https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Přehledná a stále aktuální nabídka zaměstnání je dostupná zde.

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Distribuoval omamné a psychotropní látky (OPL)



V době od začátku ledna roku 2010 do poloviny března letošního roku, distribuoval v katastru obce Neratovice,  jednačtyřicetiletý muž z Mělnicka,  psychotropní látku metamfetamin, zvanou též pod názvem pervitin, kterou poskytoval dalším osobám v blíže nezjištěném počtu případů. Psychotropní látka je uvedená v příloze zákona č. 167/1998 Sb., o návykových látkách  a je zařazena do seznamu nejčastěji se u nás vyskytujících se OPL.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Nerespektoval nařízení správního orgánu



Osmačtyřicetiletý muž z Prahy řídil dne 30. března letošního roku, po silnici č. I/16, v katastru obce Mělník – Vehlovice, osobní motorové vozidlo. V rámci dohledu nad BESIP byl muž s vozidlem zastaven a kontrolován mělnickými dopravními policisty, kdy provedenou kontrolou dokladů bylo zjištěno, že muž má v současné době vysloven zákaz řízení motorových vozidel od správního orgánu a to na dobu čtrnácti měsíců, s platností od poloviny ledna letošního roku. Orientační dechová zkouška, které se řidič podrobil, dopadla s negativním výsledkem.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Úvěrový podvod



Devětadvacetiletý jednatel společnosti se sídlem v Praze, prostřednictvím svého obchodního partnera, se sídlem taktéž v Praze, sjednal úvěrovou smlouvu od jedné z finančních společností na nákup osobního vozidla Mercedes M a to na konci měsíce června roku 2010.  Muž při tomto jednání uvedl do smlouvy nepravdivé údaje, které se týkaly úřední i kontaktní adresy společnosti, kterou zastupoval. Tyto byly zapsány do úvěrové smlouvy a takto uvedl bankovní institut v omyl. Dále se muž ve smlouvě zavázal řádně hradit měsíční splátky, a to na dobu šesti let, kdy jedna výše splátky činila 27.793,- Kč. Jednatel společnosti však z celkového počtu splátek uhradil pouze dvě a dále již vozidlo nesplácel a to i přes upomínky poškozené společnosti. Svým jednáním tak porušil veškeré podmínky sepsané ve smlouvě a dále poškodil jméno společnosti, kterou zastupoval i jejich obchodního partnera. Celková škoda, která je poškozenou finanční institucí do dnešního dne vyčíslena je cca 877. 800,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda s těžkým zraněním



Dne 29. března 2011, došlo okolo půl páté odpoledne, v katastru obce Libiš, silnice I/9, k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Renault Megane, který řídila dvaatřicetiletá žena z Prahy - východ a motocyklem Suzuki SV 650S, který řídil dvacetiletý mladík a společně s ním seděla na motorce i dvacetiletá dívka, oba z Prahy.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

A zase ti řidiči….



Dne 29. března 2011. ve tři hodiny ráno, kontrolovala hlídka z obvodního oddělení v Lužci nad Vltavou, v katastru obce Nové Ouholice, na silnici č. II/608, osobní motorové vozidlo Hyundai Terracan, které řídil jednatřicetiletý muž z Mělnicka. Tento se podrobil orientační dechové zkoušce, která dopadla s výsledkem 0,11 promile alkoholu v dechu. Dále bylo lustrací zjištěno, že muž má v současné době vysloven zákaz řízení motorových vozidel na dobu 18-ti měsíců.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Odebíral energii neoprávněně



Zástupce energetické společnosti oznámil na konci února letošního roku, na obvodní oddělení PČR ve Vojkovicích, že v jednom z rodinném domě v katastru obce Újezdec dochází k neoprávněnému odběru elektrické energie, neboť pracovníci poškozené společnosti již začátkem řina 2010 vyjmuli nožové pojistky z pojistkové skříně umístěné na sloupu vedení v katastru obce Újezdec, nedaleko rodinného domu, kde docházelo k neoprávněnému odběru.  Policisté v rámci šetření na místě zjistili, že neznámý pachatel se v době od začátku měsíce října roku 2010 do doby oznámení, propojil kovovými předměty v pojistkové skříni přívodní vodiče s vývodovými vodiči a tímto docházelo k úniku elektrické energie. Vzniklá škoda se tak vyčíslením vyšplhala až na částku 60.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Neplnil si svou povinnost



V době od října 2008 do současnosti si dvaapadesátiletý muž z Plzeňska neplnil vyživovací povinnost na svého syna, žijícího v našem regionu. Vyživovací povinnost byla muži stanovena soudem a to ve výši 400,- Kč měsíčně.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Recidivista skončil ve výkonu trestu



Pětatřicetiletý muž z Mělnicka dne 26. března 2011, v obchodním domě na Mělníku, ulice Vodárenská uložil do nákupního košíku drogistické zboží a oděvy. Poté se odebral do zkušební kabinky, kde z drogistického zboží odstranil nezjištěným způsobem elektronické zabezpečení. Následně oděvy vrátil zpět na stojan a s ostatním zbožím v tašce prošel za pokladní zónu bez zaplacení.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Pětice lupičů už je za mřížemi!


Pět mladíků z Mělnicka ve věku od osmnácti do třiadvaceti let provedlo společně v době od poloviny ledna do konce března letošního roku tři loupežná přepadení benzinových čerpadel se zbraní na Mělnicku a Litoměřicku, jedno loupežné přepadení obchodu na Mělnicku a vloupání do hostince a skladu sportovních potřeb v našem regionu. Svým jednáním způsobili celkovou škodu zhruba 101 000,-Kč. Policisty bylo zjištěno, že přepadeným vyhrožovali dětskou kuličkovou pistolí. Při páchání trestné činnosti nedošlo ke zranění osob.

Zpravodajství 1 komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7