https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Uzavírka ulice U Hájovny

Od 10.7.2012 do 2.8.2012 bude zcela uzavřena místní komunikace ul. U Hájovny k.ú. Mělník v úseku mezi ulicemi Trojická - Chloumecká  pro zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu při rekonstrukci místních komunikací po výstavbě kanalizace. Objížďka povede po trase: Chloumecká, Lesní, Trojická.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Osmáci z „Jungmannky“ prožili den s policisty a hasiči

   Nedílnou součástí projektu k výstavě Z historie bezpečnostních sborůaneb V muzeu je …Policie!!! se stal kvíz prověřující postřeh, paměť a logické myšlení dětských účastníků. Ze správných odpovědí byla vylosována a následně odměněna desítka výherců, kteří obdrželi zajímavé ceny od organizátorů soutěže. Jedna z výherkyň, Tereza Pajdová z 8.A ZŠ Jungmannovy sady Mělník, navíc získala jako prémii pro svou třídu celodenní putování po Integrovaném záchranném systému v Mělníku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Královská věnná města mimořádná

Časopis profesionálů v cestovním ruchu „COT business“ ocenil společný projekt svazku obcí Královská věnná města s názvem „Královská věnná města známá, ale nepoznaná…“ jako mimořádný a věnoval mu celou redakčně zpracovanou stranu v právě vydaném aktuálním čísle. Projekt byl oceněn jak za samotnou jednotící myšlenku, tak za její výsledné zpracování. Čtenáři se v článku dozví informace o celém projektu, o tom, co již bylo uskutečněno a jaké plány budou realizovány. Zástupci jednotlivých Královských věnných měst, kteří na projektu pracují, si ocenění velmi váží. V nejbližší době bude v rámci projektu vydán další materiál, který bude tentokrát sloužit pro fanoušky adrenalinových sportů, připravuje se brožura pro cyklisty a tipy na víkend pro ženy – Královnám a dvorním dámám na rozkošném víkendu. Informace najdete na www.vennamesta.cz. Vydané materiály jsou k dispozici v Informačním středisku Mělník.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Jízdní řád plavební sezóny lodi Carina od 8. června do 30. září 2012

PLAVBY Z MĚLNÍKA 2012

LOĎ CARINA

Loď, na které jste se rozhodli plout, byla postavena roku
1930 v loděnici Stauf, v německém městě Köngswinter.
Sloužila původně jako přívoz na Labi v Sasku.
V roce 1962 byla přestavěna na výletní osobní loď.
V roce 2008 zakoupil Carinu pan Petr Kožený,
který s ní krom vyhlídkových plaveb provozuje i lodní
linku z Nelahozevse do pražské Troje a do Mělníka.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál | 2 přílohy

Zámek Mělník ožije svatbou Zdenky Belas a Jiřího Lobkowicze

   Již tuto sobotu 16. 6. 2012 se uskuteční slavnostní mše na zámku Hořín u příležitosti uzavření sňatku významné operní pěvkyně Zdenky Belas a prince Jiřího Jana Lobkowicze.  Této slavnostní události se zúčastní okolo 200 hostů z rodiny a blízkých přátel budoucích novomanželů. Jedinečná příležitost pro veřejnost, kdy bude možné spatřit nevěstu a ženicha bude ve 13hod, kdy novomanželé pojedou ze zámku Hořín do jejich zámku Mělník v kočáře taženém koňmi. Ostatní svatebčany pak do zámku Mělník odveze vyhlídkový vláček. Na krásném a vyzdobeném rodinném zámku Mělník pak proběhne slavnostní oběd a galavečeře. 

