https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Chcete poradit kam dnes zajít na oběd? Prohlédněte si mělnické jídelní lístky.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Po letošní zimě se na trávnících ve značné míře objevila plíseň sněžná

Na trávnících se po letošní zimě objevují změny v podobě různě velkých světlých skvrn.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Vlajka pro Tibet - město Mělník

Zítra, tj.10.března, v den 51.výročí povstání Tibeťanů proti čínské okupaci Tibetu, vyvěsí  v 8:30 hodin starosta města Mělníka Mgr.Miroslav Neumann z radničního balkonu tibetskou vlajku jako symbol podpory nenásilného boje Tibeťanů za svá práva a snahu o zachování národní identity.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Tvrdili, že pomáhali starému dědovi

Dne 6.3.2010  v 02:05  hodin  zaznamenala  operační  městské policie na kamerovém systému skupinku  čtyř osob. Dvě  osoby povalily  kovové zábrany, které  jsou zde umístěny  u výkopu  a  následně  na  ně  skákaly.  Poté  pokračovaly  směrem  k  ul.  Legionářů,  kde  na  

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Výzkum byl zahájen


Policisté z Preventivně informační skupiny Územního odboru PČR Mělník společně se svými kolegy z místního obvodního oddělení dnešního dne na Mělníku oslovili prvních zhruba čtyřicet spoluobčanů. Zahájili tím projekt Výzkumu veřejného mínění, který proběhne během měsíce března na celém území Středočeského kraje. V průběhu projektu mají oslovení občané možnost vyjádřit své zkušenosti s prací Policie ČR v regionu středních Čech.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Hladina vody na Labi v Mělníku

Dnes ( 1.3.2010) v ranních hodinách dosáhla hladina vody na Labi v profilu Mělník výšky 390 cm a ve 12:00 hod byl vodní stav na vodočtu Mělník 387 cm. Vzhledem k vývoji na horních úsecích toku Labe a Vltavy je zítra v odpoledních hodinách pravděpodobné nastoupání hladiny na Mělníku a dosažení  1. stupně povodňové aktivity  ( 400 cm). Výraznější zvýšení nad  úroveň 1:SPA se v současné době nepředpokládá. Situace je průběžně monitorována  městskou policií, HZS a vodoprávním úřadem.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Muž bral železo ze stavby
Dne 1.3.2010 v 04:34 hodin spatřila operační prostřednictvím  kamerového systému,  jak v  ul. Svatováclavská  zcizuje neznámý muž železné vzpěry,  se   kterými  odchází do ul. Česká. Strážníci vyjeli na místo a vzpěry a trubky nalezli u křižovatky s ul. Seifertova, ale žádný muž už zde nebyl. Strážníci provedli kontrolu okolí a v ulici 17. listopadu byl spatřen muž, jak jde rychlým krokem  do   ul. Jiráskova,  kde vešel  do jednoho domu.  V 05:41 hodin strážníci muže viděli, jak výše uvedený muž s  prázdným  ručním nákladním kolečkem zabočil z  ul.  Pražská  do  ul.  Jiráskova.  Strážníci ho požádali o prokázání totožnosti a o vysvětlení svého chování. Nejprve sdělil, že byl  odvézt  nepořádek  do  kontejneru,  ale následně  to změnil  s tím,  že odvážel  staré železo  z  domova  ke   Kovošrotu v ul. Nádražní. Hlídka i s mužem vyjela do Kovošrotu a tam bylo zjištěno, že vzpěry a trubky jsou složené  za zídkou  vedle vstupní  brány. V  daném  případě  se  jednalo  o  odcizený  materiál  z  ul. Svatováclavská.  K odcizení železa se muž přiznal. Hlídka po zjištěných  skutečnostech jmenovaného vyzvala, aby odcizené železo vrátil zpět  do  ul. Svatováclavská, a poté se dostavil na služebnu MP k dořešení  celé  věci.  Muž v 06:24  hodin  vrátil  odcizené  vzpěry s  trubkami zpět  na místo a poté se dostavil na služebnu  MP. Muž dostal blokovou pokutu ve výši 1 000 korun.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Proč někteří psi doma dlouhé hodiny vyjí a štěkají

Občané se často obrací na odborníky v oblasti kynologie s problémem patologického chování svých psů, které se projevuje nekončícím vytím, štěkáním či dokonce demolicí bytového vybavení, případně pomočováním. K pomočování však dochází pouze za nepřítomnosti majitele.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Průchod pod Pražskou bránou bude příští týden uzavřen

V souvislosti s probíhajícími pracemi na revitalizaci v historickém centru města Mělník bude od 2. do 7.března zcela uzavřen průchod pod Pražskou bránou v ulici 5.května. Prosíme, aby toto omezení občané z hlediska vlastní bezpečnosti respektovali.

Město - z radnice 4 komentáře | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Strážníci lapili dva muže, kteří utekli z léčebny

Dne 19.2.2010 ve  večerních hodinách  strážníci zadrželi muže, který odpovídal popisu hledaného, který utekl z  psychiatrické  léčebny  Kosmonosy,  kde  byl umístěn za  sexuální delikty. Muže požádali o  prokázání  totožnosti. Uvedený  nemohl žádným  hodnověrným způsobem prokázat svou  totožnost a uvedl o sobě smyšlené údaje – proto byl předveden na služebnu OO PČR Mělník, kde se zjistilo, že se skutečně jedná o muže z léčebny. Při podání vysvětlení muž sdělil, že druhý muž, se kterým z léčebny uprchl, šel  směrem do  Hořína. Hlídka provedla kontrolu možné trasy pohybu tohoto muže a spatřila ho za  starým   mostem navazujícím na ul. Plavební. Po prokázání totožnosti strážníci i druhého výtečníka odvezli na služebnu OO PČR.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7