https://www.traditionrolex.com/7

 Město - z radnice | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nevíte kam večer vyrazit? Náš Průvodce Vám poradí!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Město - z radnice

Jen pro články z MÚ

Statistika výměny řidičských průkazů

ke zbývá vyměněno vyměněno Ø vyměnit
dni vyměnit celkem [ks] celkem [%] za týden
03.11.2006 5 624
Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Příští letní sezónu budou městem znít fanfáry

RM odsouhlasila přípravu speciálních fanfár pro město Mělník. V některých českých městech, např. v Klatovech mají podobnou tradici, kterou jsme se inspirovali. V letní sezóně se nad městem nese každý večer zhruba od 19:00 do 22:00 hodin v každou celou hodinu příjemná, něžná, pohodová melodie, která navozuje velice krásnou atmosféru. Fanfáry pro město Mělník připraví pan profesor Josef Svejkovský, skladatel a vedoucí Souboru pražských trubačů.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Lanovkou na Mělník?

RM schválila dne 29.10.2007 zahájení prací na projektu vybudování kabinkové lanovky ( hřebenovky). Ta by vozila zájemce a především turisty, kteří na Mělník připlují po vodě, od starého mostu, kde je kotviště lodí, na Aušperk. Dnešní turista je zhýčkaný a do prudkého mělnickému kopce se mu nechce a většinou je pro tyto turisty v kotvišti přistaven autobus, který je veze dál do Prahy. Mělník zůstává turisty nepovšimnut.

Město - z radnice 21 komentáře | » číst dál

Novela živnostenského zákona ulehčila podnikatelům

Upozorňujeme podnikatele, že s účinností od 31.10.2007 již není potřeba při ohlášení živnosti nebo k žádosti o koncesi u podnikatelů, kteří již dříve podnikali, dokládat potvrzení o tzv. bezdlužnosti (tj. doklad o tom, že podnikatel nemá daňové nedoplatky, který vyhotovoval finanční úřad a doklad o tom, že nemá nedoplatky na platbách pojistného na sociálním zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, který vyhotovovala správa sociálního zabezpečení).

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Kamerový systém na Mělníku dostal posilu

Ve středu 31.10. 2007 se na pracovišti Městské policie v Mělníku konalo slavnostní zahájení rozšíření kamerového systému o pohledovou kameru. Město tak má v současné době již deset kamer a monitorovací pracoviště je nyní připraveno na připojení až 24 dalších kamer.

Město - z radnice 6 komentáře | » číst dál | 4 přílohy

Městská policie Mělník informuje

30.10.2007, 21:22

Hlídka MP provedla kontrolu v parku Na Polabí. Při kontrolní činnosti hlídka zjistila, že přímo v parku na veřejné zeleni stojí zaparkovaný karavan francouzské státní poznávací značky. Hlídka majitele vozidla poučila o přestupkovém jednání a celou věc řešila uložením blokové pokuty ve výši 2 000 Kč. Tuto majitel vozu na místě zaplatil. Po provedení všech úkonů a ubezpečení, že nedošlo k poškození veřejné zeleně, byl přestupce z místa vykázán.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

IV. ročník malířské soutěže Požární ochrana očima dětí zná své vítěze

V prostorách mělnické radnice proběhla výstava dětský prací Požární ochrana očima dětí, která byla spojená s anketou návštěvníků o nejhezčí obrázek. Návštěvníci výstavy tak mohli rozhodnout o vítězi a na připravené anketní lístky napsat svého favorita. Komise anketní lístky roztřídila a první tři, kteří obdrželi nejvíce hlasů, byli pozváni na radnici.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Rozptylová loučka se mění ve hřbitov

U mělnického krematoria na Mělníku  Na Ráji je rozptylová loučka, kterou ale občané pomalu mění na hřbitov tím, že zde umisťují různé pomníčky. Tím toto pietní místo pozbývá svého původního charakteru. Proto se město rozhodlo k této výzvě. Je třeba, aby občané pomníčky do 15.listopadu odstranili. Po tomto datu je město odstraní na své náklady s tím, že občané o své pomníčky přijdou. Jedná se sice o menší procento občanů, kteří svou činností loučku přetvářejí, ale město tento způsob tolerovat nemůže a nebude.

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

Městská policie Mělník informuje

26.10.2007, 10:20

Na   služebnu  MP   Mělník  se   dostavil  muž a oznámil,že dnes ráno našel ve křoví u garáže svého domu pohozenou  a promáčenou  dámskou kabelku. Dotazem u operačního OO PČR bylo zjištěno,že věci nalezené výše jmenovaným mužem pocházejí z trestného činu  - vloupání do osobního vozu.  Všechny odevzdané doklady,věci a písemnosti si ve 12:55 hodin převzalo  OO PČR.        

Město - z radnice Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7