https://www.traditionrolex.com/7

 Zpravodajství | Mělníček.cz - Mělník v pohybu
Tip: Máme přehled co se kde šustlo! Buďte v obraze!

Mělníček se potýká s technickými obtížemi.
Na uzdravení pracujeme. Prosíme o trpělivost.

Zpravodajství

Nákup nehodlal zaplatit



Dne 22. března 2011, v podvečerních hodinách, vstoupil do obchodního domu na Mělníku, ulice Vodárenská, mladý muž, který sice nakupovat chtěl, s placením to však bylo horší. Tento si v oddělení s pánskými oděvy vzal mikinu a ponožky, s kterými se následně odebral do zkušební kabinky. Zde se muži podařilo odstranit bezpečnostní prvky oblečení a toto si poté oblékl na sebe. Jeho chování však bylo podezřelé a tak byl zaměstnanci bezpečností agentury zachycen ve chvíli, kdy prošel pokladní zónu a i s odcizeným oblečením chtěl obchod opustit.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež finanční hotovosti



Začátkem měsíce března 2011 svěřil padesátiletý muž z Mělnicka své třiatřicetileté dceři svoji platební kartu. Dcera následně z karty provedla prostřednictvím bankomatu výběr finanční hotovosti. Následujícího dne předal otci jeho kartu čtyřiatřicetiletý přítel jeho dcery. Muž však pojal podezření a cestou internetového bankovnictví zjistil, že z jeho účtu byl učiněn ještě jeden výběr a to ve výši 6 000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Dopravní nehoda se zraněním



Dne 20. března 2011 došlo po šestnácté hodině na silnici II. třídy, v katastru obce Nová Ves na Mělnicku k dopravní nehodě motocyklu Kawasaki 800, který řídil sedmadvacetiletý muž z Kralupska.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež měděných kabelů



Dne 16. března letošního roku, oznámil devětašedesátiletý muž z Mělnicka, zaměstnán ve společnosti zabývající se zemědělstvím v katastru obce Vysoká, že neznámý pachatel v době od 16. března 2011 do současné doby, vnikl do areálu společnosti, který je oplocen a poškodil zámek na vstupních dveří do jedné z budov a z vnitřku vytrhal plastové ochranné lišty a tyto odcizil společně s elektrickými kabely různých šířek, o celkové délce cca 400 metrů. Společnost si vyčíslila škodu na částku bezmála 80.100,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

V dubnu se uskuteční výzkum veřejného mínění



Letos, již po třetí, proběhne ve Středočeském kraji projekt „ Výzkum veřejného mínění“, kde  budou policisté z  Preventivně informační skupiny Územního odboru PČR Mělník, společně se svými kolegy z příslušných obvodních oddělení v regionu Mělnicka, pokládat obyvatelům různorodé otázky. Cílem projektu je zmapování spokojenosti občana s prací Policie ČR a zhodnocení bezpečnosti v místě bydliště.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Alkohol za volantem



Dvacetiletý mladík z Mělnicka,  byl dne 12. března 2011, krátce před pátou hodinou ranní, kontrolován mělnickými dopravními policisty na silnici č. I/16 v katastru obce Mělník. Mladík řídil v uvedenou dobu vozidlo Ford Transit. V rámci kontroly se podrobil orientační dechové zkoušce, která dopadla s pozitivním výsledkem. Muži byla naměřena hodnota 2,46 promile alkoholu v dechu. Potřebné doklady pro provoz a řízení na pozemních komunikacích měl muž v pořádku. Po zajištění vozidla se dostavil s kolegy na obvodní oddělení PČR na Mělníku.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Vozidlo se dvěma řidiči



Dne 11. března 2011, prováděla hlídka z obvodního oddělení PČR Mělník dohled nad BESIP na Mělníku, ulice Kokořínská. Krátce po desáté hodině večerní, zastavovali předepsaným způsobem osobní motorové vozidlo Opel Astra, které jelo od obce Lhotka směrem k centru Mělníka.  Policisté ve vozidle viděli dvě osoby, muže, kteří si krátce před zastavením vyměnili svá místa a to během jízdy tohoto vozidla. Takže v době zastavení seděl původní řidič na zadním sedadle auta a spolujezdec si sedl na místo řidiče.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Oheň byl jeho „drogou“



Dne 11. března letošního roku, zahájil policejní komisař z oddělení obecné kriminality, z Územního odboru PČR Mělník, trestní stíhání třiadvacetiletého muže z Mělnicka, pro přečin poškození cizí věci. Mladík si dne 12. března 2011, usnesení osobně převzal.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

Krádež věcí z rodinného domu


Neznámý pachatel v době od 6. do 11. března letošního roku, poškodil oplocení pozemku rodinného domu v obci Vysoká – Bosyně. Poté vnikl na pozemek, kde prohledal neuzamčenou stodolu a sklep a následně odtud odcizil věci. Zloděj v krádeži pokračoval dál, kdy poškodil skleněnou výplň okna u dveří do dílny a poté celé dveře, vnikl dovnitř a odcizil z vnitřních prostor další věci. Pachatel tak majitele připravil o pracovní nářadí, např. vrtačku, příklepové kladino, dále o prodlužovací kabely, tak i o dětskou sedačku nebo dvě dobře vybavená značková jízdní kola. Celkovou škodu si dvaapadesátiletá majitelka domu vyčíslila na částku přesahující 63.000,- Kč.

Zpravodajství Napsat komentář | » číst dál

https://www.traditionrolex.com/7