https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Městská policie Mělník informuje

Žena ze Slovenska zapálila ceduli s provozní dobou nemocnice

29.2.2008 požádal lékař mělnické nemocnice o pomoc strážníky, neboť zde byla 19letá žena ze Slovenska a nechtěla zaplatit poplatek za ošetření u lékaře 30 Kč a  ani opustit ambulanci. Žena kladla pasivní odpor, takže ji strážníci museli vyvést s pomocí pout. Poté jí strážníci pouta sejmuli a žena odešla mimo areál nemocnice. Po chvíli žena strážníky zaměstnala znovu, když je zavolali k ředitelství nemocnice, kde žena strhla ceduli s provozní dobou a zapálila ji a držela v ruce jako pochodeň. Věc si převzala P ČR.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Granty města Mělníka v oblasti kultury a zájmů na rok 2008

ZM schválilo dne 19.2.2008 na svém zasedání přidělení grantů v oblasti kultury a zájmů na rok 2008 takto:

1. ZUŠ Mšeno - Děti Mělníka k 90. výročí Československa5.000
2. ZUŠ Mšeno - Děti Labe - Kinder der Elbe, 4.ročník9.000
3. ZUŠ Mšeno - Dny evropského dědictví 2008 (Malíři Mělnicka II)4.000
4. Mělnický Vrkoč50.000
5. MOOS: Svatotrojická pouť10.000
6. MOOS: Dny evrop.dědictví10.000
7. Člověk v tísni: Jeden svět 200810.000
8. Chocholatý David - Winefest15.000
9. Nové divadlo Mělník22.000
10. ZUŠ Mělník33.000
11. Krišpín12.000

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Plánované projekty prevence kriminality v Mělníku v roce 2008

Město Mělník se zapojilo do systému prevence kriminality na místní úrovni v roce 1998, kdy také zřídilo funkci manažera prevence kriminality. Od tohoto roku se Mělník každoročně zařazuje do Programu prevence kriminality na místní úrovni. Stejně tak je tomu i v letošním roce. Město Mělník podalo do programu Ministerstva vnitra ČR (dále jen MV ČR) celkem 4 projekty. Tyto projekty jsou v celkové hodnotě 1.563.000 Kč, přičemž město Mělník uvolnilo ze svého rozpočtu částku 380.000 Kč.

Město - z radnice 2 komentáře | » číst dál

Chceme změny vlaků?

Odbor dopravy byl vyzván Krajským úřadem, který zajišťuje dopravní obslužnost celého Středočeského kraje, k předložení návrhů na změny železničních jízdních řádů. Obracíme se tedy touto cestou na mělnické občany, školy, firmy a organizace, aby nám sdělili své požadavky týkající se cestování vlakem. Velmi přivítáme jakoukoliv informaci o využívání vlaku k dopravě do zaměstnání, do školy, k lékaři apod.  Ozvěte se třeba jen telefonicky na č. 315 635 511. Písemné připomínky zasílejte na adresu: MÚ Mělník, odbor dopravy, nám. Míru 1, Mělník nebo elektronicky: r.michnova@melnik.cz.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Hádka o dítě

Dne  16.2.2008   ve  21:55   hodin  telefonicky  oznámil muž, že jeho družka  je v  podnapilém stavu  a  rozbíjí v  jeho bytě různé věci, jako například dveře, atd.. Hlídka  MP se dostavila  na  místo, kde  v celé  věci provedla  šetření.  23letá žena poničila zařízení bytu a rozbila skleněné dveře vedoucí do jednoho z pokojů v bytě. Muž i žena, oba podnapilí, byli i zraněni, ale ošetření odmítli. Sdělili, že jsou ve sporu delší dobu kvůli synovi, kterého má v péči žena a který je u příbuzné. Hlídka výše   jmenované  upozornila,   že  v   daném  případě   se  jedná   o občansko-právní spor. Jelikož se jmenovaní dožadovali přivolání hlídky   PČR,  a to z důvodu podání trestního oznámení, byla tato hlídkou MP  na místo přivolána. Před příjezdem hlídky PČR  na místo se hlídce MP podařilo značně vyhrocenou situaci uklidnit a  byl  nastolen pořádek.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Podvodník využil důvěřivosti seniorky

Dne 13.2.2008  prošetřovali strážníci případ z minulého týdne, kdy se v mělnické ulici O  Wenzela pohyboval muž a  nabízel výměnu  starých kamen  za  nová oproti  složené  finanční  záloze.  Jedna zdejší 79letá paní uvedla,  že ji  navštívil neznámý  muž,  který ji  nabídl výměnu jejího starého sporáku za nový oproti  složené   záloze 5 000Kč. Dále dal na sebe telefonní kontakt a sdělil, že  za několik dní bude proveden jednotný svoz těchto kamen. Vzhledem k tomu,   že k žádnému svozu nedošlo, požádala žena svou dceru, aby na uvedené telefonní číslo  zavolala a  zjistila podrobnosti.  Tam ale nikdo o žádných kamnech nic nevěděl a do  dnešního  dne  jí  nikdo  nevrátil   složenou  zálohu. Celá  věc  bude  postoupena  k   dalšímu využití na P ČR Mělník.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Uzavření mělnické ulice U Tanku

Ve dnech 12.2.2008 a 13.2.2008 od 6:00 hod. do 17:00 hod. bude uzavřena místní komunikace ul. U Tanku z důvodu opravy havárie vodovodního řadu.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

9.2.2008, 8:30

Strážníci zjistili, že  v   ul. Legionářů  u pekárny stojí  osobní automobil Volkswagen, v němž spal neznámý muž. Probudili ho, zjistili, že je pod vlivem alkoholu  či jiné  návykové látky, což muž i přiznal. Protože vzniklo podezření z  možného obecného ohrožení  byla muži zakázána  jízda vozem. Muž vozidlo  uzamkl a  odešel  směrem  k  náměstí  Míru.  Po chvíli ale viděla operační kamerového systému, že muž se vrátil  do vozidla  a odjel na náměstí Míru a dál do ulice Erbenova a Ostruhova, kde ho už strážníci zastavili. Následně hlídka  muže vyzvala,  aby vypnul motor a z vozidla vystoupil. Z  důvodu   možného aktivního újezdu s vozidlem byl muž požádán, aby hlídce předal  klíčky od vozidla a vyčkal na místě do příjezdu hlídky PČR. Tento  tak   učinil.  Po příjezdu  hlídky PČR  byla celá  věc předána k dalšímu šetření.                                    

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

6.2.2008, 14:56 hodin

Na linku  156 oznámila žena nález  pohozené igelitové  tašky s injekčními stříkačkami  v  ul. Macharova.  Na  místo  vyjela  hlídka  MP,  která  pořídila  fotodokumentaci  a  tašku převezla  na služebnu. Zde  bylo zjištěno,  že se  jedná  o  větší množství  lékařského materiálu ( injekční stříkačky, jehly,atd.), a  to použitého i nepoužitého. Strážníci provádí  šetření směrem k osobě, která stříkačky na místě zanechala

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7