https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

D o p r a v a - užitečné odkazy

Když se řekne doprava, vybaví se nám cestování, silniční provoz a v současné době hlavně bodový systém.

Snadno zapamatovatelný název stránek usnadňujících naše cestování veřejnými dopravními prostředky jsou bezesporu stránky celostátního informačního systému o jízdních řádech: www.jizdnirady.cz, kde je možno získat informace o dopravním spojení autobusovém, vlakovém a dokonce i leteckém. Stačí jen zadat místa odkud a kam a hned se dozvíme čas odjezdu a příjezdu, místa kudy budeme projíždět, dopravce, který nás bude přepravovat, číslo linky a spoje a dokonce i částku jakou zaplatíme za jízdenku. Zároveň je možno si vytisknout jakýkoliv jízdní řád a to na odkazu JŘ v PDF, který je umístěn na spodní liště těchto stránek, kde stačí zadat jen číslo linky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace o Městské památkové zóně ( MZP) Mělník

MPZ Mělník se rozkládá v centru města a jeho blízkém okolí. Do MPZ patří jednak objekty chráněné jako kulturní památky, jednak všechny ostatní nemovitosti.

Vlastník kulturní památky je povinen si před každým zásahem (údržba, oprava, rekonstrukce, restaurování) uvnitř, či vně nemovitosti vyžádat závazné stanovisko obecního úřadu obce s rozšířenou působností (Městský úřad Mělník, odbor školství a kultury – oddělení památkové péče).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Základní informace pro pěstitele révy vinné a výrobce vína

Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský, dále jen ÚKZÚZ vede Registr vinic, který je stanoven zákonem 321/2004 Sb. Registr obsahuje data o vinicích, pěstitelích révy vinné a producentech vína. Veškeré změny ve výše uvedených datech je nutné oznámit na ÚKZÚZ do 30 dnů, ode dne jejich vzniku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka mělnických ulic Ovocná a Nad Kamennými závorami

Od 30.7.2007 od 7:00 hod. do 15.10.2007 do 17:00 hod. bude provedena úplná  uzavírka  ul. Ovocná a Nad Kamennými závorami od křižovatky s ul. Strážnická po křižovatku s ul. Jílová  z důvodu zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu při  stavbě rozšíření horkovodní sítě Mělník. Trasa objížďky vede po místních komunikacích Jílová a Strážnická.           

Město - z radnice 4 komentáře | » číst dál

Praktické informace pro občany z odboru sociálních věcí

Na úseku pomoci osobám zdravotně znevýhodněným MÚ Mělník pracuje 5 sociálních pracovnic:

Kučabová Mirka, tel. 315 635 439

Nádraská Monika, tel. 315 635 437

Bursová Šárka, DiS., tel. 315 635 440

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Změna č.4 územního plánu sídelního útvaru Mělník

Zastupitelstvo města Mělník rozhodlo o pořízení změn č.4 územního plánu sídelního útvaru Mělník. Ve změně č.4 se budou řešit především podněty občanů.

Pokud již v minulosti si občané nepodali požadavek na změnu územně plánovací dokumentace, vyzývá úřad územního plánování Mělník, zejména vlastníky nemovitostí, k podání podnětu do 10.8.2007. Na základě podnětů bude sestaven návrh zadání. Návrh zadání bude veřejně projednáván a každý k němu bude mít možnost podat připomínky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Správní odbor informuje

Úsek cestovních dokladů - statistika za druhé čtvrtletí 2007

                                                                                                                    Duben  květen červen

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírky na Mělníku

Triatlon uzavře některé mělnické ulice

Dne 21. 7. 2007 v době od 11:30 hodin do 13:00 a od 14:30 hodin do 16:00 hodin budou na Mělníku uzavřeny tyto ulice: ul. Plavební, Legionářů, Svatováclavská, Česká, 17. listopadu, Macharova, Sadová a nám. Míru, a to z důvodu konání závodu „Český pohár v triatlonu v Mělníku.“

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Upozornění pro podnikatele, kteří provozují silniční dopravu

Upozorňujeme podnikatele, kteří na základě koncese provozují vnitrostátní nebo mezinárodní  silniční  dopravu autobusy a tahači nebo nákladními vozidly o celkové hmotnosti vyšší než 3,5 tuny s výjimkou speciálních vozidel, že musí prokázat finanční způsobilost dle zákona  č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě v platném znění,  pokud  tak  již  neučinili.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7