https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Muž napadl bývalou přítelkyni

Dne 12.08.2007 v 01:45 hodin bylo na linku 156 oznámeno, že v bytě v panelovém domě  v ulici Studentská je velký hluk, že tam pravděpodobně někdo bije ženu, je slyšet rozbíjení skla. Na místě strážníci zjistili, že se jedná o dlouhodobé neshody mezi ženou a jejím bývalým přítelem. V době příjezdu hlídky muž byt opustil a skrýval se na schodech domu. Protože došlo k napadení nožem, je jím možná ozbrojen. Strážníci provedli kontrolu celého domu a v 1.patře hledaného útočníka našli. Muž odešel se strážníky k jejich vozu, byla prokázána jeho totožnost. Pak se sem dostavila i napadená žena, která jela se svým současným přítelem do nemocnice na ošetření a požádala strážníky, aby vykázali jejího bývalého přítele z místa – ten stále tvrdil, že se jen bránil. Z důvodu stále vyhrocené situace hlídka jmenovanou požádala, aby po ošetření vyčkala v nemocnici, až za ní hlídka dojede. Po příjezdu hlídky MP do nemocnice byla již žena ošetřena několika stehy na prstech pravé ruky. K celé věci sdělila, že problémy s bývalým přítelem přetrvávají dlouhodobě, ale zatím ne v takovém rozsahu. Dále uvedla, že její bývalý přítel se ji pokusil znásilnit, několikrát ji uhodil a ona mu to vrátila. Proto ji začal ohrožovat nožem, kterým jí způsobil zranění na pravé ruce. V místě též došlo z jeho strany k poničení nábytku včetně rozbití několika skel. Hlídka jmenovanou poučila o možném dalším postupu, jak celou věc řešit. Na základě výše uvedených skutečností byl o celé věci informován operační OO PČR.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Ceny nájemného se zvyšují

Ceny nájemného se zvyšují

RM Mělníka vzala na svém jednání dne 23.7.2007 na vědomí úpravu nájemného/m2/měsíc u bytů v majetku Města Mělníka s regulovaným nájemným od 1. 1. 2008.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Vinobraní 2007 (výzva pro zaměstnavatele)

VÝZVA PRO ZAMĚSTNAVATELE A PROVOZOVATELE PODNIKŮ V PLACENÉ ZÓNĚ MĚSTA V DOBĚ KONÁNÍ MĚLNICKÉHO VINOBRANÍ 2007

Upozorňujeme všechny zaměstnavatele, kteří budou v době konání slavnosti Mělnické vinobraní 2007 (21. – 23. září 2007) v placené zóně města provozovat svou činnost, na změnu vstupu jejich zaměstnanců do této zóny.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace z MÚ Mělník

Město přispěje na Mělnický košt

RM schválila finanční příspěvek ve výši 15 tis. Kč na režijní úhradu montáže stánků a stanu občanskému sdružení Mělnický košt na druhý ročník akce Svatovavřinecké slavnosti mělnických vín a gastronomie, která se bude konat 11.8.2007.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace pro sportovní organizace

Žádosti o příspěvek pro mělnické organizace, u nichž v průběhu roku došlo k postupu do vyšší výkonnostní soutěže, přijímá odbor školství  a kultury do 24.8.2007. Bližší informace na tel. 315 635 341.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Komunitní plán sociálních služeb Mělník je hotov a bude v září předložen zastupitelstvu města

Komunitní plán sociálních služeb Mělník je hotov a bude v září předložen zastupitelstvu města.

Příprava komunitního plánu našeho města probíhala od roku 2003.

V loňském roce město obdrželo dotaci z GS SROP Středočeského kraje na vytvoření vlastního dokumentu včetně souvisejících  prací. Byla vytvořena  sociodemografickýá analýza města, proběhly výzkumy poskytovatelů a příjemců sociálních služeb a vznikl vlastní Komunitní plán sociálních služeb Mělník. Tento dokument byl v červnu připomínkován veřejností a o prázdninách byly vypracovány expertní posudky na možnosti dotačního financování aktivit, které by se měly realizovat.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Ukradený poklop se našel díky všímavosti občanů

Dne 6.8.2007  ve  13:10  hod.  bylo  na  linku  156  oznámeno,  že nyní došlo k  odcizení  

poklopu  kanálu v  ul. Komenského  u čp.  994. Poklop  měl být  odcizen posádkou osobního motorového  vozidla, které z místa  ihned   odjelo. Hlídka na místě zjistila, že šlo o  vozidlo   Peugeot 306, červené barvy,  ve vozidle byli  dva mladíci. O chvíli později bylo strážníkům sděleno, že  odcizený poklop  se nachází  ve Sběrných  surovinách v  Mělníku .Tento poklop do sběrných  surovin přivezli 2 mladíci. Strážníci zjistili od vedoucího provozovny, kdo sem

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Nejoblíbenější je Tereza a Jakub

Ze statistiky četnosti jmen dětí narozených na Mělníku od 1.1.2006 do 30.6.2007 vyplývá, že nejoblíbenějšími dívčími jmény jsou Tereza (26x), Eliška ( 20x), Natálie (19x), následuje Adéla (18x) a Kateřina a Kristýna ( shodně 12x).

U chlapeckých jmen je pořadí následovné: Jakub ( 30x), Jan ( 28x), Tomáš (24x), Ondřej a Vojtěch (19x) a Matěj (18x).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Užitečné odkazy pro občany z oblasti sociálních věcí

Na níže uvedených odkazech naleznou občané veškeré informace týkající se sociálních věcí - k sociálně právní ochraně dětí, dávkám pomoci v hmotné nouzi, příspěvku na péči a dalším dávkám pro občany zdravotně postižené, jsou zde i informace o sociálních službách.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7