https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Městská policie informuje

Muž chtěl hrát lidem pro radost
Dne 7.2. ve 12:55 hodin na linku 156 oznámila žena, že v  ul. Na  Fialkách se pohybuje muž s houslemi a obtěžuje lidi. Strážníci na místě zjistili, že se jedná o muže z Ostravy, který sdělil,  se nikomu nevnucuje a že chodí hrát lidem pro radost.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Výtvarnice dorazily v kloboucích

V pondělí 7.února v 15:00 hodin se konala za účasti pana starosty MVDr.Ctirada Mikeše na mělnické radnici vernisáž prací deseti účastnic vzdělávacího programu akreditovaného MŠMT s názvem Nové pojetí výtvarné výchovy na 1.stupni ZŠ, který vedla  Irena Wenkeová ze ZUŠ Mělník. Autorky obrazů dorazily v nepřehlédnutelných kloboucích.Výstava bude na radnici k vidění do 18.února.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Se zloději se v Mělníku roztrhl pytel

Dne  28.1.2011 v  19:00 hodin  vyrazili strážníci do supermarketu EVA, kde si muž z Teplic chtěl vzít zdarma voňavku za 269 korun. Protože bylo zjištěno, že se krádeže nedopustil poprvé, bude jeho záležitost řešit přestupková komise.

 Dne  29.1.2011V 15:18  strážníci museli do TESCA, kde si podnapilý muž z Liblic chtěl zdarma vzít salámy za 40 korun. Jde o muže strážníkům velmi dobře známého z celé řady zákroků a jeho případ dořeší také přestupková komise.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne  23.1.2011 v  01:45 hodin  bylo operačními  kamerového systému městské policie zaznamenáno, jak z parkoviště  v  ul.  Vodárenská  vyjelo osobní auto,  které  zastavilo  pod křižovatkou s  ul. Kosmonautů a řidič zde naložil tři mladé ženy a  jednoho   muže. Řidič se začal otáčet a přitom naboural zde zaparkovaný vůz TOYOTA a  z  místa odjel do centra města, kde ho zadrželi strážníci. Na místo se dostavila i hlídka P ČR a celou věc si převzala. Dechovou zkouškou bylo u  řidiče zjištěno 1,96 promile.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Kamery a městští strážníci dopadli pachatelky při činu

V pátek 21.ledna v 04:00 hodin si operátorka městského kamerového systému povšimla dvou žen na náměstí Míru v Mělníku, které se chovaly značně podezřele – neustále se rozhlížely a otáčely. Zaměřila na ně svou pozornost a udělala dobře, protože po dvaceti minutách se ženy přemístily do ulice Svatováclavská, kde pootevřely okno do jedné prodejny a odešly pryč. Došly na náměstí Karla IV., kde měly připravené auto. Nasedly do něj a pomalu se přemístily zpět do ulice Svatováclavská ke zmíněné prodejně – jedna z žen vystoupila – již v jiném svrchním oblečení -  a oknem vlezla do prodejny a rychle vyhodila k autu balíček. To už ale byla na místě připravená hlídka strážníků a obě ženy přímo na místě zadržela a předala je k dalšímu šetření hlídce P ČR. Jak bylo dále zjištěno, šlo o ženy (30letá z Teplic a 36letá z Prahy) na trestnou činnost velmi dobře vybavené – jejich auto bylo plné páčidel, gola klíčů a svazků klíčů FAB.

Město - z radnice 5 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7