https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Tisková zpráva: Slavnostní otevření Penzionu Alabama Mělník

V dubnu roku 2006 připravil Jan Staněk žádost do GS SROP Středočeského kraje o spolufinancování projektu „Penzion Alabama Mělník“ a v červenci téhož roku byl tento projekt zařazen mezi úspěšné, a to v rámci grantového schématu SROP, opatření 4.2.2 Středočeského kraje.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Odtahy vozidel ve městě

Na blokovém čištění města se každoročně podílí také mělnická městská policie. I když jsou všude včas umístěny dopravní značky s upozorněním na blokové čištění,  strážníci musí v průměru u 30 vozidel přistoupit k jejich odtažení, neboť jinak by uklízecí stroje technických služeb nemohly čištění vůbec provést. Proto apeluji na řidiče, aby značky respektovali a vozidla včas přeparkovali.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Blokové čištění města v roce 2007

V termínu 26.3.- 13.4.2007 proběhne pravidelné blokové čištění města.Účelem blokového čištění je důkladný úklid komunikací a veřejného prostranství po skončené zimě.Je nutné odstranit zbytky posypového materiálu a ostatní nečistoty, které se nahromadily v zimním období, kdy  počasí nedovolilo průběžný úklid, zvláště úklid mechanizovaný.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne  18.3.2007 v  04:00  hodin  spatřila  operační  MP  na  kamerovém   systému  dva muže  ve velmi podnapilém stavu. Tito muži    na  náměstí  Míru  před  Komerční  bankou  obtěžovali  muže,  který  se nacházel  v parkujícím vozidle. Po verbální hádce došlo k  fyzickému  napadení uvedeného muže, a to po pokusu jednoho z mužů o nastoupení  do  

Město - z radnice 5 komentáře | » číst dál

Výroční knižní ceny Magnesia Litera 2007

Občanské sdružení Litera vyhlašuje každoročně soutěž o nejlepší českou knihu za předchozí rok – Magnesia Litera. V hlavní kategorii rozhoduje komise odborníků a knihy do ní jsou nominovány jednotlivými nakladatelstvími.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Jednání královských věnných měst

Zástupci královských věnných měst se  sešli na společném setkání ve čtvrtek 15. března 2007 v zasedací síni mělnické radnice. Jednání se zúčastnila všechna královská věnná města kromě Poličky.

Po úvodním přivítání místostarostou města Dr. Koudelkou se přistoupilo k pracovnímu programu jednání. Byla odsouhlasena výroba společného pexesa KVM (každé město zde bude prezentováno  4 kartami – znak města, fotografie pamětihodnosti, fotografie z významné akce a typický předmět nebo symbol). Dále se projednávaly další formy propagace KVM a diskutován přístup jednotlivých měst k nabídkám na různé formy inzerce a prezentace.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

15.3.2007, 15:35

Strážníci řešili  stížnost na nevhodné chování dvou mužů ( plivali na lidi) na ulici Českolipská naproti  prodejně Chovatelské  potřeby.  49letý muž z Mělníka a 53letý muž z Vlíněvsi byli z místa vykázáni.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Setkání pracovníků informačních center na Mělníku

V rámci Studie turistických oblastí se v úterý 13.3.2007 uskutečnilo v Mělníku v hotelu Ludmila první pracovní setkání zástupců turistických informačních center s průvodci z Pražské informační služby a z Asociace průvodců České republiky. Akce byla zasazená do rámce projektu „Mediální podpora domácího cestovního ruchu“, který je spolufinancovaný Evropskou unií.  Setkání  pro pražské průvodce doplňuje tradiční školení, které pořádá odbor regionální státní agentury CzechTourism o všech turistických regionech České republiky. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Malujte a Vydra ( Václav) vás odmění

Herec Václav Vydra, který se naučil jezdit na koni v Jezdeckém klubu Mělník, se stal patronem letošní akce Českého svazu chovatelů koní. Je o něm známo, že vlastní čtyři koně, které miluje a k jejich ježdění ani nepoužívá uzdu, a to ani při překonávání parkurů. Nepoužívá podkovy. Napsal knihu o koních. Pořádá každoročně Memoriál generála Custera. A díky tomuto příspěvku bychom rádi, aby vstoupilo ve známost, že děti z okresu Mělník mají nyní ojedinělou šanci získat některou z cen, které Václav Vydra věnoval do výtvarné soutěže doprovázející letošní DEN KONĚ. Soutěž má motto „Koně a středověk“ stejně jako samotná akce a je vypsána pro tři věkové kategorie dětí.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7