https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete i Vy mít svůj banner nebo komerční inzerát na tomto webu? Napište nám na komerce@melnicek.cz.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Informační zpráva povodňové komise města Mělník č. 1

Dne 14.1.2011 v 9:00 hod dosáhla hladina vody na Labi v profilu Mělník výšky 471 cm a průtoku 1 070 m3s-1. Hladina vody trvale stoupá. Na základě  současné hydrologické situace je předpoklad, že v odpoledních hodinách na odečtu Mělník hladina vody přesáhne 500 cm a povodňová komise města Mělníka na dalším zasedání tj. dnes ve 13:00 hodin vyhlásí  II. stupeň povodňové aktivity a následně bude vydaná další informační zpráva. Veškeré informace ze štábu povodňové komise mohou občané získat u městské policie na tel.: 315 622 322, 315 635 129. Zde jsou shromažďovány i všechny podněty občanů ke vzniklé situaci.

Město - z radnice 19 komentáře | » číst dál

Na Chloumku budou 8.února bez elektřiny

 

 

Na Chloumku se posouvá termín přerušení dodávky elektřiny – původní termín 18.1. je zrušen a je nahrazen novým  - 8.2.2011 od 8:00 do 16:00 hodin. Důvodem jsou nezbytné práce na zařízení distribuční soustavy.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka

V souvislosti s pořádáním pietní akce Pocta Janu Palachovi  bude dne 19.1.2011 v době od 14:50 hodin do 16:00 hodin úplně uzavřena část místní komunikace ul. Tyršova v Mělníku mezi Domem bytové kultury a ZŠ Jungmannovy sady. Shromáždění u památníku Pocta J. Palachovi proběhne za plného omezení provozu řízeném Městskou policií Mělník. Touto uzavírkou bude dotčena MHD. Linka 255 001 - sp.33  v 15,29 hod. a sp.26 v 15,32 hod. neobslouží zastávky Tyršova a Zádušní. Linka 255 002 - sp.15  v 14,52 hod. a sp.17 v 16,08 hod. neobslouží zastávky Tyršova, Zádušní, Podolí nem., Podolí pivovar. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Přineste starou autolékárničku, pomůžete tak dětem v Afgánistánu

Odbor školství a kultury MÚ Mělník se rozhodl pomoci hnutí Stonožka s velkou stonožkovou sbírkou autolékárniček, proto, budete-li chtít, můžete na odbor ( kancelář 217) přinést autolékárničky, které jste vy nebo vaši známí již nahradili novými. Tyto lékárničky mohou znamenat záchranu života několika afghánských dětí. Lékárničky budou u nás sbírány do 14. ledna 2011.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Opilý bezdomovec zaměstnal spoustu lidí
Dne 4.1.2011 ve 12:40 hodin strážníci museli řešit problémového klienta přímo na odboru sociálních věcí – muž ( bezdomovec)  byl pod vlivem alkoholu. Navíc usnul před jednou z kanceláří. Strážníci ho probudili, muž byl velmi opilý, špatně artikuloval a silně zapáchal. Muže vykázali z budovy úřadu. Ten se před budovou pozvracel a strážníci ho donutili po sobě uklidit a pak odešel pryč z náměstí. V 15.30 ovšem muž zaměstnal tentokrát hlídku státních policistů i zdravotníky, protože stále opilý usnul v prodejně ve Fibichově ulici. Bylo zjištěno, že má rozbitou hlavu a RZS ho odvezla na ošetření do nemocnice.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Vehlovice budou jeden den bez proudu

Dne 25.1.2011od 8:00 do 16:00 hodin bude přerušena dodávka elektřiny pro mělnickou čtvrť Vehlovice z důvodu nezbytných prací na zařízení distribuční soustavy.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Za ztracený zapalovač vyhrožoval
Dne 25.12.2010  v 20:25  hodin strážníci zasahovali při roztržce mezi přítelem a přítelkyní kvůli ztracenému zapalovači. Žena byla silně rozrušena  a uvedla, že její přítel  vzal  z  kuchyně  nůž,  který  následně  vrátil  do šuplíku, vzal  kuchyňské prkénko a vyhrožoval, že ji zbije. Nejedná  o  první případ  napadení ze  strany přítele. 41letý muž sdělil, že ženě zbitím nevyhrožoval, to by prý nikdy neudělal. Dále uvedl,  že  od  partnerky dostal dvě facky.  Oba   byli  hlídkou vyzváni, aby upustili od vzájemného napadání, čehož uposlechli. Dále byli  poučeni  o  možnosti  podání  trestního oznámení či dalších krocích,  jak situaci  a jejich vztah dále  řešit.  Lékařské ošetření oba odmítli. Protože celému incidentu byla přítomná 8letá dcera uvedené ženy,   celou věc dále dořeší odbor sociálních věcí.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Novinky v roce 2011 na odboru sociálních věcí

 

V tomto článku bych vás chtěla ve stručnosti seznámit jednak s legislativními změnami, které nás čekají v roce 2011 a dále s akcemi, které odbor sociálních věcí a zdravotnictví připravuje.

Dávky pro zdravotně znevýhodněné občany

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Zápisy do 1. tříd mělnických základních škol

 

Poslední lednový týden roku 2011 se budou konat pro školní rok 2011/2012 ve všech mělnických základních školách zápisy do 1. tříd.

ZŠ Jungmannovy sady, Tyršova bude mít zápisy rozdělené do dvou skupin.
Dny 24. – 27. 1. budou určeny pro zápis dětí, které do této školy spádově patří, z toho dny
25. a 26. 1. budou určeny pro děti, které do této školy spádově sice nepatří, ale rodiče mají zájem, aby jejich děti právě tuto školu navštěvovaly.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7