https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Staňte se redaktorem! Přidejte se k našemu teamu!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Přijďte si zasportovat, vybavení vám půjčí

Od pondělí 12. května 2008 bude pro vyžití jak zájmových organizací a škol, tak také pro širokou veřejnost znovu otevřeno multifunkční hřiště v Mlazicích, v ul. Karolíny Světlé (bývalé dopravní hřiště). Tento areál bude sloužit jako dětské dopravní hřiště a dětské hřiště, autocvičiště a také zde bude ve spolupráci se společností BESIP probíhat dopravní výuka žáků čtvrtých tříd mělnických i mimomělnických základních škol.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Senioři vyrazí do Ratibořic

Městský úřad Mělník, odbor sociálních věcí a zdravotnictví pořádá dne  27.5. 2008 zájezd

pro seniory, kteří mají nižší příjem a trvalé bydliště na Mělníku.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Za bílého dne na frekventované ulici chtěl okrást ženu, která čekala na autobus

Dne 16.4.2008 v 10:10 hodin spolupracovali strážníci při dopadení pachatele, který u provozovny M-car na autobusové zastávce v Kokořínské ulici přepadl ženu, strhl jí z ramene kabelku a utíkal   s ní podél potoka Pšovka směrem na Malý Borek.  Pachatele sledovali na dva muži  na jízdních kolech. Strážníci vyjeli ve směru  pohybu pachatele.  V 10:33  hodin byl  pachatel   dopaden hlídkou  PČR za sídlem firmy BECK.  K  tomuto  dopadení  přispěl cyklista,  který  celou  dobu  telefonicky  informoval  PČR  o  pohybu pachatele.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavírka v ulici Chloumecká na Mělníku

Dne 23.4.2008 od 7.00 hod. do 19.00 hod. bude zcela uzavřena ul. Chloumecká – železniční přejezd, kde se budou opravovat výhybky. Během opravy budou vypnuty kolejové obvody a  vypnuta funkčnost ovládání přejezdového zabezpečovacího zařízení.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Nevybíravé chování prodavačů

Dne  4.4.2008 ve  14:30  hodin  na  služebnu  MP  volala žena a oznámila,  že byla obsluhou prodejny drobného zboží v Nemocniční ulici ( bývalý Skleník), která patří vietnamským obchodníkům, nařčena  z krádeže  zboží.  Nyní je už doma.  Následně s pláčem operační MP poprosila, zda by ji hlídka MP  nenavštívila. Strážníci tedy vyjeli na místo, kde jim žena, zjevně otřesena z  prožitého  zážitku  a  roztřeseným  hlasem  uvedla,  že  zašla do výše uvedené  prodejny,  kde  již mezi  vchodovými   dveřmi začalo houkat   elektronické  bezpečnostní   zařízení.  V   tom   okamžiku ji obstoupilo cca pět  zaměstnanců  vietnamské  národnosti  a okamžitě jí vysypali  obsah  igelitové  tašky i kabelky na zem.  Následně ji jedna z žen donutila ke svlečení kabátu a poté požadovala, aby  se dále svlékla. Přitom byla vlečena přes celou provozovnu směrem ke kabinkám.  Protože  napadená žena se svléknout odmítla, žena   jí  před  zraky   ostatních  nakupujících  provedla  fyzicky osobní  prohlídku. V průběhu prováděného šetření se hlídce MP podařilo napadenou ženu uklidnit a poté byla tato poučena o možných dalších krocích, jak  celou věc  řešit. Po ubezpečení, že žena nepotřebuje lékařského   ošetření,  hlídka  místo  opustila.  Následně  hlídka  MP upozornila  majitele  provozovny na nepřiměřenost svého jednání  a  zároveň jej poučila o protiprávnosti jeho jednání. Na základě výše uvedených skutečností a vzhledem k tomu, že MP  Mělník   již  v  minulosti  zaznamenala  ( z vlastní  činnosti i  od občanů)   nevybíravé jednání  ze  strany  vietnamských prodejců,  bude  celá věc  postoupena Policii ČR z pro podezření z trestného činu.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Na zimním stadionu se bude po skončení sezóny pracovat

RM schválila na svém jednání dne 31.3.2008 uzavření dvou smluv o dílo na rekonstrukci WC pro návštěvníky zimního stadionu a na rekonstrukci WC a sprch pro hráče – hosty v celkové hodnotě 1 043 262 Kč.  Pracovat se začne hned po skončení sezóny na zimním stadionu – tj. začátkem května a práce potrvají do srpna 2008 tak, aby mohla opět bez potíží začít sezóna nová.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Jezevčík skončil u veterináře

Dne 3.4.2008 ve 20:31 zavolal muž na linku 156, že v  ul.Mladoboleslavská mají před domem zraněného psa,  kterého srazilo  vozidlo. Pro tříletého jezevčíka si přijeli z útulku a odvezli k veterináři, který shledal, že má zlomenou nohu, otřes mozku a další zranění. Strážníkům se prozatím nepodařilo zjistit, komu pes patří, ani řidiče, který psovi zranění způsobil. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Jak se využívá příspěvek na péči ( PNP)

V dnešním článku bychom vám chtěli přiblížit průběh sociálního šetření a  kontrolních šetření, která provádíme na úseku pomoci občanům zdravotně znevýhodněným. Bez sociálního šetření nelze podat žádost o posouzení zdravotního stavu k posudkovému lékaři ÚP v Mělníku. Pokud si na MÚ Mělník občan zažádá o příspěvek na péči (PNP), je seznámen s tím, že k němu přijdeme na sociální šetření, abychom zjistili,  do jaké míry je žadatel závislý na pomoci jiné osoby.  Na toto šetření se snažíme dojít v co nejbližší době.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Návštěva MUDr. Milana Cabrnocha, poslance Evropského parlamentu

Návštěva MUDr. Milana Cabrnocha, poslance  Evropského parlamentu, na Mělnicku - dnes 3.4.2008 – v rámci   svého programu bude ve 12:00 hodin  přivítán na mělnické radnici panem místostarostou Kováříkem a radními. Uvidí mělnickou monstranci a půjde se podívat do podzemí na studnu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7