https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Nemáte se jak dostat domů? Pomůžeme vám zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Pracovní úraz s úmrtím



Dnešního dne, tj. 20. dubna 2011, v deset hodin dopoledne, bylo oznámeno na tísňovou linku 158, že v areálu čističky odpadních vod u obce Hořín, na Mělnicku, došlo k tragédii. Dva zaměstnanci společnosti, která provádí čištění jímek, kanalizací a septiků, prováděla v areálu čističky odsání kalu a vyčištění jedné z  jímek. Firma tuto práci vykonává několikrát do roka a její zaměstnanci jsou pro tuto práci vyškoleni.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

U domácí hádky museli zasahovat policisté



Jednatřicetiletá žena z Mělnicka se dne 19. dubna letošního roku v odpoledních hodinách pohádala v místě trvalého pobytu, v obci Libiš, se svým bratrem a svojí sestrou.  O čtyři roky starší sestru nakonec ještě fyzicky napadla a způsobila jí tržnou ránu na hlavě.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Až dva roky za napadení a krádež



Dne 31. března 2011 napadl bezdůvodně pětadvacetiletý muž z Mělnicka, v Neratovicích, ul. Š. Baara šestnáctiletého mladíka. Chlapce udeřil opakovaně pěstí do obličeje ,  přičemž napadenému způsobil zranění  nosu. Oběti útoku se pokusil pomoci jeho o rok mladší kamarád. Přitom mu  z kapsy vypadla bankovka v hodnotě 100,- Kč, kterou útočník  sebral a přes protesty chlapců, které odbyl dalšími výhrůžkami z místa odešel.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vloupání do obchodu



Policisté z obvodního oddělení PČR Mělník zadrželi dne 17. dubna 2011, v odpoledních hodinách v prostorách obchodního domu na Mělníku, ulice Vodárenská muže, který překonal oplocení o výšce 3,25 metru, toto poškodil a poté vnikl do prostor obchodu, kde následně odcizil různé druhy pečiva  a tyto posléze zkonzumoval. Obchodní dům si škodu na potravinách vyčíslil pouze na částku 90,- Kč.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

Policisté na Mělnicku v kontrolách nepolevují



O uplynulém víkendu proběhly na regionu Mělnicka dvě bezpečnostní akce, které byly zaměřeny na kontrolu a dodržování rychlosti v obcích i mimo ně, dále na technický stav vozidel, obecné dodržování zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích. Policisté se zaměřovali i na pátrání po pohřešovaných osobách či věcech pocházejících z trestné činnosti. V neposlední řadě probíhaly kontroly na požívání alkoholických nápojů či jiných omamných a psychotropních látek před nebo během jízdy a zda řidič má platná oprávnění k řízení vozidla na pozemní komunikaci.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Tříletý trest za nebezpečné vyhrožování



Devatenáctiletý mladík z Mělnicka v době od konce září 2010 do konce března letošního roku opakovaně fyzicky napadal o tři roky mladší dívku. Při těchto útocích dívce opakovaně způsobil podlitiny na horní polovině těla. Dále napadené vyhrožoval tím, že jí a její rodině způsobí těžkou újmu na zdraví, když doma o jeho chování řekne . Jeho útoky nabývaly na intenzitě, což v dívce vzbudilo důvodnou obavu o vlastní zdraví.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Porušil nařízení správního orgánu



Dne 13. dubna 2011, v dopoledních hodinách, řídil šestadvacetiletý muž z Mělnicka osobní motorové vozidlo Opel Vectra.  V době, kdy jel po silnici I/9, byl  v katastru obce Obříství, kontrolován hlídkou mělnických dopravních policistů. Ti u řidiče provedli orientační dechovou zkoušku, která dopadla s negativním výsledkem. Dále byla provedena kontrola v evidencích PČR, kdy policisté zjistili, že muž za volantem nemá vůbec sedět. Řidič má od správního orgánu platnou blokaci řidičského oprávnění, s platností od konce května 2010.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem


V uplynulých dnech odhalili policisté na Mělnicku v rámci dohledu nad bezpečností a  plynulostí silničního provozu několik řidičů, kteří si před usednutím za volant neodpustili požití alkoholických nápojů. Ve všech uvedených případech se jedná o naměřené hladiny vyšší jak jedno promile alkoholu v dechu. Řidičům následně policisté sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který je možno uložit trest odnětí svobody až jeden rok, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Násilí a výtržnictví nezůstane bez trestu


Dne 19. února letošního roku neznámí pachatelé napadli devětadvacetiletého muže v nočním podniku, v Neratovicích, ulice Masarykova. Muži se podařilo během útoku z podniku utéct. Nedaleko však upadl, byl agresory dostižen a fyzicky napaden. Přitom mu pachatelé způsobili zranění dolních a horních končetin a hlavy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7