https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Chovám se dobře k pejskům?

 

Už loni patřil k velmi úspěšným projekt Chovám se dobře k pejskům?, který se věnuje problematice chování dětí ke psům. Na projektu spolupracuje Městská policie Mělník s pracovnicí MÚ Mělník - odboru sociálních věcí a zdravotnictví. Letos za dětmi se strážníky nově chodí Radka Havelková se svým psem Harweym – mají všechny canisterapeutické zkoušky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Místo topolů budou vysazeny javory

 

Městský úřad Mělník, Odbor životního prostředí a zemědělství rozhodl o vydání povolení ke kácení 13 ks topolů černého na soukromém pozemku v oblasti mezi sídlištěm Sportovní a bývalým řepným placem. Majitel pozemku jako důvod uvedl, že se obává hrozícího nebezpečí, které plyne z jejich velikosti, pro občany i jejich majetky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Úřední deska byla přemístěna

Upozorňujeme na změnu umístění úřední desky, ve které město Mělník zveřejňuje nebytové prostory a pozemky vhodné k pronájmu, prodeji a další převody nemovitostí. Úřední deska je přemístěna z prostoru pod Pražskou bránou před budovu městského úřadu, nám. Míru č.p. 51.

Město - z radnice 3 komentáře | » číst dál

Mělník patří v separaci odpadu k nejlepším

Na okrese Mělník vyprodukuje jeden obyvatel za rok 262 kg směsného odpadu, což řadí náš okres na 1.místo ve Středočeském kraji a na 33.místo v republice. Svůj podíl na tom má jistě i město Mělník, které již od roku 1998 začalo systematicky zavádět třídění ekonomicky vytřiditelných látkových složek ze směsného komunálního odpadu.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

POZVÁNKA Na ustavující zasedání Zastupitelstva města Mělníka

P O Z V Á N K A
Na ustavující zasedání Zastupitelstva města Mělníka,
které se koná
 
v pátek dne 12.11. 2010 od 18.00 hodin
ve velkém sále Masarykova kulturního domu
Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Němečtí filmaři si vybrali Mělník

 

Koncem října navštívil město Mělník německý tým filmařů z televize MDR, aby zde natočili 30minutovou turistickou reportáž z cyklu Na cestách u saských sousedů ( Unterwegs bei Sachsen Nachbarn). Pořad věnovaný Mělníku se bude vysílat 20.11. v 18:15 hodin, repríza 25.11. ve 13:30 hod., k vidění bude i na internetu na adrese: www.mdr.de/unterwegs/sachsen.

Město - z radnice 11 komentáře | » číst dál

Mělník povede v následujícím volebním období čtyřkoalice

 

Po uveřejnění výsledků voleb do obecních zastupitelstev, které se konaly ve dnech 15.a16.října letošního roku, zahájily ČSSD, ODS, Radnice 2010 a MĚLNIČANÉ jednání o vytvoření většinové koalice.

V neděli 24.10.2010 pak došlo mezi těmito subjekty k uzavření koaliční dohody. Jedná se o koalici rozpočtové odpovědnosti a ekonomicko-ekologické udržitelnosti města s tím, že všechny čtyři subjekty se shodují v zásadních bodech týkajících se chodu a rozvoje města.

Město - z radnice 17 komentáře | » číst dál

Mělník získal dotaci na ZŠ J.Matiegky

 

Dne 30. září 2010 byl Řídícím výborem Operačního programu životní prostředí schválen projekt Realizace úspor energie ZŠ J. Matiegky č.p. 2817 v Mělníku. Žádost o dotaci na zateplení fasády ZŠ Matiegky byla podána v únoru 2010 do OPŽP. V červenci město Mělník obdrželo akceptaci žádosti, následně probíhalo její bodování a hodnocení. Celý proces od podání žádosti do jejího schválení trval SFŽP neuvěřitelných osm měsíců. Jednou z příčin je, že žádost byla nejprve neakceptována. Město Mělník podalo vůči neakceptaci odvolání, neboť bylo přesvědčeno, že žádost je zpracována kvalitně a je zcela v pořádku. Proto se celý proces pozdržel a zkomplikoval. Nakonec byla provedena náprava ze strany SFŽP, potažmo MŽP a projekt byl akceptován a nakonec schválen.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Kradl, ale pokutu platit nechtěl
Dne 16.10.2010 v 20:50 hodin řešili strážníci krádež v supermarketu TESCO, kde se muž pokusil odcizit zboží za 93 korun. Když ho zadržela ostraha, byl agresivní, zboží po ostraze i po pracovnících informační služby házel a častoval je vulgárními výrazy. Jeho rozčilení nepolevovalo ani po příjezdu strážníků na místo. Odmítal i předložit svůj občanský průkaz se slovy, že na to strážníci nemají nárok. Nakonec byl předveden na služebnu P ČR. Muž se ke krádeži přiznal, ale neustále opakoval, že má vlivné známé a že žádnou pokutu platit nebude. Vzhledem k tomu, že muž spáchal řadu přestupků, případ byl předán k dořešení na Správní odbor MÚ Mělník.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7