https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Události z kalendáře si můžete pohodlně přenést ve formátu ICS do Vašeho mailového programu či mobilu.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Zastupitelstvo města schválilo vytvoření Fondu regenerace MPZ Mělník

Na svém jednání ve čtvrtek dne
26. června 2008 v Masarykově kulturním domě schválilo Zastupitelstvo města
Mělníka vytvoření Fondu regenerace
Městské památkové zóny Mělník
.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace z tiskové konference MÚ Mělník

BENZINA – LECTUS – MĚLNÍK, Proč se památkářům nelíbí plastová okna?, Jak se seká na Mělníku?, Na Czech POINTu lidé nejčastěji žádají o výpis z Rejstříku trestů, Děti do 10 let mohou být opět zapsány v cestovních dokladech rodičů, Podnikatelé to budou mít snazší, Projekty prevence kriminality v Mělníku v roce 2008, Věnujte svým dětem o prázdninách více času, potřebují to, O služby ČOI na Mělníku je velký zájem, V prvním pololetí letošího roku si čtenáři půjčili 56 059 knih a časopisů, Opět po roce přijede na Mělník kinematograf Kinematograf bratří Čadíků v rámci akce Filmové léto 2008 promítne ve dnech 29. 7. – 1. 8. 2008, Výstavy na radnici,Město otevře expozici útrpného práva v mělnickém podzemí, Na chrámové koncerty se můžete těšit i letos, ...

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 13.6.2008 ve 23:37 byl kamerovým systémem na náměstí Míru monitorován pohyb dvou  mladých   mužů  a dívky, která  se  snažila rozvázat pracovní  kolečko  spojené  s   lavičkou.  Po uvolnění jeden z  mladých mužů  kolečko přesunul  před noční  podnik Díra.  Strážníci mladým lidem nařídili, aby kolečko vrátili zpět na místo a každý dostal „výchovnou“ pokutu ve výši 100 korun.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Registru živnostenského podnikání (IS RŽP) bude tři dny mimo provoz

V souvislosti s novelou živnostenského zákona , která nabývá účinnosti 1.července 2008, se zavádí do provozu nová verze informačního systému Registru živnostenského podnikání (IS RŽP). Z tohoto důvodu bude odstávka provozu IS RŽP v době od čtvrtka 26.června do pondělí 30.června 2008 (tj. v rozsahu tří pracovních dní). Po tuto dobu nebudou s IS RŽP pracovat živnostenské úřady. Veškerá podání podnikatelských subjektů budou živnostenské úřady přijímat v běžných úředních hodinách.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Zloděj se nejdříve vymlouval a pak předstíral mdloby

Dne 9.6.2007  v 11:21  hodin  oznámila  na  služebnu  MP  žena, že na dvoře jejich rodinného domku  se   pohybuje neznámý  muž, který jde ke vchodovým dveřím a snaží se je otevřít páčením. Jelikož se mu to nedaří, vchází do bočního přístěnku. Strážníci vyrazili na místo, kde viděli tohoto muže odcházet od výše uvedeného domu. Tento muž byl hlídkou  MP  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Jak Mělník pomáhá lidem bez domova

Poměrně dlouho funguje na Mělníku systém pobytových služeb sociální prevence pro osoby a rodiny bez domova. Tento svým způsobem unikátní systém sociálních služeb nemá ve Středočeském kraji obdobu. Systém není navíc poskytován neziskovými organizacemi, ale veřejnou správou, a to staví naše město do pozice, která je výjimečná.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Opilého řidiče zastavili řidiči, které ohrožoval

Dne 7.6.2008 ve 23:44  hodin strážníci řešili případ, kdy u objektu  bývalé kotelny  v ulici  Bezručova  zadrželi občané muže, který řídil  v podnapilém  stavu. Na  vozovce v  ulici Bezručova ve směru  k  prodejně Kaufland  bylo vozidlo Škoda  Fabia zablokováno  dvěma vozy. Řidiči sdělili, že vůz jel Bezručovou ulicí místy v protisměru a vážně ohrožoval protijedoucí  auta. K zablokování  a zadržení  muže došlo poté, co  údajně sám  zastavil a poté se  pokoušel dále  odjet. Ve zmíněném vozidle Škoda Fabia seděl muž byl  zcela zjevně  pod vlivem  alkoholu či  jiné návykové  látky  a  s  hlídkou komunikoval  pouze velmi  ztěžka a  nesrozumitelně.  Hlídka  muži zabránila v další jízdě  a   z   bezpečnostních  důvodů mu byl odebrán klíč od zapalování poté,  co nereagoval  na výzvy k vystoupení vozidla. Jak bylo dále  zjištěno, muž měl v obličejové části stopy zaschlé krve. V průběhu celé věci  se   na místo dostavila hlídka DI PČR a celou věc si spolu s  klíčky od vozu převzala  k dalšímu  řešení.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Veřejné projednání posudku o vlivech záměru stavby „Silnice I/9 + I/16 Mělník obchvat 1. - 4.etapa“ na životní prostředí

Ředitelství silnic a dálnic ČR na konci roku 2007 zajistilo dokumentaci o vlivu záměru stavby „ Silnice I/9 + I/16 Mělník obchvat 1.- 4.etapa“ na životní prostředí. Současně s dokumentací předalo Krajskému úřadu  Středočeského kraje žádost o její projednání a vydání stanoviska v souladu s ustanoveními zák. č. 100/2001 Sb.,o posuzování vlivů na životní prostředí. Oznámení o veřejném projednání bylo zveřejněno na úředních deskách města Mělníka a Středočeského kraje, dokumentace byla přístupná na internetových stránkách.

Město - z radnice 19 komentáře | » číst dál

Dát dohromady pět investorů na jednom staveništi je nadlidský úkol

V roce 2006 ČEZ a.s. Elektrárna Mělník rozhodla o stavbě horkovodu v ul. Ovocná v Mělníku. Ve stejném období ČEZ a.s. Distribuce ( dříve STE – Středočeská energetická) začala připravovat projekt stavby nové trafostanice v ul. Ovocná, propojení s trafostanicí v ul. Strážnická a rozvody nízkého napětí pro lokalitu plánované zástavby rodinnými domy. Ulice Ovocná ( délka cca 700 m, šíře pouze 3 – 4 metry) je místní komunikace zajišťující přístup k rodinným domům a už jen řízení vozidla zde vyžaduje značnou toleranci mezi řidiči.

Město - z radnice 3 komentáře | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7