https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Informační centrum při Městské knihovně Mělník

 

Městská knihovna, Husova 40 – 41, 276 01 Mělník, tel.: 315 622 783

e-mail:reditelna@knihovna-me.cz

 

Na začátku prázdnin a období dovolených bych ráda připomněla nabídku služeb, kterou poskytuje naše informační centrum. To pracuje při městské knihovně již od roku 1997 a pravidelně v letním období rozšiřuje svou nabídku činností i o informování o různých kulturních a sportovních akcích. Protože jsme navázali kontakty s agenturami, které tyto akce pořádají, naši návštěvníci mají možnost se dozvědět o zajímavých letních koncertech a festivalech po celé republice, případně i získat vstupenky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Mělnické školy se zapojily do soutěže ve sběru papíru

V pondělí 25. 6. od 15:00 hodin  budou zástupci firmy BEC odpady s.r.o. a Odboru životního prostředí a zemědělství MÚ Mělník v obřadní síni mělnické radnice předávat ceny školám za umístění v soutěži ve sběru papíru.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Informace pro majitele kulturních památek a nemovitostí v památkových zónách a rezervacích

Od 1. ledna 2007 je v platnosti novela zákona č. 20/1087 Sb. o státní památkové péči (novela č. 186/2006 Sb.). Změny v tomto zákonu byly vyvolány nutností sladit právní normy s novým stavebním zákonem. Novelizovaný stavební zákon zrušil některé dřívější povinnosti, týkající se stavebních prací a úprav. Pro majitele kulturních památek či nemovitostí v památkových rezervacích, zónách a ochranných pásmech je i nadále směrodatný zákon o památkové péči a z něj vyplývající povinnosti (viz.  uvedené body 1-5).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pohlídejte si změnu jízdního řádu MHD

V případě, že zastupitelstvo města schválí dne 26.6.2007 návrh dopravce ČSAD Střední Čechy, spol. s r.o., dojde od neděle 1.7.2007 v jízdních řádech mělnické MHD k několika změnám. Dopravce navrhl zrušení nebo zkrácení spojů z důvodu minimálních nebo nulových tržeb. Jedná se o tyto spoje s uvedením jiné dopravy, kterou lze využít:

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Prázdninový provoz Psychosociálního centra Kontakt

Nízkoprahový klub: otevřeno každý všední den od 10:00 - 17:00 hodin, zavřeno 16. - 20. 7. a 27.7. - 3.8. (klubová činnost - stolní fotbal, ping-pong, šipky, pc, deskové hry, výlety dle aktuální nabídky)

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Když v poledne září hvězdy

V pátek 8.června, v den, který se teplotou a počasím zcela medardovské tradici  odrodil, bylo naše město poctěno vzácnou návštěvou. Návštěvou, kterou přijmout si pokládá za čest anglická královna i prezidenti demokratických států celého světa.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

13.06.2007,12:20 hodin

Zloději si v poslední době oblíbili supermarket Albert – strážníci zde řešili další krádež – tentokrát se 15letý mladík z Kojetic pokusil odcizit dvě tyčinky Snickers.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne  12.6.2007  celkem 3x  vyjeli strážníci do supermarketu Albert. V 8:30 hodin se o krádež játrovky a sýru gervais  v hodnotě 21,80 Kč pokusila starší mělnická občanka. Svačinka se  tak paní prodražila na 500 Kč blokové pokuty.

V  15:30 hodin  se o větší krádež pokusil slovenský občan -  chtěl si bez placení odnést 10 velkých čokolád v celkové hodnotě 599Kč.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

11.06.2007, 13:20 hodin                               

Strážníci zjistili při své  kontrolní činnosti Na Hadíku, že v místech ,  kde  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7