https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Uvítáme nové uši a oči. Staňte se zvědem serveru Mělníček.cz! info@melnicek.cz

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Celostátně hledaný muž měl na svědomí vloupání do vozidla



Dne 29. dubna 2011, v ranních hodinách, kontrolovala policejní hlídka na Mělníku, ulice Bezručova osobní motorové vozidlo Renault Clio, které řídil čtyřiapadesátiletý muž z Prahy. Lustrací bylo zjištěno, že se jedná o osobu v celostátním pátrání, na kterou byl vydán soudem v Praze souhlas se zadržením. Muž byl následně policisty eskortován na místní policejní služebnu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až osmiletý trest za týrání osoby ve společném obydlí



Dne 1. května 2011 byl na základě rozhodnutí soudu umístěn do vazební věznice dvacetiletý mladík z Mělnicka. K umístění došlo poté,  co bylo policejním komisařem zahájeno  trestní stíhání pro trestné činy týrání osoby žijící ve společném obydlí a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za které v tomto případě hrozí trest odnětí svobody až na osm let.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Pálení čarodějnic“ se blíží



Nadcházející víkend bude velice rušný. Poslední den v měsíci se již tradičně pořádají akce „pálení čarodějnic“. Snad každý velice rád posedí  v podvečerních nebo večerních hodinách u ohníčku ve společnosti svých známých či rodiny.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisty trápí vloupání do chat



Policisté z obvodního oddělení PČR v Horních Počaplech uskutečnili včerejšího dne akci, při které v hojném počtu vyrazili v rámci svého služebního působiště do oblasti Kokořínska, kde v posledních dnech řádí neznámý pachatel či pachatelé a dochází zde k vloupání do chatek. V důsledku toho, že počet této majetkové trestné činnosti se pomalu zvyšoval a počet vykradených chatek narůstal, podnikli policisté tento krok, aby dalšímu „řádění“ předešli.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

„Ochrana člověka za mimořádných situací“



Dnešního dne se policisté z preventivně informační skupiny Policie ČR Mělník a jejich kolegové ze skupina služební kynologie zúčastnili prezentační akce, která se konala v areálu ZŠ  J. Matiegky na Mělníku. Vedení školy se touto akcí pokusilo žákům přiblížit v rámci výukového tématu „ Ochrana člověka za mimořádných situací“ práci některých bezpečnostních složek.  Mimo policistů byli na akci pozvání i příslušníci hasičského záchranného sboru Mělník se svou technikou.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Silniční kontroly mají svůj smysl



Dne 27. dubna 2011, policisté z obvodního oddělení PČR v Horních Počaplech, kontrolovali osobní vozidlo Škoda Forman, které řídil teprve osmnáctiletý mladík z Mělnicka. Tento jel po silnici z obce Podvlčí do obce Horní Počaply. Podrobil se  orientační dechové zkoušce, která však naměřila hodnotu 1,34 promile alkoholu v dechu. Kontrolou dokladů bylo zjištěno, že muž nemá řidičské oprávnění pro žádnou skupiny ani podskupinu, která by ho opravňovala k řízení motorových prostředků.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Mezinárodní mistrovství služebních psů 2011



Ve dnech 15. až 17. dubna 2011 se opětovně, jako posledních několik let, uskutečnilo na Mělníku, v areálu ISŠT, Mezinárodní mistrovství služebních psů. Počet soutěžících se pro tentokrát vyšplhal až na počet 42. Do města na soutoku řek Vltavy a Labe se sjela celá plejáda špičkových psovodů s jejich čtyřnohými pomocníky a své zastoupení zde našli ti nejlepší kynologové z řad Policie České republiky, Vězeňské správy, Cizinecké policie, Armády České republiky, Městských policií, civilních bezpečnostních služeb i kynologických sdružení a organizací. Nechyběli ani zahraniční družstva v zastoupení zemí Slovenska, Litvi a Polska.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Policisté se zaměřili na mládež



O uplynulém víkendu se na Mělnicku uskutečnila akce, při které se policisté z Územního odboru PČR Mělník zaměřovali na podávání alkoholických nápojů a jejich následné požívání u osob mladších 18-ti let, v restauračních a jiných podobných zařízení. Stejně se na „naši“ mládež zaměřili i policisté z jiných Územního odborů.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pohled na uplynulý velikonoční víkend na silnicích našeho regionu



Prosluněné sváteční dny a hřejivé počasí vylákalo na silnice mnoho lidí. A nebyli sami. I policisté z Územního odboru PČR Mělník si o velikonoční svátky chtěli „posvítit“ na ty řidiče, kteří nerespektují nařízení správních orgánů nebo usedají za volantem pod vlivem návykových či omamných látek či jakýmkoliv způsobem nerespektují pravidla silničního provozu.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7