Město - z radnice 20 komentáře | » číst dál

Důležité upozornění - registrace vozidel

Z důvodu přechodu na nový Centrální registr vozidel budou přepážky registru vozidel na celém území ČR ve dnech 2., 3. a 4. července 2012 mimo provoz. Upozorňujeme občany, že i v pondělí 9. července, kdy bude spuštěn nový Centrální registr vozidel, může docházet k prodloužení doby vyřízení u přepážek registru vozidel.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Na Slovanech se holobyty nestaví

Město Mělník v minulosti zvažovalo výstavbu bytového domu pro nízkopříjmové skupiny obyvatel na Slovanech a v Nůšařské ulici. Tehdy bylo možné na výstavbu získat státní dotaci, takové byty na Mělníku chyběly. Vše se připravovalo, byla zpracovaná projektová dokumentace. Proti akci se zvedla vlna odporu místních obyvatel, především na Slovanech. Vedení města se snažilo občanům celou záležitost vysvětlit, protože nešlo o výstavbu holobytů, ale o byty pro např. osamělé seniory či matky – samoživitelky, které mají mnohdy problém platit tržní nájemné. Vzhledem k tomu, že místní obyvatelé trvali na svém negativním stanovisku proti výstavbě, město od tohoto záměru nakonec ustoupilo.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Uzavírka ulice Nad Drahou

Od 23.5.2012 do 6.6.2012 bude zcela uzavřena ulice Nad Drahou.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Plavby z Mělníka - jízdní řád, letos s lodí Carinou

Plavební sezóna od 8.června do 30.září 2012

 

Jízdní řád

Pátek

  • Plavba Nelahozeves - Mělník - loď vyplouvá ve 12:00 hodin z Nelahozevse, dále přes Lužec ( 13:00 hodin), Zelčín ( 13:45 hodin) a v 15:00 zakotví na Mělníku – cena – 200 Kč.

  • Hodinové plavby na soutoku Labe s Vltavou pod zámkem Mělník – loď vyplouvá vždy v 15:30, 17:00 a 18:00 hodin – cena 120Kč.

Sobota

  • Plavba Mělník – Obříství a zpět – loď vyplouvá v 9.30 hodin z Mělníka, dále přes Kly ( 10:15 hodin) do Obříství ( 11:00 hodin) - cena 120 Kč. V 11:30 loď vyplouvá zpět z Obříství, přes Kly ( 12:15 hodin). Na Mělníku bude ve 13:00 hodin – cena 120 Kč. Pokud někdo pojede obě jízdy, za zpáteční jízdenku zaplatí 160 Kč.

  • Hodinová plavba pod Mělníkem - loď vyplouvá ve 13.30 hodin – cena 120 Kč.

  • Vyjížďka z Mělníka na soutok Labe s Vltavou přes Hořínskou komoru a zpět - 14.45 hodin - cena 200Kč

  • Hodinové plavby na soutoku Labe s Vltavou pod zámkem Mělník - v 17:30 a v 19:00 hodin - cena 120Kč

Neděle

  • Plavba Mělník – D.Beřkovice a zpět - loď vyplouvá v 10:00 hodin z Mělníka, propluje přístavem Mělník a pokračuje do Dolních Beřkovic. Zpět se loď na Mělník vrátí ve 12:00 hodin – cena 200 Kč. .

  • Hodinová plavba na soutok Labe s Vltavou pod mělnický zámek – vždy ve 12:30 hodin, cena 120 Kč.

  • Plavba Mělník - Nelahozeves – loď odplouvá z Mělníka ve 14:00 hodin, přes Zelčín (15:00 hodin), Lužec ( 15:40 hodin) do Nelahozevse ( 17:00 hodin). Zde loď končí. Cena – 220 Kč.

 

Loď Carina provozuje Petr Kožený s.r.o., email: info@marinavltava.cz, www.marinavltava.cz

Objednávky na tel.čísle 602 688 738, 602 326 261. Děti do 3 let zdarma.

Děti do 10 let 50% sleva.

Kočárky, kola á 30,-Kč (kapacita omezena). Provozovatel si vyhrazuje právo na přerušení plaveb z důvodů oprav zdymadel či z důvodů způsobených vyšší mocí.

Plavbě zdar!

Město - z radnice 3 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7