https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: S ostatními uživateli si můžete posílat soukromé vzkazy!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Porucha na vodovodní síti

Středočeské vodárny a.s. oznamují přerušení dodávky pitné vody na Mělníku způsobené poruchou na vodovodní síti dne 15.1.2008 od  8:00 do 15:00 hodin v ulicích Svatováclavská, Česká, Palackého, Vinohrady a a Na Podhradí. Cisterny s pitnou vodou jsou přistaveny v ulici Palackého před hospodou U Beníšků a před zámkem v ul.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Vítězové výtvarné soutěže na téma „Zimní motivy“

Téma naší zatím poslední výtvarné soutěže byly „Zimní motivy“. Nechali jsme úmyslně téma takto široké a čekali jsme, jak děti svou tvorbu pojmou. A děti nás rozhodně nezklamaly.

Na obrázcích se objevily klasické zimní koulovačky, stavění sněhuláků, lyžování, bruslení. Spousty obrázků bylo vánočně laděných – ozdobené stromečky s dárečky, jesličky s Ježíškem, Santa Klaus se sobím spřežením (jeden měl dokonce spřežení psí), andělíčci. Ale přišlo i několik obrázků, na kterých byla různá zákoutí našeho města pod sněhovou pokrývkou.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Živnostenský odbor opravil 5 699 údajů

Rádi bychom touto cestou poděkovali podnikatelům za spolupráci, trpělivost a hlavně za to, že s námi při plnění náročného úkolu verifikace a konsolidace dat komunikovali.

Jak jsme již informovali, na základě pokynu Ministerstva průmyslu a obchodu probíhala od února 2007 konsolidace a verifikace dat zapsaných v informačním systému registru živnostenského podnikání (IS RŽP). Živnostenský odbor Městského úřadu Mělník měl za úkol opravit celkem 5 699 chybových údajů, a to do konce roku 2007. Největší část z uvedeného množství představovali chybně zadané adresy, kterých bylo 3 215. Cílem uvedených oprav  jednotlivých adresních bodů byla jednoznačná identifikace místa, v žádném případě se nejednalo o změnu, ale pouze o doplnění a zpřesnění adresy.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Živnostenský odbor upozorňuje podnikatele na novelu

Od března letošního roku bude účinná novela (č.344/2007 Sb.) obchodního zákoníku, která  mimo jiné, rozšiřuje povinné náležitosti obchodních listin a internetových stránek podnikatelů.

Jestliže má dnes podnikatel internetové stránky, je povinen na nich  od března uvádět úplné údaje. Těmito úplnými údaji se dle novely zákona rozumějí údaje o své firmě, jménu nebo názvu, sídle nebo místu podnikání a identifikačním čísle. Podnikatelé zapsaní v obchodním rejstříku musejí na internetových stránkách povinně uvést údaj o tomto zápisu, včetně spisové značky.Ostatní podnikatelé musejí uvést údaj o zápisu do jiné  evidence, v níž jsou zapsáni (např.živnostenský rejstřík).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

V pátek 11.1.2008 byly vybrány schránky důvěry, v nichž byly nalezeny 2 platební karty, 6 svazků klíčů, 12 občanských průkazů, 2 cestovní doklady,1 řidičský průkaz, 4 peněženky s doklady a jedna s finanční hotovostí 560 korun.

11.01.2008, 21:09 hodin

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne  9.1.2008 v  14:50 hodin  strážníci řešili krádež v drogerii DM ve Family centru, kde 29letý muž z Mladé Boleslavi odcizil krém Nivea za 209 korun. Ke svému činu se doznal a byla mu uložena bloková pokuta.

Dne 9.1.2008  ve 22:40 hodin oznámil na linku 156 mladík ( 14 let), že se nachází u čerpací stanice  BENZINA u  hotelu Ludmila. Dále sdělil,  že utekl z Dětského domova se školou v Liběchově  a chce se tam vrátit zpět. Hlídka MP na místě zjistila, že uvedené skutečnosti se zakládají na pravdě  a protože  chlapec utekl ze zařízení, které je mimo katastr města a působnost městské policie, byla na místo přivolána hlídka PČR, která si chlapce převzala. 

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace pro občany se zdravotním handicapem

Začátek roku patří na úseku pomoci osobám zdravotně znevýhodněným ( na odboru sociálních věcí) především žadatelům o příspěvek na provoz motorového vozidla.  Chtěli bychom vám poděkovat za trpělivost a pochopení, které máte s námi i  s ostatními klienty, protože není lehké zvládnout a vyřídit za den 100 i  150 klientů, ať už osobně či telefonicky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace neziskovým organizacím v sociálním službám

Město Mělník každoročně poskytuje neziskovým organizacím poskytujícím sociální nebo humanitární služby příspěvek na jejich činnost.

Vzhledem k tomu, že v loňském roce některé organizace nestačily finanční prostředky využít do konce kalendářního roku, budou pro rok 2008 přijímány žádosti o příspěvek na činnost organizace do konce dubna 2008. Následně potom bude rozdělení finančních prostředků na příspěvky předloženo radě města ke schválení. Příspěvky  budou vyplaceny do konce prvního pololetí. Prioritně budou podporovány aktivity uvedené v Komunitní plánu sociálních služeb Mělník.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Pozor, poslední dny zbývají na podání přihlášky na grant!

Granty na rok 2008

Rada města Mělníka schválila na svém zasedání dne 15.10.2007 grantový program města Mělníka v oblasti kultury, zájmů a práce s dětmi pro rok 2008.

Granty budou udělovány na projekty podporující kulturní a společenský život ve městě, zejména v těchto oblastech: mimořádné aktivity v oblasti kultury, umění, zájmové činnosti a práce s mládeží, aktivity podporující rozvoj cestovního ruchu, aktivity navazující na tradice města a odkaz významných osobností města. Prioritním tématem roku 2008bude 90. výročí vzniku Československé republiky.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7