https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

VOLBA KRÁLOVNY VĚNNÉHO MĚSTA MĚLNÍKA

Ve čtvrtek 3. května 2007 se v Masarykově kulturním domě uskutečnila volba Královny věnného města Mělníka. Bohužel, z přihlášených pěti adeptek se nakonec soutěže zúčastnila pouze jedna odvážná slečna. I přes avizované finanční odměny pro 1. až 3. místo se opravdu děvčata do soutěžení nehrnula. Že se v našem městě tato soutěž setkává s naprostým nezájmem, jsme se přesvědčili v den konání, kdy sál zaplnilo necelých 30 diváků včetně poroty. V té zasedl místostarosta  PaedDr.Zdeněk Koudelka, vedoucí odboru školství a kultury Mgr. Zuzana Jansová a vedoucí odboru životního prostředí MVDr. Ctirad Mikeš. Sedmnáctiletá slečna Markéta Beroušková je studentkou Pedagogické školy v Litoměřicích a splňuje všechny požadavky na královnu: je šikovná, krásná, talentovaná a chytrá. Porotu okouzlila svojí bezprostředností a také mažoretkovou sestavou při volné disciplíně. Diváci se během příjemné hodinky mohli seznámit s dívkou, která nás bude reprezentovat v celostátním kole Volby královny věnných měst, která se uskuteční 7. září v dalším z devíti věnných měst, tentokrát ve Vysokém Mýtě. Vítězka získala krásné ceny, které do soutěže věnovalo Město Mělník a sponzor pořadu PO.OB. – sklolamináty – GFK s.r.o. Mělník.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Správní odbor informuje

Úsek občanských průkazů

V měsíci dubnu bylo  nahlášeno 86 ztrát (odcizení ) občanských průkazů. Z tohoto počtu bylo již vyřízeno vydáním nového OP 38 ztrát a 15 odcizení. Občan může nahlásit ztrátu, odcizení OP přímo na úseku občanských průkazů městského úřadu, nebo na matrice, kdekoliv na území České republiky. Odcizení OP lze nahlásit Policii ČR. Při vydání OP  z důvodu ztráty, odcizení OP je správní poplatek 100,- Kč.Pokud se  občan dopustí přestupku na úseku občanských průkazů, lze uložit  finanční sankce do 10 000,- Kč. Občan je povinen chránit osobní doklady před ztrátou, odcizením a poškozením, pokud tak neučiní dopouští se přestupku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

11.05.2007 ve 13:05 bylo anonymně oznámeno,  že z pekárny Kontinua z důvodu  

silného  poryvu  větru  vylétlo  větší  množství  mouky  a  vlétlo  do některých z bytů protějšího panelového domu a dále došlo k  znečištění vozovky.Bylo  předáno hlídce MP, která na místě zjistila, že  oznámení  se zakládá na pravdě. Vedoucí pekárny přislíbil  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka – přejezd Bezručova

Ve dnech 19.5.2007 od 7.00 hod. do 21.5.2007 do 18.00 hod. bude uzavřena ul. Bezručova, v místě železničního přejezdu, z důvodu opravy nerovností přejezdu. V pondělí 21.5.2007 bude umožněn průjezd pouze pro linkovou dopravu ČSAD a MHD. Osobní automobilová doprava bude v uvedeném termínu vedena dle dopravního značení po objízdné trase silnice I/9 ul.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 09.05.2007  v 19:50 hodin oznámila na linku 156 výpravčí Českých drah, že  mají problém s  opilým  mužem  a požádala  o zákrok  hlídky MP.  Na koleji č. 2 stál osobní vlak  

směrem  do Mšena,  jehož strojvedoucí  a výpravčí požádali o  vykázání  opilého  cestujícího, který svým chováním obtěžoval ostatní  pasažéry. Strážníci 24letého muže vykázali z vlaku i z nádraží, což muž učinil a odešel. Ve 21:28  hodin se strážníci museli na nádraží vrátit, neboť v kolejišti směrem k ulici Chloumecká běhal muž. Strážníci na místě našli asi 150 metrů  od hradla u výhybky č. 31 ležící postavu. Jednalo se opět o muže, kterého museli před osmou hodinou večerní vykázat z vlaku.  Muž měl drobné poranění nad levým okem, uvedl, že si poranění způsobil při pádu do kolejiště. Dalším  šetřením  bylo  zjištěno, že ČD nevznikla žádná škoda související  se  zpožděním  vlaků. Mladý muž byl opět z místa vykázán a strážníci přes operační MP vyrozuměli jeho otce, který si syna   ve  22:53 hodin  vyzvedl  a odvezl domů.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Statistika výměny řidičáků

ke
Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 21.4.2007  v 16:40  hodin řešili strážníci krádež spotřebního v supermarketu  Kaufland,  Neznámý mladík se snažil odcizit  zboží  v celkové hodnotě 1 134 Kč. Strážníci lustrací zjistili, že tento muž je hledán i policií, takže muže převezli na OO PČR k provedení dalších opatření.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Klub příznivců obnovy varhan chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníce

Klub příznivců obnovy varhan chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníce
při Mělnickém osvětovém a okrašlovacím spolku

výsledky činnosti za rok 2006, výhled do roku 2007

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Důležitá informace ke Katalogu sociálních služeb

Z důvodu různých nedorozumění vzniklých v souvislosti se sociální službou uvedenou v Katalogu sociálních služeb Mělník Vám sděluji, že doposavad sociální lůžka v Nemocnici s poliklinikou nezískala potřebnou registraci a tudíž Nemocnice s poliklinikou podle sdělení MUDr. Kloudové tuto službu dosud neposkytuje. Občané budou včas informováni, kdy tato sociální služba ve zdravotnickém zařízení začne fungovat a v každém případě se bude jednat o službu časově omezenou v návaznosti na další možnost poskytování sociálních služeb a budou to služby finančně hrazené. Současné pobyty občanů v NsP Na Podolí jsou čistě zdravotní službou podléhající příslušné legislativě!!!

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7