https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Dopravní omezení na Mělníku

Od 11.1.2010 do 5.2.2010 bude zcela uzavřena místní komunikace ul. Husova a 17. listopadu a od  25.1.2010 do  21.3.2010 pak ulice  5. května s částí Palackého nám. z důvodu zajištění bezpečnosti a plynulosti silničního provozu v rámci stavebních pracích při akci Revitalizace historického jádra Mělníka.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Falešní taxikáři


Dne 6.1.2010 v 01:30 telefonicky oznámil na linku 156 muž, že před chvílí se posádka tmavého peugeotu označeného jako taxi pokusila v ul.Seifertova vykrást osobní automobil.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Pozor, pozor, důležité hlášení

Zkušební provoz nového bezdrátového obecního rozhlasu bude zahájen v měsíci lednu 2010. Upozorňujeme, že zkušební vysílání proběhne ve dnech  20.1. a 27.1.2009 v čase od 12:00 hodin do 13:00 hodin. Žádáme občany v lokalitách, kde jsou nově nainstalovány hlásiče s reproduktory, pokud budou mít ke slyšitelnosti signálu připomínky, aby telefonovali na tel.: 315 635 305 nebo 315 622 322. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pozvánka na výstavu

Město Mělník zve všechny na výstavu dětských prací na téma Požární ochrana očima dětí, kterou lze shlédnout v prostorách mělnické radnice v termínu od 11.1.2010 do 29.1.2010. Výstava je spojená s anketou návštěvníků o nejhezčí obrázek. Přijďte rozhodnout o vítězi a na připravené anketní lístky napište svého favorita. Staňte se rozhodčím a vyberte obrázek, který se vám nejvíce líbí. Po skončení výstavy komise anketní lístky roztřídí a první tři, kteří obdrží nejvíce hlasů, budou pozváni na radnici a z rukou pana místostarosty dostanou hodnotné věcné ceny.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Termíny pro zkoušky způsobilosti pro provozování taxislužby stanoveny


Městský úřad Mělník, Odbor dopravy, vyhlašuje termíny zkoušek odborné způsobilosti pro rok 2009 pro provozování taxislužby. Zkoušky se budou konat od 13.00 hodin na Odboru dopravy MÚ Mělník, nám. Míru 51, 1. patro, č. dveří 241 ve dnech:

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Město zajistí svoz vánočních stromků

Jako každým rokem, i letos město zajistí svoz vánočních stromků. Od 11.1. se budou třikrát v týdnu z celého města svážet stromečky, které občané odloží ke kontejnerovým stáním. Stromečky budou seštepkováný a štěpka bude využita pro výrobu kompostu. Svoz stromků bude probíhat do konce měsíce ledna.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Nejčtenější knihy v Městské knihovně Mělník v roce 2009

Automatizovaný knihovnický systém Clavius, který městská knihovna nyní používá, nám umožňuje vytvářet různé statistické výstupy, které se týkají počtu čtenářů, výpůjček, věkového složení čtenářů. Máme také možnost vytvářet přehledy nejčtenějších knih a nejvíce rezervovaných knih, což využíváme hlavně při doplňování knižního fondu.
Na prvních místech žebříčku se umisťují každý rok především romány, určené ženám, které se zabývají partnerskými vztahy, a romány historické. Letos se na pomyslné první příčce sice umístil román Milana Kundery Směšné lásky, ale je to proto, že je zařazen do doporučené školní četby. Jinak si přední příčku udržela autorka románů Nora Roberts a její knihy Černá růže a Půlnoční zátoka. Na dalším místě je opět  autorka ženských románů Barbara Wood s knihou Volání minulosti.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Neukáznění řidiči



Policisté z obvodního oddělení Neratovice kontrolovali dne sedmnáctého listopadu 2009 v nočních hodinách v katastru obce Mlékojedy, motorové vozidlo Renault Megane, které řídil osmatřicetiletý muž z Neratovicka. Řidič se v rámci kontroly podrobil dechové zkoušce, která skončila s naměřenou pozitivní hodnotou 1,21 promile alkoholu v dechu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Strážníci odměňovali v kulturním domě školáky


Šest stanovišť s úkoly na dvoukilometrové trati vedoucí kolem Labe muselo začátkem listopadu zvládnout celkem 33 trojčlenných družstev dětí z druhého stupně mělnických základních škol, nižších tříd gymnázia a základní školy praktické a základní školy speciální. Bojovalo se totiž o titul Železný měšťák. Vyhodnocení celé soutěže proběhlo 15.prosince v Masarykově kulturním domě. Akci zahájil Original Rhytm Team Magdaleny Vokáčové mohutným bubnováním, do kterého se postupně zapojilo celé hlediště. Jednotlivé školy si připravily svá vystoupení, kde kluci a děvčata tančili, zpívali a hráli na hudební nástroje. Během celého dopoledního programu vyhlašovali výsledky soutěže Železný měšťák preventista MP Petr Limprecht spolu s ředitelem MP Ladislavem Hošmánkem a odměňovali soutěžní týmy, které se umístily na 1. – 10.místě ve dvou kategoriích ( 6. – 7.třída a 8. – 9. třída). Ceny byly díky sponzorům velmi pěkné – za to jim patří velké poděkování. Na závěr bylo vyhodnoceno i pořadí jednotlivých škol.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál | 3 přílohy

https://www.traditionrolex.com/7