https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Zájezd pro seniory

Městský úřad Mělník, odbor sociálních věcí a zdravotnictví pořádá zájezd pro seniory

 Český Šternberk s prohlídkou hradu, návštěva Průhonického parku

Odjezd : 17. 5. 2007 v 7:15 hodin od Masarykova kulturního domu v Mělníku

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Upozornění na porušování obecně závazných vyhlášek města Mělník

Vzhledem k tomu, že dochází k soustavnému umísťování reklamních zařízení typu „A“ na veřejné prostranství bez povolení a zaplacení místního poplatku, upozorňujeme, že jsou tímto porušovány obecně závazné vyhlášky Města Mělníka o veřejném pořádku, opatření k jeho zabezpečení a čistotě ve městě a obecně závazné vyhlášky Města Mělník o místních poplatcích.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Výsledky Městské knihovny Mělník za I. čtvrtletí 2007

Za I. čtvrtletí roku 2007 si v městské knihovně obnovilo registraci nebo se nově zaregistrovalo zatím 447 čtenářů. Z toho je 321 dospělých a 126 dětí do 15 let. Čtenáři vykonali 7.752 návštěv a při nich si vypůjčili 29.520 knih a časopisů.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Zápis do mateřských škol na Mělníku na školní rok 2007/2008

Oddělení školství MÚ Mělník upozorňuje rodiče, že zápisy do všech mělnických mateřských škol na školní rok 2007/2008 budou probíhat pouze v jednom termínu, a to dne 17. 5. 2007 v době od 9:00 do 15:00 hodin v prostorách mateřských škol. Bližší informace o přijetí podají ředitelky mateřských škol.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pokus o ustanovení rekordu - sešlápnutí nápojových kartonů

V úterý 17.4. v 9:00 hodin se náměstí Míru v Mělníku sešli děti z mělnických škol, školek i široká veřejnost, aby se všichni pokusili o ustanovení rekordu v sešlápnutí nápojových obalů - ve spolupráci s Agenturou Dobrý den Pelhřimov. Všechny účastníky přivítal na náměstí Míru MVDr.Ctirad Mikeš , vedoucí odboru životního prostředí a zemědělství, který hovořil o tom, proč třídit I nápojové obaly a co se z nich dá recyklací vyrobit.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 16.4. od 8:20 do 11:30 hodin proběhla v prostorách budovy MP Mělník akce pro   děti z  MŠ  ul. Tyršova a  MŠ  Pod Vrchem v rámci prevence kriminality  

mládeže. Této  akce  se  zúčastnilo  cca  80  dětí  z  výše  uvedených mateřských škol. Děti se seznámily s prací strážníků a operátorek MP. Mohly si prohlédnout služební  vozidlo a  skútr  MP,  vyzkoušet vysílačku i tlampač. Dozvěděly se, co všechno má na starosti městská policie, zapamatovaly si důležitá telefonní čísla.                                                   

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka na Mělníku

Od 19.4.2007 do 30.4.2007 bude uzavřena účelová komunikace kolem koupaliště a plaveckého bazénu z důvodu opravy povrchu vozovky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Blokové čištění na Mělníku z pohledu strážníků Městské policie Mělník

Jako každoročně, i letos proběhlo na Mělníku ve dnech 26.3. – 16.4. blokové čištění města.

Vždy je při tom nutná součinnost strážníků MP Mělník a pracovníků technických služeb. Strážníci museli letos nechat odtáhnout 42 vozidel, které čištění bránily – je to více než v letech minulých ( dříve  v průměru 30 – 35 aut). Kromě toho strážníci museli být po celou dobu čištění v jednotlivých ulicích, neboť někteří řidiči měli snahu zaparkovat přímo před čistícím vozem.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 11.4. dopoledne bylo na linku 156 oznámeno, že na Vrázově vyhlídce parkuje zahraniční autobus  na trávníku.  Protože se  v  místě  nenacházel  řidič,  který  zde  vozidlo ponechal, byla hlídkou MP vypsána výzva pro  nepřítomnost  řidiče. Dále byla pořízena fotodokumentace.  Odpoledne ve 14:30 se museli strážníci na místo dostavit znovu, neboť   autobus uvízl  spodní částí na trávníku,  nemůže odjet a blokuje celou  ulici. Řidiči se snažili autobus uvolnit, ale nepodařilo se. Na místo byl přivolán HZS. Ten  za pomoci vysokých přejezdových  pontonů autobus vyprostil.  Hlídka provedla  bližší šetření  se  zaměřením  na  zjištění možných škod na trávníku, vozovky či dělícího obrubníku.  Poničení nebylo zjištěno, ale řidič  dostal blokovou pokutu 2 000 Kč za svůj přestupek parkování na trávníku, kterou na místě zaplatil.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7