https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Multifunkční hřiště Pšovka

Díky dotaci z programu prevence kriminality Ministerstva vnitra ČR jsme mohli zahájit opravy na bývalém dopravním hřišti v Mělníku Pšovce. Hřiště bylo v roce 2002 zcela zatopeno vodou a od té doby se nevyužívá. Svým umístěním a velikostí je velmi vhodné pro široké využití, a to nejen sportovní. Hřiště bude využíváno pro jízdu na kole, rozvíjení zručnosti (překážková dráha), jízdu na kolečkových bruslích, budou zde umístěny basketbalové koše a florbalové branky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Granty na rok 2007 bez speciálního tématu

RM schválila na svém zasedání dne 18.9. grantový program města Mělníka v oblasti kultury, zájmů a práce s dětmi pro rok 2007 bez konkrétního tématu.

Rada města schvaluje každoročně do 31.10. témata grantového programu města v oblasti kultury, zájmů a práce s dětmi.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Výstavba chodníku na Mladoboleslavské bude pokračovat

V těchto dnech se začalo s druhou etapou výstavby chodníku na Mladoboleslavské ulici. Část stavby bude provedena ještě letos, druhá na jaře příštího roku.

Než se ovšem položí chodník ze zámkové dlažby a postaví se nové osvětlení ( to bude uvedeno do provozu až na jaře, až bude celý chodník dokončen), musí se vyřešit přeložka vodovodu, kanalizace v ulici Na Stráni v části od Růžové po Mladoboleslavskou a napojení dešťové kanalizace ve Skuhrově.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

První zkušenosti s biometrickými pasy – E-pasy

První den bylo nabráno 13 pasů s biometrickými prvky pak každý úřední den tak okolo 10 pasů.  Jinak k menšímu počtu nabraných žádostí je třeba říci to, že již je po sezóně a také byl velký počet žadatelů v  červenci a srpnu, kdy si žadatelé žádali pasy ještě za poplatek ve výši 200Kč.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Zprávy z Odboru životního prostředí a zemědělství MÚ Mělník

Zprávy z Odboru životního prostředí a zemědělství MÚ Mělník

Lavičky pořízené se sběru víček

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Využívání služeb Centrálního registračního místa (CRM) pro podnikatele

Využívání služeb Centrálního registračního místa (CRM) pro podnikatele, zřízeného na Živnostenském odboru MÚ Mělník.

Jak jsme již informovali, zákon č. 455/1991 Sb. o živnostenském podnikání se od 1.8.2006 změnil zákonem č. 214/2006 Sb.. Došlo k tomu, že ohlašovatel u živnostenského listu a žadatel o koncesní listinu již nemusí doložit příslušnému živnostenskému úřadu doklady stanovené zákonem. Jedná se o výpis z rejstříku trestů, kterým se prokazuje bezúhonnost fyzické osoby, bezdlužnost od finančního úřadu, která prokazuje skutečnost, že osoba, pokud na území České republiky podniká nebo podnikala, nemá na svém osobním účtu evidovány daňové nedoplatky z tohoto podnikání a bezdlužnost od okresní správy sociálního zabezpečení, která prokazuje, že osoba nemá nedoplatky na pojistném na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, pokud na území České republiky podniká nebo podnikala.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Zásahy policie během vinobraní

 

Během vinobraní měla Městská policie Mělník všechny své strážníky v ulicích. Vzhledem k tomu, že bylo velmi teplo a řada jedinců celý den popíjela, v noci se pak množily různé strkanice, potyčky a šarvátky, kde měli strážníci více práce než v předchozích letech. Vše se obešlo bez vážných zranění, zdravotníci spíše ošetřovali drobná zranění.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Řidič nerespektoval dopravní značení

Ve čtvrtek 21.9. v 19:45 řešili strážníci dalšího řidiče, který nerespektoval dopravní značení ohledně vinobraní a parkoval u lékárny na parkovišti na náměstí Karla IV. Protože se zde začaly stavět pouťové atrakce, vozidlo bylo odtaženo. Ve 23:20 hodin se dostavil řidič  vozidla na služebnu   MP. Dostal pokutu za nerespektování dopravního značení a ještě zaplatil poplatek za odtah.     

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace od hřbitovní správy

Hřbitovní správa provádí v současné době inventarizaci, a proto budou od října na všech městských hřbitovech ( sv.Václava v Pražské ulici, Chloumek, Vehlovice, Na Ráji) instalovány vývěsky, kde budou informace o tom, kdo je nájemcem hrobu, číslo hrobového místa a dokdy je pronájem místa zaplacen.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7