https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Zástupci bulharského města Melnik přijedou poprvé na Mělník

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Aktuální informace pro řidiče

Z důvodu oprav povrchu vozovky je provedena úplná uzavírka silnice I/9 v ul. Nádražní (od křižovatky s ul. Kokořínská po křižovatku s ul. Chloumecká), a to do 31.7.2010.

Od 15.8. do 31.8.2010 pak bude uzavřen úsek ul. Řipská (od křižovatky s ul. Chloumecká) a Na Malém Spořilově (po křižovatku s ul. Bezručova). Objízdná trasa je vedena po ul. Bezručova.

Město - z radnice 8 komentáře | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

15letý opilý mladík ve čtyři hodiny ráno ničil vše kolem sebe
Dne 17.7.2010  v 03:44 hodin spatřila operační MP Mělník na  kamerovém systému skupinku  osob, z  nichž jeden mladík  cestou  z  náměstí  Míru   rozbil skleněnou  láhev, věšel se na lešení v ulici 5.května, kopal do zdí  zdravotnické školy a poté vytrhl nově osazený odpadkový  koš, který  je umístěn v ulici  Tyršova.  Pak zašel do provozovny Disco Amerika. Strážníci se vydali na místo.  Tak nalezli teprve 15letého mladíka, který se dopustil vandalského chování. Na místě bylo dále zjištěno, že  odpadkový   koš je zcela vytržen z dlažby a je pohozen vedle místa svého umístění. Při projednávání  celé věci  bylo zcela  zjevné, že  jmenovaný  mladík  je pod vlivem alkoholu  či jiné  návykové látky – nadýchal 1,10 promile  alkoholu. Mladík hlídce sdělil,  že mu   alkohol  poskytl   jeden  z   kamarádů, ale  jeho jméno  si  již  nepamatuje. Po tomto  zjištění byla  o celé  věci informována  sociální kurátorka  pro mládež  - společně se strážníky předali chlapce matce.  Chlapec se po celou dobu choval velmi arogantně a strážníkům neustále lhal o různých skutečnostech. Věc dořeší správní odbor a také odbor sociální péče.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Město získalo dotaci na projektovou dokumentaci

Město Mělník pracuje na přípravě územního a stavebního rozhodnutí pro výstavbu 4.sběrového dvora ve městě – v Rousovicích v ulici Stará. Předpokládané náklady jsou odhadovány na 3 miliony korun, proto město požádalo firmu ASEKOL o dotaci na zpracování projektové dokumentace – 150 000 korun.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje


Sedmiletí kluci volali na tísňové linky

Dne 8.6.2010  od 18:40  hodin bylo  opakovaně  voláno na tísňovou linku 156. Zprvu se  na lince nikdo  neozýval, při  čtvrtém  volání  se ozvalo dětským  hlasem: „ Já jsem prezident“.  Jelikož operátorka  MP pojala  podezření, že se jedná  o volání z  tel. automatu, bylo následně s pomocí kamerového systému zjištěno, že v ul. Veslařská stojí v telefonní budce dvě děti, které neustále  vytáčejí   nějaká čísla.  Strážníci vyrazili na místo a děti, jak strážníky viděly, utekly. Oba sedmileté kluky strážníci zadrželi. Děti shodně  doznaly, že volaly jak na MP, tak i na  PČR.  Hlídka  výše  jmenovaným   vysvětlila,  že tísňové linky jsou určeny  lidem, kteří  potřebují radu či pomoc  a v  případě potřeby mohou zavolat  i   ony. Děti řekly, že je to moc mrzí a přislíbily,  že už nebudou zbytečně volat. Následně  hlídka předala  nezletilé děti rodičům a zkontaktovala také sociální pracovnici.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Školní jídelny v Mělníku

Město Mělník zřizuje pro žáky mělnických základních škol dvě velkokapacitní školní jídelny. Školní jídelnu ve Fügnerově ulici s kapacitou 1 tisíc jídel denně a Školní jídelnu v ulici Pražská s kapacitou 1 270 jídel denně.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pozvánka na slavnostní ukončení revitalizace


Historické centrum města bylo v posledních 18 měsících spíše staveništěm. Ulice se podobaly překážkové dráze. Nyní je vše hotové a vy můžete posoudit, jaký je výsledek této finančně i technicky náročné akce – ať už přímo na procházce městem, nebo na fotografiích na www.melnik.cz ( fotogalerie), kde je vždy vidět stav určitého místa před a po revitalizaci.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

V červnu se budou zkoušet nové hlásiče


Bezdrátový obecní rozhlas v Mělníku byl rozšířen o dalších 8 hlásičů a 24 reproduktorů – především v lokalitách se zvýšenou frekvencí pohybu obyvatel – školy, nemocnice, okolí zimního stadionu. Rozšíření počtu hlásičů město financovalo z vlastních zdrojů.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pražská brána se dočká rekonstrukcePražská brána se dočká rekonstrukce

RM schválila na svém jednání dne 17.května uzavření Smlouvy o dílo na akci Oprava kulturní památky - Pražská brána s firmou GEMA ART GROUP a.s., Praha.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7