https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Městská policie Mělník informuje

05.09.2007, 21:29

Strážníci vyjeli na podnět občana k supermarketu Kaufland, kde měla vedle  trafostanice  

ležet  žena zřejmě pod  vlivem  návykové  látky. Na místě žena strážníkům sdělila, že je diabetička a potřebuje pomoc. Ti okamžitě zavolali RZS, která ženu odvezla do nemocnice.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Vše o výměně řidičských průkazů

Kolem povinné výměny řidičských průkazů koluje mezi občany řada mylných názorů „co se stane, když.....“, je na místě informovat veřejnost o skutečném stavu věci.

 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

15 let klimatických pobytů v Surcuolmu

Letos je tomu neuvěřitelných 15 let od doby, kdy začal v rámci partnerství mezi městy Wetzikonem a Mělníkem projekt klimatických pobytů na horské chatě v Surcuolmu v kantonu Graubunden. Jedná se o pobyty pro děti s respiračními onemocněními, alergiemi a astmatem ve Švýcarsku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

21.08.2007 22:50

Na linku 156 bylo oznámeno, že v ul.Bezručova  před kruhovým objezdem  praskla  voda. Hlídka MP  se   následně  dostavila na  místo určení,  kde závadu potvrdila a  zároveň   požádala  vyslat do  místa hlídku  PČR ohledně  uzavření  vozovky.  Do                                              

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Jak je to nyní s možností darovat krev a plazmu na Mělníku

Do mělnického odběrového střediska, které se nachází v přízemí polikliniky Mělník, chodí dárci bezplatně darovat krev a její složky. Je naší snahou vytvářet dárcům krve co nejoptimálnější  podmínky, vždyť si to za svůj uvědomělý čin také zaslouží.  I proto jezdíme za dárci co nejblíž do místa jejich bydliště (do Brandýsa n.L., Čelakovic n.L., Neratovic, Mšena, Odolena Vody, Nymburka).  Je naší snahou vytvářet dárcům krve co nejoptimálnější podmínky, vždyť si to za svůj uvědomělý čin také zaslouží.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Mělnické kulturní léto

První ročník je provázen jako vždy určitými porodními bolestmi. Program byl upřesňován a měněn do poslední chvíle a i tak je nutné dodat onu známou klauzuli – změna programu vyhrazena. A kdo se tedy přihlásil?

Soubory nejen mělnické, dá se říci, že zejména mimomělnické. Že by místní měli dostatek příležitostí ke své prezentaci? Uvidíme, třeba v příštím roce bude situace poněkud jiná.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Mělnické kulturní léto – výzva mělnické kultuře

Léto je vždy tak trochu ospalé, doba dovolených a rekreace. Snahou města je tak trochu všechny probudit.  Počasí posledních let připomíná jižní kraje včetně značně liduprázdných ulicí přes den. Ale v podvečer na jihu ulice ožívají čilým ruchem. A tak by to mělo být i na Mělníku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 16.08.2007 ve 14:47 hodin bylo oznámeno na linku 156, v supermarketu EVA došlo k drobné krádeži. Muž z Býkve chtěl odcizit náplň RAID za 110Kč. Muž se k činu doznal, byla mu uložena bloková pokuta.

Dne 16.08.2007 v 15:10 hodin strážníci vyjeli do supermarketu PLUS, kde řešili dvě krádeže – v prvním případě chtěla 26letá žena z Prahy odcizit 18x pivo CHEERS v celkové hodnotě 162,- Kč, jmenovaná se k činu doznala a byla ji uložena bloková pokuta. Ve druhém případě šlo o 3 osoby rómské národnosti, které ukládaly různé zboží do velké tašky. Při opuštění prodejny bylo u jmenovaných třech osob zjištěno, že zcizily větší množství drobného zboží. Při prováděném šetření hlášené krádeže byly tyto 3 osoby ( 2 ženy, 1 muž ) zajištěny ostrahou prodejny. Po vyřešení původně ohlášené krádeže ostraha hlídce oznámila, že u zadržených osob bylo nalezeno zboží v hodnotě cca 5 600,- Kč. Vzhledem k tomu, že vzniklo podezření ze spáchání trestného činu, byla na místo přivolána PČR, která si celou věc v 15:55 hodin na místě převzala.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Přijďte se podívat na Mělník z výšky!

Od 11.srpna je pro veřejnost otevřena věže kostela sv. Petra a Pavla v Mělníce. Po 174 schodech můžete vystoupat až na ochoz věže, odkud je nádherný rozhled po širokém okolí.

Otevřeno je denně ( mimo pondělí) od 10:00 hodin do 18:00 hodin, s přestávkou od 13:00 do 13:30 hodin. Prodej vstupenek se uzavírá 30 minut před koncem návštěvní doby.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7