (nebylo zaznamenáno, že by se motal).  O celé věci byl informován kurátor MÚ, který  sdělil,  že  tento muž  má po  dobu 1  roku zákaz  pobytu v azylových domech  za  nevhodné chování a že je jeho chování pouze účelové, protože nemá kde spát. Druhý den ráno má se ke kurátorovi dostavit na MÚ k dalšímu šetření. Muž služebnu opustil a byl viděn, jak vchází do nočního podniku na náměstí Míru.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Týden knihoven 2007

Letos v říjnu opět proběhne již tradiční celostátní knihovnická akce Týden knihoven. V letošním roce to bude v termínu od 1. do 7. října 2007, a je to již 11. ročník. Hlavní motto letošního týdne je Knihovnická bašta. Tímto se snažíme čtenářské veřejnosti připomenout, že dobré jídlo a dobrá kniha jsou jedny z nejpříjemnějších požitků našeho života. A záleží na každé knihovně, jakou formu ztvárnění si zvolí.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje (Vinobraní)

21.09.2007, 15:35

Hlídka při kontrolní činnosti  zjistila osobu  na střeše rodinného domu Na Vyhlídce. Šlo o 14letého mladíka z Mělníka. S ním tam byla skupinka ještě dalších 6 chlapců z Mělníka a Velkého Borku. Strážníci je z místa vykázali.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7