https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Domov Ludmila rozšíří počet lůžek ve Vážce

V Domově Ludmila již několik let funguje akreditovaný úsek péče Vážka, kde se staráme o občany postižené alzheimerovou chorobou.

Od nového roku chceme rozšířit počet lůžek pro občany s tímto typem onemocnění.. V současné době máme k dispozici 14 lůžek, na umístění čeká  celkem 83 žadatelů.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pobočka městské knihovny na Chloumku

Městská knihovna, Husova 40 – 41, 276 01 Mělník, tel.: 315 622 783
e-mail:reditelna@knihovna-me.cz

Městská knihovna Mělník otevřela za vydatné podpory Rodinného centra Chloumek novou pobočku právě v budově, kde sídlí rodinné centrum. Pobočka je otevřena každé pondělí od 13.00 do 17.00 hodin. Ve fondu je zatím k dispozici nejzákladnější výběr literatury pro děti i pro dospělé. Podle zájmu čtenářů budeme knižní fond dále doplňovat a obměňovat.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

16.11.2006, 15:52 hodin

Strážníci vyjeli do hotelu Ludmila,  kde  došlo k neshodě s hosty.  Muž a žena měli objednaný pobyt až do pátku 17.11., ale z důvodu vysoké útraty chtěla obsluha  hotelu zaplatit útratu  již dnes.  Muž a žena sdělili, že  dnes  nemají peníze.  Hlídce MP  sdělili, že  jim mají  být  zítřejšího  dne peníze přivezeny. Jelikož  lustrací bylo  zjištěno, že osoby nejsou  v  pátrání, ani  v minulosti nebyly trestány, obsluha hotelu je nucena  s   platbou  vyčkat až  do dne  odjezdu. Hlídka dále obsluhu upozornila  na  možné řešení celé věci v případě nezaplacení útraty.                    

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Na co se ptáte na odboru dopravy

Tentokrát k povinnému ručení

Musím platit povinné ručení, i když v zimě na motorce nejezdím?

Musím platit povinné ručení na vozidlo, které mám rozebrané v garáži?

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

13.11.2006,13:15 hodin

 Na  linku 156 oznámila mělnická občanka, že u vchodu do panelového domu ve Sportovní je  muž, který  se obnažuje  a osahává děti. Podala i jeho přesný popis. Strážníci vyjeli ihned na místo a provedli kontrolu panelového domu a okolí, ale osobu odpovídající popisu nenalezli. Dle dalšího provedeného šetření by se mělo jednat  o  místního muže, kterého již jednou Policie ČR řešila kvůli podezření z obnažování na veřejnosti. Hlídka OO PČR  si celou věc převzala se všemi zjištěnými poznatky k dalšímu šetření.                                                

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

14letý si dopřával alkoholu

Dne   10.11.2006  ve   20:30  hodin  bylo telefonicky oznámeno ze supermarketu TESCO, že se před prodejnou nachází  skupinka  mládeže,  která  obtěžuje  svým chováním nakupující občany a na výzvy k uklidnění nereaguje. Muž z ostrahy supermarketu strážníkům oznámil, že chlapci si  zde v prodejně zakoupili alkohol a nyní již odešli směrem do ulice Veslařská. Tam je také strážníci dostihli. Šlo o pět kluků ve věku od 14 do 16 let. Strážníci chlapcům provedli orientační dechovou zkoušku ohledně možné konzumace alkoholu. Při  této  zkoušce bylo zjištěno, že 14letý chlapec z Mělníka požil alkohol, a  to  v  hodnotě 0,1  promile. Při  podání vysvětlení  hlídce sdělil, že doma požil alkoholický nápoj Fernet, a to bez vědomí své matky.Výše uvedená skupinka byla  upozorněna na  nevhodnost svého chování a  celá věc byla vyřešena důraznou domluvou. Chlapce, který požil alkohol, strážníci převezli domů a předali matce. Strážníci budou v dalším šetření zjišťovat, kdo ze supermarketu TESCO alkohol mladíkům prodal.  

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Uzavírka železničního přejezdu v Blatecké ulici

Ve dnech 13.11.2006 od 7:00 hodin - 14.11.2006 do 20:00 hodin bude prováděna Českými drahami oprava železničního svršku a přejezdu v ulici Blatecká.

Objízdná trasa bude vedena od Velkého Borku  po ul. Šafaříkova a opačný směr po silnici I/16 ul. Mladoboleslavská - Skuhrov - V.Borek.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

70. let Masarykova kulturního domu

Ne vždy se vše podaří úplně včas. Teď nebudeme vzpomínat na doby snad už dávno minulé, kdy se pětiletka plnila, i kdyby to mělo trvat sedm let.

Vrátíme se ještě o pěkných pár let zpět a zastavíme se na datu 28.června 1936.

Toho dne se poprvé oficiálně a slavnostně otevřely dveře Masarykova kulturního domu. Ne ty ošklivé hliníkové, krásné původní dřevěné. Byla to veliká sláva, podobná té při kladení základního kamene zhruba o rok dříve. Od tohoto dne až do současnosti slouží tato budova široké veřejnosti. Zažila dobu velkého rozkvětu, ale i stagnace a upadání.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

CENY MĚSTA MĚLNÍKA 2006

Ceny města Mělníka za rok 2006 budou uděleny v sobotu 25. listopadu 2006 u příležitosti 70. výročí vzniku Masarykova kulturního domu.

V rámci slavnostního večera, který začíná v 19:00 hodin, si Vás dovolujeme pozvat na koncert „VEČER V THEATRO Á LA SKÁLA“. Průřez slavnými operními, operetními a muzikálovými melodiemi netradičním způsobem.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7