https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Nově zaparkujete na půl hodiny u pošty i na dalších místech v centru zdarma

Dne 3.3.2014 schválila rada města nové znění Nařízení o placeném stání silničních vozidel na místních komunikacích ve vymezených oblastech města. Od začátku dubna tím dochází k určitým změnám v parkovacích zónách, tak i pravidlech spojených s parkováním vozidel a poplatcích za parkování. Parkovací zóny budou rozděleny následně:

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Mělnické školy se mohou přihlásit s projekty sociální prevence do grantového řízení

Město Mělník vyhlašuje grantové řízení pro základní a střední školy se sídlem na Mělníku. Školy se mohu přihlásit s projekty zaměřenými na prevenci sociálně patologických jevů v termínu od 1.4.2014 do 31.4.2014 včetně. Žádosti o grant jsou ke stažení na webových stránkách MÚ Mělník, www.melnik.cz.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Blokové čištění začne 7.dubna

Již tradičně proběhne v dubnu čištění města. Prosíme všechny řidiče, aby sledovali a hlavně respektovali dopravní značení tak, aby mohlo být čistění ulic provedeno. Níže je uveden časový harmonogram akce ( ve jmenovaných dnech se bude jednat vždy o stejný čas – od 7:00 hodin do 13:00 hodin).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Vítání občánků – výzva pro rodiče

   Z důvodu absence dat prosíme rodiče, kteří nebyli pozváni na akci Vítání občánků města Mělníka a jejichž děti jsou narozené v období od 1. 1. do 30. 9. 2013, aby se v případě zájmu o tuto akci nahlásili na oddělení  školství  Odboru školství a kultury MÚ Mělník, tel. 315 635 327 nebo 315 635 348, e.mail: m.nova@melnik.cz nebo j.cmejlova@melnik.cz nejpozději do 28. 3. 2014.
Děkujeme za pochopení!

za oddělení školství
Monika Nová, DiS.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Chcete se stát Královnou věnných měst?

   Jste dívkou, ženou, dámou, které je 18 let a výše? Chcete se stát královnou? Navštivte ve dnech 14. - 15. března královehradecký Aldis, kde se koná veletrh cestovního ruchu Infotour a cykloturistika. Hledejte červené stánky Královských věnných měst. Zde se můžete nechat vyfotografovat v královské korunce a zařadit se tak do soutěže volby královny Královských věnných měst 2014. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka Vodárenské ulice u křižovatky s ul. Kpt.Jaroše

Od 3. 3. do 16. 3. 2014 bude zcela uzavřena část Vodárenské ulice u křižovatky s ul. Kpt. Jaroše  v místě přechodu pro chodce pro provádění stavebních prací  při rekonstrukci kabelového vedení.

Objízdná trasa se stanovuje po místních komunikacích ul. Kpt. Jaroše, Bezručova a část Vodárenské v obou směrech v délce 1,3 km.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Úplná uzavírka ulice Panešova

Od 5. 3. do 30. 4. 2014 bude z důvodu rekonstrukce plynu a povrchu komunikace zcela uzavřena ulice Panešova.

Rekonstrukci plynu zahájí 5. března firma KOSOGASS – inženýring v úseku od ul. Komenského po ul. Českolipskou.

V návaznosti na postup prací  plynařů budou v tomto úseku, od křižovatky ul. Komenského po ul. Českolipskou  probíhat práce na rekonstrukci komunikace Panešova, včetně přilehlých chodníků.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

První kompostéry budou rozdány

V listopadu loňského roku zahájilo město Mělník příjem žádostí o kompostéry v rámci projektu Kompostéry pro občany města Mělníka podpořeného z dotačních prostředků Evropské unie v rámci Operačního programu Životní prostředí. Projekt si klade za cíl zmenšit procento biologického odpadu, který se vyváží na skládky bez dalšího využití. O kompostéry je patrný zájem, což svědčí o snaze občanů města Mělníka zlepšit nakládání s odpady a úsilí podílet se na recyklaci biologicky rozložitelného materiálu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník za rok 2013

Obchůzková činnost

Obchůzková činnost MP je prováděná na celém území města. Ve snaze o co nejefektivnější výkon služby je katastr rozdělen do 12 úseků. Lidé bydlící v konkrétní lokalitě mají přiděleného svého strážníka – úsekáře. Výsledkem je velmi dobrá místní a osobní znalost. Občané se s důvěrou obracejí na uniformovaného strážníka, kterého osobně znají a řeší s ním nesnáze každodenního života. Samotná přítomnost hlídek MP působí i preventivně, vytváří bezpečné prostředí s kladnou odezvou občanů. Podrobná znalost aktuální problematiky je  velmi dobře využívána zejména při spolupráci  s PČR a  dalšími složkami. Úsekář pravidelně informuje svého velitele o kompletní činnosti prováděné ve svěřeném úseku a za tuto nese osobní zodpovědnost. Preferovanějším úsekem z hlediska obchůzkové činnosti je celé centrum města a to z důvodu velké koncentrace osob denně navštěvujících tuto lokalitu. Zvýšená pozornost je rovněž pravidelně věnována dopravní situaci.    

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7