https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Odbor správy majetku a služeb oddělení investic

V roce 2009 se pokračovalo v realizaci akce Revitalizace hist. středu města, kdy byla provedena většina prací na rekonstrukci kanalizace a výměně povrchů jednotlivých ulic, dále byly obnoveny čtyři fasády městských domů – radnice čp.1, městská policie čp.31, městská knihovna čp.40 a 41 a ZuŠ čp.122, byl zrevitalizován park v Jungmannových sadech a v Husově ulici a vystavěny dvě opěrné zdi v České ulici.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Výsledky činnosti Městské knihovny Mělník za rok 2009

Městská knihovna Mělník má čtyři oddělení ve vile Karole. Oddělní pro dospělé čtenáře, oddělení pro studující a oddělení pro děti a mládež do 15 let. Je zde také informační centrum, kde je k dispozici internet, kopírka. Od ledna je zde také možnost vázat dokumenty pomocí termovazby a také laminování. Dále máme pobočku na Slovanech naproti mateřské školce a pobočku na Chloumku v budově rodinného centra. V těchto pobočkách se půjčuje pouze jedno odpoledne v týdnu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

ŽP - zpráva o činnosti za rok 2009

Úsek ochrany přírody a krajiny

Město ošetřuje celkem 454 791 m2 travnatých ploch. Pro město zajišťují tuto službu na základě smlouvy tyto společnosti: TS Mělník - 154 622 m2, Měl. Zeleň - 88 505 m2, Martin Jukl - 113 915 m2, Arbor s.r.o. - 81 619 m2, E. Malinská - 16 130 m2

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Granty pro rok 2010


Grantový program města Mělníka v oblasti kultury, zájmů a práce s dětmi pro rok 2010 se vyhlašuje od 1.2.2010.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Mělničtí řidiči dostanou další kruhovou křižovatku


Společnost Kaufland rozšíří na Mělníku svůj supermarket, nejdříve ovšem vybuduje kruhovou křižovatku Bezručova – Klášterní – Fügnerova, pěší komunikaci k řadovým garážím a chodník k zimnímu stadionu.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Zítra začnou technické služby s likvidací sněhových bariér

Město Mělník bylo, tak jako jiná města v republice,  zasypáno přívaly sněhu a při odklízení sněhu se při krajích silnic a ulic navršily sněhové hradby. Dle meteorologické předpovědi se po současné oblevě opět citelně ochladí a tyto bariéry by zde zmrzly a některá auta by zde zůstala uvězněná. Proto přistoupilo vedení města operativně k tzv.sněhovému blokovému čištění, především na sídlištích.

Město - z radnice 4 komentáře | » číst dál

Dívenku asi honila mlsná

Dne 13.1.2010 v 14:25 hodin strážníci vyrazili do supermarketu Penny market, kde řešili krádež, o kterou se pokusila 13letá školačka. Dívenka si nabrala sladkosti za 741 korun a chtěla si vše odnést bez placení. Strážníci zkontaktovali matku dívky a celou věc dořeší správní odbor s také odbor sociálních věcí a zdravotnictví.

Město - z radnice 1 komentář | » číst dál

Městská policie - sprejeři

Rozmáhá se nová móda: Sprejeři pod kamerami provedou nástřik čistícími prostředky a pak se baví útěkem před strážníky

I na Mělník již dorazila nová zábava mladých sprejerů. Už jim nejde o vlastní nástřik různých značek a dalších malůvek, ale o adrenalinový útěk před hlídkou strážníků. Jen škoda, že tuto „nevinnou“ zábavu hradí daňoví poplatníci a že strážníci či policisté by mohli svůj čas věnovat jiné činnosti.

Město - z radnice 36 komentáře | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Parfém se vrátil do prodejny

Dne 7.1.2010 v 18:01 hodin na linku 156 oznámila vedoucí prodejny   DM  drogerie, že  v jejich prodejně  odcizil neznámý muž parfémy  a pak utekl. Uvedla jeho popis. Hlídka  MP  provedla  po  příjezdu  na   místo  ihned   kontrolu  blízkého   okolí,  kde poblíž kruhového  objezdu  v  ul. Vodárenská  spatřila neznámého    muže  odpovídajícího popisu ve společnosti ženy. Tyto  osoby byly  požádány  o prokázání  totožnosti,  jelikož muž neměl při sobě žádný doklad, byla přivolána hlídka OO PČR za účelem provedení  lustrace osoby.  Na  místo se také dostavila oznamovatelka celé věci, která potvrdila, že se jedná o muže,  který si vzal parfémy bez zaplacení. 34letý muž z Brozánek se nakonec k činu přiznal – řekl, že odcizil pouze jeden parfém Gabriela Sabatini, který strážníkům předal a poté byl vrácen na prodejnu. Následnou  kontrolou  bylo  zjištěno,  že  žádné  jiné kosmetické zboží u sebe nemá. Muž dostal blokovou pokutu ve výši 1 000 korun.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7