https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Tragická dopravní nehoda



Dne 16. května, v půl druhé ráno, došlo k vážné dopravní nehodě na dálnici D8, v úseku 9,5 kilometru, v katastru obce Úžice. Zde autobus Neoplan, který řídil třiapadesátiletý cizince srazil jednačtyřicetiletou ženu z Mělnicka. Ta pravděpodobně v uvedeném úseku přecházela dálnici a ke střetu došlo v místech dělící čáry levého a pravého jízdního pruhu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektovali zákaz řízení motorových vozidel



Dne 13. května 2011, ve večerních hodinách, kontrolovala hlídka mělnických dopravních policistů osobní motorové vozidlo Fiat Uno, které řídil sedmatřicetiletý muž z Mělnicka. Tento se svým vozidlem jel po ulici Pražská, na Mělníku. Hlídce nepředložil žádné doklady potřebné pro provoz a řízení motorových vozidel na pozemních komunikacích. Lustrací v evidencích PČR policisté zjistili, že muž má v současné době platný zákaz řízení motorových vozidel, vydaný správním orgánem a to na dobu čtrnácti měsíců, a platností od poloviny října roku 2010.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Trestu neunikli



Čtyřiatřicetiletý muž z Mělnicka si v polovině dubna letošního roku převzal od Okresního soudu Mělník obsílku s výzvou k nástupu výkonu trestu a to nejpozději do konce měsíce dubna 2011. Muž však toto nařízení ignoroval, trestu se úmyslně vyhýbal a do výkonu odmítl nastoupit. Okresní soud proto na muže vydal příkaz k zatčení, díky němuž ho dne 12. května 2011, v odpoledních hodinách zatkli policisté z obvodního oddělení PČR v Horních Počaplech a eskortovali do věznice k výkonu trestu. Ještě předtím si však z rukou policistů převzal sdělení podezření pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na tři léta. Na verdikt soudu k tomuto prohřešku, bude vyčkávat za mřížemi.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nález munice



Včerejšího dne, tj. 12. května 2011, oznámil na linku 158 osmatřicetiletý muž z Nymburska, že v katastru obce Lhota, na Mělnicku, nedaleko místního jezera, nalezl neznámé výbušniny. Na místo přijela hlídka z místního obvodního oddělní PČR v Kostelci nad Labem, oblast uzavřela, střežila a byl přivolán policejní pyrotechnik.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do domu



Neznámý pachatel 7. dubna 2011, v průběhu dne,  poškodil skleněnou výplň okénka v suterénu domu, v ulici Italská, na Mělnicku, vnikl dovnitř, odkud se přes kotelnu dostal na dvůr domu, kde u vstupních dveří poškodil jejich vrchní prosklenou část a tyto pak  následně otevřel. Z vnitřních prostor domu, který poté prohledal, odcizil šperky, finanční hotovost a fotoaparát zn. Aqfafoto. Svým jednáním tak třiadvacetileté majitelce způsobil škodu ve výši bezmála 14.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Cizí peníze mu nevadil



Sedmapadesátiletá žena z Mělnicka oznámila ke konci měsíce února letošního roku na policejní služebně v Neratovicích, že jí neznámý pachatel odcizil platební kartu k účtu, ze které, jak výpisem  zjistila, byly provedeny čtyři neoprávněné výběry a to v celkové částce 7.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nezvaný návštěvník



Dne 7. dubna 2011, krátce po třinácté hodině překvapil dvaadvacetiletý majitel rodinného domu na Mělníku uvnitř své nemovitosti neznámého muže, který se zde volně pohyboval a prohledával její zařízení. Muž zjistil, že tato „ návštěva“ využila toho, že svoje obydlí řádně nezajistil a bez svolení a použití násilí do domu  vnikla. Během pohybu po domě nebyla majiteli způsobena žádná škoda. Přistižený muž se následně majiteli domu prokázal občanským průkazem a poté byl z místa vykázán.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mladíka okradli při stopování



Osmnáctiletý mladík z Mělnicka dne 18. března letošního roku, v podvečerních hodinách stopoval u autobusové zastávky v Libiši. Zanedlouho u něho zastavilo osobní motorové vozidlo Opel Corsa. Osádku vozu tvořili dva muži. Mladík nastoupil a vozidlo se dalo do pohybu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až pět let za mřížemi kvůli distribuci drog



Třiačtyřicetiletý muž z Mělnicka a jeho komplic, dvaatřicetiletý cizinec v době od začátku letošního roku do začátku března distribuovali na různých místech v Mělníku a okolí za úplatu dalším osobám psychotropní látku metamfetamin ( pervitin). Touto činností si podle vyšetřujících policistů za uvedenou dobu mohli přijít na částku zhruba 20 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7