https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Městská policie Mělník informuje

Dne 24.5.2007 v  10:07 hodin  spatřila  operátorka MP Mělník cestou do zaměstnání v ulici Dukelská u trafostanice muže  v  šedozelené mikině  s kapucou,  jak provádí  sprejový nástřik na  dům. Strážníci vyjeli na místo, ale již zde nikdo nebyl. Neznámý muž provedl nástřik zlaté barvy  na dům  č.p. 2536 a na plastový kontejner u MŠ Dukelská. V 11:53 hodin  na služebnu  MP telefonicky  oznámil jeden ze strážníků MP  Mělník, který momentálně nebyl ve službě, že  když jel  svým vozidlem ul. Pražská,  spatřil neznámého muže,   jak  provádí  sprejový nástřik  na  plechovou  garáž vedle autobusové  zastávky u cukrovaru.  Tohoto muže  sledoval  do  ul. Italská, kde ho zastavil u ubytovny naproti hospody U JEŠTĚRA.  Na místo přijela hlídka MP, kde si uvedeného muže i  se sprejem převzala.  Uvedený muž dle popisu  odpovídal  osobě, která již v dopoledních hodinách sprejovala v ul. Dukelská. Muž se k  činu doznal,uvedl své jméno, adresu i to, že  je osobou nesvéprávnou a že má svého kurátora. Věc i s důkazním materiálem si převzala hlídka OO PČR.                

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

V supermarketu EVA na Mělníku napadl 60letý muž ostrahu

 Dne 23.05.2007 ve 13:58  hodin vyrazili strážníci do supermarketu Eva, kde 60letý muž z Mělníka fyzicky napadl  mladou ženu, která zde pracuje jako ostraha prodejny. Žena sdělila, že jen muže upozornila, aby neseděl na paletě zboží, tento se ale rozčílil, začal křičet a  udeřil ji  rukou do  temene hlavy.  Po provedení prvotních úkonů se na  místo dostavila hlídka OO PČR, která si celou věc převzala.        

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 21.05.2007 v 9:40 hodin spatřili strážníci  v ulici Nová muže, který   měl částečně zakrytý obličej  nasazenou  černou kapucou a pod červeným šátkem schovával sprej. Tento  pokračoval od  budovy Úřadu  práce v ul. Nová  směrem k  domu čp.  224 a  dále k  plechové hale pod tímto domem.  Protože hlídka  pojala  podezření  z  možného  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 19.5.2007 ve  20:00 hodin  oznámili z Azylového domu města Mělníka v ul. Na Fialkách, že jim   na   zahradu  přelezl  přes  vrata  podnapilý  muž, který je celodenně ubytován v tomto zařízení. Strážníci muže našli v  místnosti pro  odpočinek schovaného  pod stolem.  Tento byl  zjevně   pod vlivem alkoholu. Protože interní řád azylového domu zakazuje vstup   podnapilých osob, hlídka muže z ubytovny vykázala. Ve 22:40  hodin ovšem museli do azylového domu znovu, protože opilý muž se nevzdal své úsilí a chtěl se do domu dostat přes mříže v přízemí z ul. Českolipská. Strážníci ho odtud znovu vykázali. Naposledy se muž do ubytovny dostal  20.5.2007 v  4:15   hodin   - oknem přes mříže  do ženské části ubytovny. Tady usnul a zde ho také našli strážníci. Probudili ho a odvedli ven z ubytovny. Zde mu vysvětlili, že  celá věc  bude  předána  k   dalšímu řešení na sociální odbor.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Radar na Malém Spořilově zklidní neukázněné řidiče

Občané Malého Spořilova si opakovaně a oprávněně stěžovali na neúnosné zatížení této lokality automobilovou dopravou a také hlavně na to, že zde řidiči velmi často nedodržují stanovenou rychlost. Radnice si proto loni v září nechala udělat kontrolní měření rychlosti a zjištěné údaje byly skutečně alarmující.

Město - z radnice 32 komentáře | » číst dál

Výše školného v mateřských školách od 1. 9. 2007

Upozorňujeme rodiče, že od 1. září 2007 se změní výše měsíční úplaty za předškolní vzdělávání v některých mateřských školách v Mělníku. Způsob stanovení úplaty striktně určuje vyhláška MŠMT 43/ 2006 Sb. o předškolním vzdělávání.Navýšení školného se týká dvou mateřských škol - MŠ Pod Vrchem o 30 Kč a MŠ Pohádka, Slovany o 21 Kč.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Město požádá o dotaci na cyklostezku

Město Mělník dostalo koncem minulého roku dotaci od krajského úřadu ve výši 350 000Kč na pořízení dokumentace pro územní řízení na vybudování cyklostezky po pravé straně Labe. Akce je naplánovaná a schválená i v Akčním plánu rozvoje města.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Fotovoltaický systém bude na Mělníku

Zástupci firmy EKVA s.r.o. Praha přišli s nabídkou na vybudování fotovoltaického systému

 ( sluneční elektrárna) na Mělníku a chtěli vytipovat nějaký vhodné pozemek na stavbu. Jde o to, že elektrárna by musela být na slunečné stráni, kde jsou většinou vinice a mezi nimi by taková stavba byla naprosto nevhodná a o včlenění do zástavby se také nedá uvažovat, zvláště po zkušenosti se snahou umístit větrnou elektrárnu na Vehlovice, kde je již sice vydané územní rozhodnutí, ale v dané lokalitě se strhl poměrně zásadní odpor místních lidí, takže se stavba patrně realizovat nebude.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

IV.ročník soutěže Právo pro každého skončil

V uplynulých dnech byl ukončen IV. ročník projektu Právo pro každého, který byl určen žákům 9. tříd ZŠ a v tomto roce pilotně studentům 3. ročníků  SŠ. Cílem bylo zvýšit právní vědomí dětí a mládeže formou besed a odborných přednášek s lektory z praxe (soudci, zástupci Úřadu práce, Policie ČR a a sociálního odboru MÚ Mělník). Do projektu zapojily ZŠ J. Matiegky, ZŠ Jungmannovy sady, ZŠ Pšovka, Gymnázium Jana Palacha a SPŠS.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7