https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Správní odbor informuje občany

Úsek cestovních dokladů

Dnem 1. března 2008 nabude účinnost zákon č. 106/2007 Sb., kterým se mění zákon č. 329/1999 Sb., o cestovních dokladech a o změně zákona č. 283/1991 Sb., o Policii České republiky, ve znění pozdějších předpisů a zákon č. 634/2004 Sb., o správních poplatcích, ve znění pozdějších předpisů. Uvedenou právní úpravou se od 1. března 2008 umožňuje zapisovat občany mladší 10 let do cestovního dokladu rodiče. Na základě zápisu mohou tyto děti překračovat státní hranice bez vlastního cestovního dokladu s rodičem, v jehož cestovním dokladu jsou zapsány.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Czech POINT na Městském úřadě v Mělníku

Czech POINT, tedy Český Podací Ověřovací Informační Národní Terminál, je projektem, který by měl zredukovat přílišnou byrokracii ve vztahu občan – veřejná správa. Na pracovišti Czech POINT dostanete  ověřené výstupy z Živnostenského a Obchodního rejstříku, z Katastru nemovitostí a výpisy z Rejstříku trestů.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Informace z MÚ Mělník

  • Dnes byl na Mělníku pokácen vánoční strom.
  • Dnes pan Mgr.Miroslav Neumann, starosta města Mělníka, a zástupci mělnické firmy Patron Bohemia, přivítali v porodnici  prvního mělnického občánka, který se letos narodil. Chlapeček se jmenuje Martin Tuček a narodil v pátek 4.1. Pan starosta předal mamince 5 000 korun a kytici a zástupce firmy Patron Bohemia šek na nákup kočárku.
  • Do 31.12.2007 si na Mělníku nevyměnilo 2 142 řidičů, i letos ( 2008) si ale řidiči na výměnu chodí – např.
Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Město zajistí svoz vánočních stromků

Jako každým rokem, i letos město zajistí svoz vánočních stromků. Od dnešního dne ( 7.1.) se až do 15.února budou cca 3x v týdnu svážet po městě stromečky, které občané odloží ke kontejnerovým stáním. Budou odvezeny na kompostárnu, kde se stromky budou štěpkovat a kompostovat.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Hejtman Petr Bendl poblahopřál maminkám ve středočeských porodnicích

Hejtman Středočeského kraje Ing. Petr Bendl navštívil ve čtvrtek 3. ledna 2008 středočeské porodnice v Rakovníku, v Kladně, v Brandýse nad Labem a Mladé Boleslavi, aby poblahopřál matkám, které přivedly na svět děti v prvních minutách roku 2008. Dvě maminky, které letos porodily ve Středočeském kraji shodně minutu po půlnoci jako první v České republice, dostaly od hejtmana finanční příspěvek ve výši 10.000,- Kč, další maminky obdržely finanční příspěvek 5.000,- Kč.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Zápisy do 1. tříd základních škol v Mělníku

(věnujte pozornost informacím, popř. změnám!!!)

Ve dnech 5. a 6. února 2008 budou v mělnických základních školách probíhat zápisy dětí do 1. tříd.

Zápisy budou probíhat v označených učebnách, konkrétní dobu zápisů určí vedení škol.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Bojové sporty měly úspěch

V úterý 18.12.2007 se sešlo více jak 400 žáků II.stupně mělnických základních škol ve velkém sále Masarykova kulturního domu, kde pro ně byla připravena akce  Bojové sporty s Městskou policií Mělník, která byla vyvrcholením celoroční práce na poli prevence kriminality a hlavně připomenutím letošního 15.výročí založení MP Mělník.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

Dne 20.12.2007  v 05:16  hodin oznámil  muž na linku  156, že přistihl mladíka, jak se  mu vloupává  v ulici Ve Žlábkách do vozidla  Opel Astra. Žádal o pomoc, mladíka sám zadržel. Hlídka byla za dvě minuty po oznámení na místě. Zde zajistila mladíka a při kontrole, zda není ozbrojen, u něj našli strážníci v levém rukávu  25cm dlouhý nůž.  17letému mladíkovi byla nasazena pouta. Mladík sdělil, že utekl z chovaneckého ústavu a  užívá  návykovou látku  ( pervitin ). Z výše uvedených důvodů byla  na   místo přivolána  hlídka OO  PČR,  která  si  celou  věc převzala.  

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Kdy můžete přijít na MÚ Mělník na konci roku

Úřední dny :

čtvrtek 27.12. od 8:00 do 11:30 a od 12:00 do 14:30 hodin

pátek 28.12.  od  8: 00 do 11:30 hodin.

POZOR  - Pondělí 31.12. nebude úředním dnem a pokladna MÚ bude z důvodu uzávěrky kalendářního roku otevřena pouze od 8:00 do 10:00 hodin.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7