https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Skatepark bude do konce roku


Ve středu 8.9. ve 13:00 hodin bylo předáno staveniště na okraji parku Na Podolí za obchodním domem TESCO zástupcům firmy Šnajdr stavby Mělník, s.r.o., která zde do konce roku vybuduje plánovaný skatepark, na jehož vybudování město získalo dotaci. Skate prvky dodá firma RHINO SKATEPARK SYSTEMS. V rámci akce bude zrenovováno stávající kruhové asfaltové hřiště v parku Na Podolí

Město - z radnice 19 komentáře | » číst dál

Ohňostroj můžete vidět z lodi

Labská plavební společnost  připravila mimořádné okružní vyhlídkové jízdy lodí při mělnickém vinobraní v sobotu 18.9.  a v neděli 19.9. 2010. Doba plavby cca 1,5 hodiny. Odjezdy v 10:00, 12:30, 14:00, 15:30 a 17:00 hodin. Mimořádná podívaná - v sobotu ve 20:30  - večerní plavba k ohňostroji.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Vinobraní uzavře některé ulice


Městský úřad Mělník, odbor dopravy povoluje úplnou uzavírku níže uvedených místních komunikací z důvodu zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu při pořádání slavnosti Mělnické Vinobraní 2010.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka ul. Nad Kamennými závorami a Komenského

Od 6.9.2010 do  9.9.2010  od 7:00 do 17:00 budou zcela uzavřeny místní komunikace ul. Nad Kamennými závorami a Komenského z důvodu zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu při  provádění oprav v místě železničních přejezdů. Linková autobusová doprava ani MHD nebude touto uzavírkou dotčena.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Průchod Pražskou bránou bude v pátek 20.srpna uzavřen

V pátek dne 20.8.2010 bude v Mělníku od 8.00 do 18.00 uzavřen průchod pod Pražskou bránou z důvodu její rekonstrukce.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Bouře a silný vichr napáchaly na Mělníku škody na majetku

Noční bouře na Mělníku dle posledních informací napáchaly škody pouze na majetku, žádné zranění občanů nebylo hlášeno. Profesionální i dobrovolní hasiči vyrazili už ve 02:00 hodin do terénu, aby co nejdříve zprůjezdnili silnice. V noci se vytvořila se laguna u benzínové stanice ONO v Kokořínské ulici, hasiči vyčistili zanesený kanál a voda odtekla.

Další problém vznikl na silnici I./9 za Skuhrovem, kde se splavila voda z pole, hasiči vodu odčerpali a ráno byla silnice průjezdná.

Město - z radnice 5 komentáře | » číst dál | 14 přílohy

Uzavřen průchod pod Pražskou bránou

V pátek dne 13.8.2010 bude od 8.00 do 18.00 uzavřen průchod pod Pražskou bránou z důvodu tlakového čištění fasády. Pro cestu do města a z města použijte prosím náhradní cestu – průchodem pod radnicí směrem k poště, nebo přes Palackého náměstí a ulici Kněžny Emmy.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Povodňová komise zasedala na Mělníku

Dne 9.srpna v 7:30 hodin se sešla povodňová komise města Mělníka, která zhodnotila stav ohrožení města Mělníka a okolních obcí. Na potoku Liběchovka došlo k vybřežení toku a zaplavení okolních pozemků. Obdobně došlo k vybřežení i na ostatních malých tocích – zejména během soboty a neděle. Stávající stav je setrvalý s prognózou postupného snižování hladiny. Na Labi došlo ke kulminaci dnes v časných ranních hodinách a je předpoklad postupného poklesu hladiny. Dle prognóz voda na Labi na Mělníku nedosáhne II.stupně povodňové aktivity. Obdobně příznivá situace je na Vltavě, ani její hladina nedosáhne II.stupně.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

O dotaci se dozvíme začátkem září

Žádost o dotaci na zateplení fasády ZŠ Matiegky byla podána v únoru 2010 do OPŽP. V červenci město Mělník obdrželo akceptaci žádosti a nyní probíhá její hodnocení a bodování. Konečné rozhodnutí o úspěchu by mělo být známo 3.9.2010, kdy zasedá Řídící výbor OPŽP. Na finální výsledek si tedy musíme ještě počkat. Celkové náklady předpokládáme ve výši 30 mil. Kč a dotace by mohla být cca 15 mil. Kč. Vzhledem k termínu sdělení, kdy se dozvíme, zda dotaci dostaneme, či nikoliv, je už nyní jasné, že realizace se v letošním roce nestihne. Důvodem je administrativně náročný proces spojený s výběrovým řízením na dodavatele stavebních prací, s kontrolou výběrového řízení, dále pak se smlouvou o poskytnutí dotace, atd.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7