https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Městská policie Mělník informuje

5.1.2007    15:40

Na  operační   středisko  MP  oznámila  žena, že  pod balkonem jejich panelového domu leží  nějaký  muž.  Strážníci zjistili,  že muž je podnapilém stavu a spadl do prostoru pod  balkón. Hlídka muže z Řepína probudila a pomohla mu vylézt z příkopu. Muž řekl, že nic nepotřebuje, není zraněn a odešel na autobusové nádraží.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace pro rodiče, kteří uvažují o návratu do práce

V únoru 2007 bude zahájeno již 3. kolo projektu Mámo, táto, najdi si práci. Projekt určený rodičům vracejícím se na trh práce po rodičovské dovolené je kombinací kurzu anglického jazyka, výuky počítačů a psychologicko-sociálních dovedností. Organizaci kurzu zajišťuje Středočeský vzdělávací institut Akademie J. A. Komenského, kurz se koná souběžně ve čtyřech dalších místech Středočeského kraje.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Svoz vánočních stromečků

Město zajistí svoz vánočních stromků

Jako každým rokem, i letos město zajistí svoz vánočních stromků. Akci provede organizační složka Lesy a veřejná zeleň. Od 8.1. bude třikrát v týdnu projíždět celým městem a svážet stromečky, které občané odloží ke kontejnerovým stáním. Odvezou je na kompostárnu, kde se stromky budou štěpkovat a kompostovat. Akce potrvá do konce ledna.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Startovací byty - odstranění neúměrné tvrdosti podmínek

Zastupitelstvo města Mělníka schválilo na svém zasedání dne 19.12.2006 odstranění neúměrné tvrdosti podmínek pravidel pro uzavření smlouvy o nájmu ve startovacích bytech

ZM schválilo odstranění neúměrné tvrdosti podmínek pravidel pro uzavření smlouvy o nájmu bytu v domech č.p. 2653 a 2663, K Učilišti, Mělník, ve věci propadnutí kauce u nájemců bytů v č.p. 2653 a 2663, kterým byl nájem bytu v roce 2006 po pětiletém užívání bytu prodloužen, či nájem bytu v roce 2006 po pětiletém období zanikl na základě nájemní smlouvy, tak, že pokud nájemci vrátí, či vrátili pronajatý byt do 3 měsíců od zániku nájmu bytu po pětiletém užívání bytu v roce 2006 nebo do 3 měsíců od doby prodloužení nájmu v roce 2006 po pětiletém užívání bytu a nemají žádné nedoplatky spojené s užíváním bytu, bude těmto nájemcům, či bývalým nájemcům vrácena kauce ve výši 30 000,- Kč.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

2.1.2007 9:45

Mělnický občan oznámil, že  na Palackého náměstí  byl zadržen  muž bezprostředně  po drobné  krádeži zboží. Strážníci na místě zjistili, že uvedeného  muže  zadržela za pomoci několika osob zaměstnankyně prodejny Potraviny  u  Dvořáků .Výše uvedený muž odcizil  v prodejně láhev Tequily v  hodnotě cca  400,-Kč. Při  tomto  jednání  byl  spatřen  zaměstnankyní  prodejny a při pokusu o zadržení se uvedený mladík dal na útěk a  byl  zadržen až  před provozovnou U Císaře. Šlo o 26letého muže z Kralup. Z důvodu sociálního postavení  uvedeného muže  nebylo možno  celou věc  vyřešit na  místě v  blokovém  řízení, bude věc předána  k dořešení  na příslušný správní odbor  při MÚ Mělník.. Jelikož  došlo při  útěku jmenovaného muže  k  rozbití  odcizené láhve   a  vznikla tak  škoda na majetku, byla  zaměstnankyně prodejny   informována    o   možnosti    uplatňovat   náhradu   škody  občansko-právní cestou.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Parkovací kartu pro občany

Občané si mohou koupit parkovací kartu na celý rok

Rada města Mělníka schválila novou možnost placení parkovného ve městě pro občany, kteří ve městě denně parkují.

Městská policie Mělník bude na rok 2007 vydávat parkovací karty za 5 400Kč. S touto kartou, která bude platit pouze pro jednu SPZ, bude moci občan parkovat kdekoliv ve městě, kde jsou nainstalovány parkovací automaty.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

29.12.2006 0:06

Na linku 156 v 00:06 hodin oznámil muž, že před živnostenskou provozovnou Lidový dům leží na zemi podnapilá osoba. Hlídka na místě zjistila, že se oznámení zakládá na pravdě. Za pomoci jednoho z hostů Lidového domu byl telefonicky vyrozuměn otec opilého muže, který se v 00:40 hodin dostavil na místo a syna si odvezl domů.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Tříkrálová sbírka Diecézní charity Litoměřice

Ve dnech 2.1. - 14.1.2007 budou chodit do domácností, institucí a po ulicích celé ČR skupinky Tří králů s koledou a do zapečetěných pokladniček vybírat příspěvky od občanů. Každá skupinka bude mít vedoucího, který bude mít průkazku se jménem a podpisy litoměřického biskupa a ředitelky Diecézní charity Litoměřice. Číslo průkazky bude odpovídat číslu zapečetěné pokladničky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Kalendář sportovních akcí na rok 2007

27.-28.1. Velká cena Mělníka v judu. Turnaj s mezinárodní účastí. Pořádá oddíl judo TJ EMĚ Mělník, Mikuláš Jány 732 164 222

18.2. Mělnická zimní házedla. Mělník Hořín, pořádá Modelklub Mělník, kontakt: Jan Zelenka 315 326 699. www.modelklub-melnik.wz.cz

13.-15.4. Mezinárodní mistrovství služebních psů, pořádá TART CZ 2001, kontakt: Ctirad Mikeš 315 635 371

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7